Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
28.11.2024 (3.143.235.104)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

defila
01.02.2009 19:59
kua to co mas budu muset nekdy ochutnat :)

zajimalo by me,kde jsi prisel na to, ze vesmir funguje v cyklech - to ze se tu strida rocni obdobi je akorat to, ze jsme bud bliz, nebo dal tvym paprskum gamma ...

uved mi nejaky jiny nazorny pripad fungovani neceho v cyklech, pokud mozno z toho vynech nasi planetu a uved konkretni pripad neceho ve vesmiru

nevyvracim ani globalni oteplovani, ani ochlazovani, nekdy kolem 11. stoleti se v severskych zemich dalo pestovat vino, pak prislo ochlazeni a uz se tam holt neda, to ze ted prochazime fazi oteplovanijsem si asi nezpusobili, ale rozhodne v tom nejaky krasny dil sve prace mame, planetu prasime dobre a jde nam to cim dal tim lip a popirat tohle, je nehorazna kokotina

jo a definuj mi pojem galakticke jadro, ja v te astrofyzice vzdycky nejak pokulhaval :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

kapo
01.02.2009 19:56
defila: vcera sem zkousel nejaky monster model.... a.... chytl jsem po 3 letech vyvrat :D

kapo
01.02.2009 19:53
kolik je na svete slunci? jedno. co umi slunce? zarit vsemy moznymy spektry zareni. napriklad gamma.

vesmir funguje v cyklech. to snad dava smysl kdyz se podivate treba na stridani rocnich obdobi a tak. cykly jsou a cykly budou.

jednim z takovych cyklu je nase slunce. zjednodusene. prochazime obdobim kdy se zvysuje produkce tepla na slunci.

to je hodne zjednodusene. dalsim faktem je ze se cela slunecni soustava blizi ke galaktickemu jadru. nepriblizi se nikdy uplne. galaxie - velka spirala. planetarni soustavy - systemy pohybujici se nahoru a dolu v sinosoide po spirale. neni to spirala ale vypada to tak a je to pro pochopeni jednodussi vysvetleni
Fox
01.02.2009 18:24
kolik je na svete aut, kolik je na svete telelnejch elektraren a kolik bylo aut kdyz auta zacinaly ktery davaly vic emisi nez 10 novejch aut dohromady.. je toho moc co ovzdusi schytalo od lidi podpasovek a pokud nekdo opomiji globalni oteplovani tak na tom bud chce vydelat nebo neco zastrelo jeho zrak... kapo jak si rikal nechces se hadat ja taky ale uricte mas nejaky argumenty vuci tomu co pisu... sem snima :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

Belenor
01.02.2009 17:47
Otázka je, zda za to můžou lidé :-) To se poměrně těžko dokazuje, obávám se. Ale na demagogii je to dobré, to je fakt.
deXter
01.02.2009 17:13
Kdyz mi rikala kdysi mama ze zamrzala Vltava a bruslilo se na ni coz jsem ja nezazil jeste tak bych rekl ze se otepluje :D

Naposledy upraveno: 01.02.2009 17:13, deXter

Belenor
01.02.2009 17:08
Mno, mně to tedy venku nepřijde, že by se oteplovalo :-)

SirPesZ
01.02.2009 16:58
Zas na druhou stranu - Klaus tam žádá nějaký údaje, který by to potvrzovaly, ne? A dal mu je někdo? A jestli jo, tak je blbej :-D.
Welcome to my world of death and pain

defila
01.02.2009 16:31
jj, vidis i tys to uznal :)
Fox
01.02.2009 16:10
fakt vtipny kajosi...

defila
01.02.2009 16:06
zase jsi zkousel nejakej novej model kapo? .)
Fox
01.02.2009 16:04
ja mam klause jako politika celkem rad ale jak muzes rict ze lidstvo nema vliv na globalni oteplovani? kamo jen kdyz sem ted jel z pce do hk.. opatovicka elektrarna coudila jako svine a nerikej mi kdyz celej rok 24/7 sala tepla para ze to nema vliv..

kapo
01.02.2009 15:44
jste mimo. klaus ma pravdu. ale vy do toho jen nevidite. skoda. ted do me. hadat se nebudu. ale zkoumam situaci uz asi tretim rokem. celosvetovou situaci. a rikam. klaus ma pravdu. tohle je propaganda. lidstvo ma na oteplovani minimalni vliv.
deXter
31.01.2009 21:54
toto jsou ovsem velmi ale velmi falesna slovicka..

Falcon
31.01.2009 21:14
bych ho vyměnil.... ale za koho omg, v tomhle státě se nenajde nikdo normální
xaxaxaxax
Jack
31.01.2009 21:10
nezda se ti to - bohuzel..
deXter
31.01.2009 20:30
Odkaz
zda se mi to nebo tenhle ******* je prezident CR...?
deXter
31.01.2009 14:06
xD
Maxell
31.01.2009 13:43
No ty vole...
Odkaz
"Minimálně v mladoboleslavské lékárně, která lidem odpouští poplatky, se ukázalo, že zvedla marži na maximální výši - neporušují sice nijak pravidla tvorby cen, ale pro pacienty to znamená, že ušetří 30 korun, aby zaplatili až několikasetkorunový doplatek,"
deXter
31.01.2009 10:44
to jsou jen naky vnitrnosti :D
<< | <> | >>