<< | < | > | >> |
Fox 02.02.2009 12:42 |
ne vsichni.. a navic vetsinou v politice.. proto by do politiky meli jit uz bohaci.. a ne nekdo koho zvolej a zacne se ohanet jako gross :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
kapo 02.02.2009 12:15 |
fox: ale jiste... jenomze ti co sou nahore takovi jsou. soukroma firma - federalni rezerva - ma v rukou finance celeho sveta momentalne... veskery puvod financi je od nich. tisknute penize americke vlade. pujcky na urok. penize ktere neexistuje a ktere se nedaji splatit... dluh porad roste. system je tim nastaveny tak aby jednou zkolaboval coz vedlo k nepokojum, bordelu a valce, kdy nastoupi policie a armada a utlacuje povstavajici lid. zarizuje nova prava a zotrocuje ty co nesouhlasi s otrokovanim v jejich podlem systemu.
|
Fox 02.02.2009 11:43 |
bel: jj ale v kapitalismu toho muze dosahnout kazdej a ne jen ti co se narodili se stribrnou lzickou v puse.. Pes: jo ja nevim asi jo :) Kapo: kazdej kdo chce bejt financne nezavislej nemusi bejt spatnej clovek(zkorumpovanej)..You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 02.02.2009 11:38 |
Magnetické pole chrání před škodlivým kosmickým a slunečním zářením. No, nevim co přesně do toho spadá, asi se kouknu do nějakých chytrých knih (nebo spíš chytrých serverů). Welcome to my world of death and pain |
kapo 02.02.2009 11:31 |
ultrafialove zareni je to nejslabsi zareni od ktereho nas chrani ;) kapitalismus jako system neni spatny, ale je prolezly korupci od sameho pocatku, coz z nej dela dobry byznis a odiracku na obycejnych lidech. proste elita a jejich poddani |
Falcon 02.02.2009 11:15 |
bohužel asi ne dostatečně xD xaxaxaxax |
SirPesZ 02.02.2009 10:11 |
Ozon chrání před ultrafialovým zářením, ne? Welcome to my world of death and pain |
Belenor 02.02.2009 09:21 |
Jestli dobře rozumím tvému textu, tak "kazdej chce penize kazdej chce moc a kazdej by chtel mit jednoho vic nez druhyho...", to není kapitalismus, ale lidská přirozenost :-) Nezávislé na státním zřízení :-) |
Fox 02.02.2009 08:51 |
kazdej chce penize kazdej chce moc a kazdej by chtel mit jednoho vic nez druhyho.. tohle je kapitalismus a pokud nekdo presvedci dostatecny mnozstvi lidi tak si je urcite schopnej diky ty zakazce na "obnovu" zivotniho prostredi slusne tu kapsu namasti.. a ja rikam proc ne? on to dokazal a ma co si zaslouzi.. nevim proc tohle nemuzete zas brat jako fakt vy kdyz ja zacal brat fakt ze vesmir pracuje v cyklech.. z tech penez stejne nic neuvidite tak vam to muze bejt uprdele.. klause mam rad ale i on sam se pri odtrhavani CR a SR slusne namastil kapsu.. to je taky prosty fakt.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
kapo 02.02.2009 08:39 |
kai: jj vzdycky to bylo o penezich a nadvlade. i kdyz se vam to nemusi moc zdat :) bohuzel je to tak.
fox: no nebudu te presvedcovat. ta atmosfera je jen vrstva latky ktera dobre pohlcuje to zareni. ale kdyz to zareni je porad intezivnejsi tak jednou ta ozonova vrstva prestane jako filtr fungovat. zatim funguje dejme tomu na 70% i kdyz to jsem mozna prehnal nevim |
Fox 02.02.2009 08:35 |
pravda byva vetsinou uprostred ale stejne musime omezit vypousteni vyparu do ovzdusi protoze mozna to nebude mit vliv na globalni oteplovani ale bude se tu zatracene spatne dychat.. casem.. toho se treba my ani nedozijem.. i tak musime zanechat planetu dalsim generacim jako predchozi to generace zanechali nam.. coz je uz stejne nemozny :/ You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 01.02.2009 23:49 |
sem na strane kapa a klause... :) globalni oteplovani a ochlazovani je jen dalsi picovina na šmelení chechtaku... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 01.02.2009 22:51 |
falco: lawl :D |
Falcon 01.02.2009 22:32 |
tohle číst nebudu :D skončil sem u toho jak kapo vyhulil vývrtku nebo co :D xaxaxaxax |
Fox 01.02.2009 21:57 |
od toho skolivyho gamma zareni by nas mela chranit atmosfera.. svadeni globalni oteplovani na slunce mi prijde jako snazeni se zahrat vec do autu protoze kazdej muze ted rict ze slunce ma za poslednich 1000 let nejvetsi teplotu atd atd a kdo to tam byl merit pred 1000 lety? jak se od ty doby zmenila atmosfera(ktera nas ma chranit) diky ustavicnymu bezeni motoru a tepelnym elektrarnam? jestli na to ma vliv jak ty rikas 99 / 1 % tak tomu klidne verim ale slunce skodi prave diky tomu ze je atmosfera a hlavne ozonosfera totalne v pici proc? kuli tomu ze se do vzduchu vypoustej sracky.. tohle dava smysl me.. ale musim rict ze moje nazory sou ciste subjektivni a spis sem uvazoval selskym rozumem.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 01.02.2009 21:56 |
Je možný, že občas Slunce vypouští fotonů víc a někdy míň, ale dokud nezačne kolabovat, tak by to nemělo bejt nijak zvlášť výrazný. Navíc gamma záření by mělo odstiňovat magnetický pole Země, pokud je mi dobře známo. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 01.02.2009 21:51 |
Kapo to trefil :-) Vesmir je tak slozity, ze vlastne vime uplny hovno vcetne toho, zda za otepleni muzeme my nebo vesmir :-) Na druhou stranu nemam nic proti snizovani zamoreni zivotniho prostredi. On treba jen hloupy navrat ze zapadle vsi na jihu Cech do smrdici Prahy je velmi patrny :-) Ovsem zasadni problem je v tom, ze se lidstvo premnozilo, a to jinak, nez valkou vyresit nepujde :-) |
kapo 01.02.2009 21:42 |
vsechno je vzdycky cyklus. jednotlivec jenom musi pochopit tyhle cykly na ruznych urovnich.
ten zdroj je vetsinou youtube. nejsem si jisty jestli primo nejaky podobny vyklad tomu mojemu o tech cyklech nekde najdes. ale snad staci tva logika k prijmuti tak jednoducheho faktu :) |
defila 01.02.2009 21:28 |
nevim ja to o tech cyklech nidky nestudoval, tak by me zajimalo jaky je tvuj plnohodnotny cyklicky zdroj :)
a to s tim sluncem je ze stejneho cyklickeho zdroje? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 01.02.2009 20:34 |
vesmir odjakziva funguje v cyklech proboha.... vsechno v cem zijem je v cyklech. zrod slunce, zivot slunce, smrt slunce. (hvezdy) . ubehne rok. uzavrel se cyklus. ubehne 11 000 let uzavre se cyklus slunecni aktivity v plusu a prejde do minusu. lidsky zivot je taky cyklus.
nemyslim ze je treba jmenovat konkretni pripad. navic nejsem astrofyzik a neznam ty cisla, cimz to ztraci asi smysl, ale myslim, ze chapes co mam na mysli ne?
planetu sice brousime az az, ale porad je to naprosto nic oproti tomu, co se ted deje se sluncem. kdybych to mel rozdelit na procenta tak vliv cloveka na zmenu klimatu je 1% oproti slunci s 99% |
<< | < | > | >> |