| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor << | < | > | >> |
defila 05.03.2009 09:58 |
nevim, dkyz tu ohajujete porad ty iphony, tak si vzdycky vzpomenu na jeden stary vip, kdy se iphone dostal do prodeje ... Odkaz
abych se priznal, tak na nem nevidim nic uzasnyho :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 04.03.2009 22:30 |
no na to sem ti odpovedel v jiny diskuzi jasnym ano ale jeste jednou.. sync outlook- kontakty,kalendar ok.. kdykoli pripojis iphone k pc muzes si stahnout pres tento pocitac fotky.. tu vzdalenou plochu nevim nikdy sem to nepouzival.. kazdopadne muzes uploiadovat z iphonu na ftp server.. tomtom dela na navigaci pro iphone jinak to stim kontaktem funguje.. navigace jde slusne pokud ses na 3G siti coz se v americe predpoklada.. tady to teda slape jen v praze a v brne.. ale do konce zari 2009(myslim) to ma bejt skoro po cely cesky republice :) jinak rikam znova pokud chces vyuzit maximalni potencial iphonu musis si ho sam upravit tim ze si tam nahrajes a nastavis ruzny aplikace.. maily taky jdou dobre.. kdyz prijde mail jakoby mi prijde sms na mobil muzu si zvolit kolik se mi zobrazi radku z mejlu nez ho otevru a muzu dat rychlou odpoved.. ne to uz sem se zase nechal unyst.. ja bych iphone nevymenil ani za nic.. a vsem bych ho doporucil.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Maxell 04.03.2009 21:19 |
Nejsem schopnej použít normální argument? :-D Aha, takže na to akorát neumíš odpovědět předpokládám :-) Já jsem toho psal víc, třeba jestli to umí sync s outlookem, dá se na tom pracovat (připojit se třeba přes vzdálenou plochu k serveru nebo upravit a nahrát nějaký skripty atp), ale na to mi nikdo neodpověděl :-) Ty SMSky a kontakty mě zajmaly, byl to jen dotaz. A na navigaci jsem taky nedostal odpověď (netvrdil jsem, že to neumí, ptal jsem se). Pokud to umí, může to fachat tak, že si v Outlooku přidáš kontakt, kterej se ti synchronizuje do telefonu, pak to vybereš v kontaktech, dáš navigovat a jede to? Mám hodně známejch, co maj iPhone a musim uznat, že některý věci má fakt dobrý, ale je s tim člověk schopnej normálně pracovat, aniž by to musel různě obcházet všechno? Pokud jo, nemám proti tomu už nic. |
Fox 04.03.2009 18:07 |
Nastesti maxelovi nazory zustavaji jen nazory bohuzel nejsi schopnej pouzit normalni argument.. Mazat posilat smsky a kontakty je uz davno pase.. Prepodkladam ze delas zavery bez faktickych informaci coz dela domyslivy clovek.. Jinak linux v podobe mac osx vs. windows nema cenu rozebirat.. kazdej ma svuj nazor.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Falcon 04.03.2009 17:12 |
HTC s klávesnicí a dotykáčem je touch PRO, taky sem o něm přemejšlel ale tlouš´tka 2 cm hm... :D já iphona nikomu neberu, taky sem ho chtěl, je to good telefon hlavně díky X tisícům aplikacím, ale nakonec sem s HTC spokojenej, ale asi sem si měl počkat na Samsung Omnia HD s tou šílenou HD kamerou xD ale ta cena....pfff
Něco z toho chomoutovskýho deníku xD co mě fakt dostalo...
Takhle se seznamuju s Matesem (16) a Frantou (19). Aby bylo jasno - Matesova matka je Frantova družka. Franta má s Matesovou matkou další dítě. Jsou to výborní, bystří kluci. Jeden chodí do školy, druhý pracuje v továrně na televize.Naposledy upraveno: 04.03.2009 17:14, Falcon xaxaxaxax |
defila 04.03.2009 16:47 |
trochu off od telefonu - procitate aktualni denik z chomutova? deska vysel druhej dil, kmse hae feltkurat Katz! :)
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Maxell 04.03.2009 16:19 |
Tak já nevim, mám HTC a sem maximálně spokojenej. Je to svižný, neseká se to, aplikací je spousta na to :) Nevim, jak to může bejt horší, než iPhone, když s iPhonem se nedá normálně pracovat :-D Už aspoň umí mazat jednotlivý SMSky a ne všechny SMS od danýho kontaktu? :-) A už funguje navigace? (Nesleduju to už, tak nevim, jsou to otázky, který mě napadli, že to iPhone neuměl :-) |
Fox 04.03.2009 15:44 |
Presne presne windows mobile spatny stejne jako na pc.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Ladron 04.03.2009 15:36 |
předevčírem si kamoš koupit HTC cosi cosi.. no stojí to asi 15000 ta mrdka :) má to jak dotykáč tak klávesku.. a má to prostě jednu zásadní chybu, tou chybou je WINDOWS! je to zkurveně pomalý, zasekávaj se aplikace, občas to nebere něco.. jako telefon je to výborný, umí to internet má to kvalitní display apod.. ale není to prostě vono.. já bych do toho telefonu nešel až na klávesnici je to prostě ve všem horší jak iphone a i když už i mě příjde iphone jako mobil pro každýho a už není tak stylovej, tak bych stejně volil ho... Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Falcon 04.03.2009 13:00 |
no já ještě musím sehnat tomtom :) jinak jo iphone bych bral ale nechcu jít s davem :D člověk musí zkusit něco jinýho jinak by se nic nedozvěděl, z těch video recenzí hovno poznáš...
zapomněl sem zmínit že itunes je nejdebilnější způsob nahrávání hudby pod sluncem :D to je jedniý co mě fakt vadí... zlatý přehravače kde se jen napojí, dá se kopírovat a jede se... :DNaposledy upraveno: 04.03.2009 14:11, Falcon xaxaxaxax |
Fox 04.03.2009 12:27 |
Psal sem to uz hodne lidem na icq.. Pokud chcete tak to mate.. takze nejdriv navazu na tebe tim ze jak rikas ipod v iphonu je hodne vymakanej.. nejlip ovladatelnej co sem kdy videl.. bonus pokud poslouchate jen hudbu do sluchatek vydrzi hrat cca 20 hodin.. co se tyce kalendare tak ja sem si zvyknul do nej koukat casto takze co si zapisu tak pak mam prehledne zobrazeny.. bonus mel sem aplikaci ktera mi brzsky udalosti psala na lock-screen.. dal fakt ze ted pisu z iphonu na kterym se mi pise opravdu moc dobre a o prohlizeni stranek nemluve fakt parada.. ten zakladni prohlizec safari ma dobry funkce ktery sou lehce rozsiritelny o file:// pro prohlizeni dokumentu(doc,xls,pdf,html...).. stahovat videa primo z youtube je taky celkem pohodicka:) ovladani tady asi nemusim chvalit pac podle me to vic prirozenejsi bejt nemuze.. jeste doplnim ze srovnavat na mobilmanii iphone a htc nema cenu protoze v zakladu to priznavam je iphone jen hracicka ale po doinstalovani aplikaci se z nej stava plnohodnotny telefon pro kazdyho..You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Falcon 04.03.2009 11:45 |
tak je jasný proč si kupujou lidi iphony ne ? :D xaxaxaxax |
defila 04.03.2009 08:18 |
mno, to jste se toho moc nchytli, nerikejte mi, ze jedinej falcon ma nazor na to, proc vyuziva takovej tel. jakej vyuziva :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 03.03.2009 23:24 |
no tak já to mám aj na hudbu ten phone, pravda kvůli tomu sem chtěl iphone pač je to aj ipod kterej mám v oblibě :) mám asi 6 přehrávačů a ipod se osvědčil nejvíc :D
ale zase když sem to zkoušel, držel,viděl tak po čase mi to začalo připadat fádní a to sem si ho ještě ani nekoupil xD
jinak na telefonu využívám asi nejvíc nějaký poznámkový kraviny, kalendáře atd jelikož když mě někdo něco řekně, tak se otočím a už to nevím :Dxaxaxaxax |
Fox 28.02.2009 20:07 |
videl sem a nuda.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 28.02.2009 19:04 |
ad falco -
presne jak pisou... what the frak :))
kazdopadne by me zajimaly dve veci - k cemu je nekomu piano na bojove lodi typu BSG a kde ten doktor porad bere retka.. (ten chlast si musej sami palit, nebo nevim :) ) kazdopadne ten hudebni motiv je vic nez povedenej, mazec :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ladron 27.02.2009 11:48 |
video o americkým fotbale je fake ale ten malíř je úžasnej Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Falcon 27.02.2009 09:06 |
http://www.youtube.com/watch?v=NHH-6ZQktRQ omg :D xaxaxaxax |
Falcon 27.02.2009 08:35 |
http://www.youtube.com/watch?v=szMizxJ7uVM když někdo umí :) xaxaxaxax |
Belenor 26.02.2009 17:15 |
Díky, trapná chyba :-) No, stejně tam nic nového není :-) |
<< | < | > | >> |
|