<< | < | > | >> |
Fox 07.03.2009 13:48 |
hh lineage sem se nahral jako svine.. C3 bylo nejvic :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Ladron 07.03.2009 11:17 |
Ty voe milane mam par dotazu :D Jak to ze furt hrajes ??? za b) na jakym serveru furt hrajes.. za c) stoji to tam vubec za to ? a jakou hybridni class to mas ? Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
deXter 07.03.2009 10:40 |
chudak drak, proc ho zabijite?:'( |
Falcon 07.03.2009 08:49 |
ano pravda už čtvrtým rokem to začíná být stereotypní xD ale stejně je to sranda :) xaxaxaxax |
defila 07.03.2009 07:31 |
ze te ten lineage porad bavi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Falcon 07.03.2009 01:02 |
drak ?
tohle je drak :)
http://img14.imageshack.us/img14/7862/shot00115.jpg
tohodle sme skolili před hodinou :D
http://img19.imageshack.us/img19/7388/shot00126.jpgxaxaxaxax |
defila 06.03.2009 22:59 |
neloluj a clickej :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 06.03.2009 22:33 |
lol xaxaxaxax |
defila 06.03.2009 18:15 |
zacal jsem chovat draka, pojdte mi pomoct :o)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 06.03.2009 16:36 |
http://www.youtube.com/watch?v=E-iEA6-I1xU edit: no asi jsem to mel dat do jiny diskuze :)Naposledy upraveno: 06.03.2009 16:38, deXter |
Fox 05.03.2009 17:22 |
ofc 16GB.. 8 je na iphone malo.. mluvim z vlastni zkusenosti ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Sketa 05.03.2009 16:58 |
Mě by taky iPhone stačil jako výměnu za svůj prehistorik NOKIA 1600 a jeden z prvních 40GB iPodů... iPhone je luxus a já jako fun Apple bych bral všema deseti. Btw... takže kdyby ste mi někdo náhodou chtěli udělat radost, kupte mi iPhone 16GB poslední generaci...díky předem :D :D "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Fox 05.03.2009 16:07 |
At RH do svyho ultrasupermegagigahyper objektivniho testu zahrne google android chytrak jeden.. jinak samozrejme uznavam ze iphone ma spoustu chyb ale pro me - snobskyho parchanta - je to telefon jako delanej.. Icq, net, hudba, filmy, dokumenty, ebooky kdykoliv a kdekoliv.. Nechci uz jinej telefon.. Jeste jedna vec videl sem to srovnani cihla vs iphone se seznamem trikrat tak takovym:DYou can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Sketa 05.03.2009 15:32 |
Max: ať s tim týpek přijde já mu to sychrnu na macu doma :D Ať nepočítá s návratem. xDDD "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Maxell 05.03.2009 15:13 |
Hezké srovnání iPhonu :-D http://myego.cz/item/windows-mobile-ostuda-pro-microsoft-slava-pro-htc
Zrovna dneska v práci řešil jeden kluk problém synchronizace iPhonu s Exchangem. Prostě mu to nejede a furt neví proč.
Zrovna ta navigace je podle mě docela dost blbá :-) Nicméně Win mají určitě taky chyby, netvrdim, že jsou nejlepší. Ale pro mě iPhone nemá smysl, pořád u něho kluci řešej nějaký problémy... |
Falcon 05.03.2009 15:08 |
jo no aplikace na čtení ebooků se dá nahrát na každej takovejhle touch phone dnes, zase na ty ebooky je třeba speciální mašinka, ve které se s tím bude pracovat asi mnohem líp, viděl sem to v elektru v kanadě, ale asi by byl lepší ten přístroj s linuxem pač nepředpokládám že bys furt jen četl :D
btw ten link lol xD pravda je, že iphone je dělanej asi tak aby si ho každej utvořil k obrazu svému :)Naposledy upraveno: 05.03.2009 15:13, Falcon xaxaxaxax |
Belenor 05.03.2009 13:46 |
Hm, občas jsem k tomu nucen i v papírových knihách, kdy je text zbytečně ublábolený, mám pocit, že jsem se k tomu musel snížit u posledního dílu série New Jedi Order nebo u Force Heretic, teď nevím. Prostě autor (autoři) psal(i) tak rozvlekle a nezajímavě, ba až skoro debilně, že jsem přeskočil. |
defila 05.03.2009 12:52 |
ad bel - ebookum s zatim vyhybam, jelikoz co jsem si jich par procital, tak tam u me dochazi k "internetovemu cteni" ...(proste jak covek jede, tak preskakuje slova, ci radky a doplnuje si kontext z navaznosti..) kupodivu me tohle u normalnich knih nepotkavaKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 05.03.2009 12:43 |
No jasny ebooky zadnej problem :) jinak ja si myslim ze iphone je hodnej dobrej foun ale google android pokud jeste neni tak bude casem nejlepsi telefon.. pac oni jeho soft nechali uplne otevrenej takze sice ted nepodporuje multitouch ale je jen otazkou casu kdy to nekdo naprogramuje.. ja se kazdopadne tesim na novej iphone (slysel sem neco o 4ech jadrech) :)) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 05.03.2009 11:31 |
No, na cihle jsem skutečně uvedené věci neměl :-) Ale telefonovalo to a od telefonu nic jiného nečekám. U současného občas tedy využívám kalendář, budík a sms, ale zatím mé potřeby nestouply tak, že bych si koupil nějaký lepší. Na hudbu mám něco jiného a stejně většinou nic neposlouchám, páč je v metru moc bordel. Maximálně občas při chůzi. Fotoaparát - no, na kvalitní foto mám normální foťák, na mobilu fotím výjimečně. Navigaci - asi jsem staromódní či zaostalý, ale vždy mi stačila papírová mapa a ručně psaný itinerář.
Asi jsem k těmto hračkám ještě nedospěl. Ale teď si dva kolegové koupili nové kousky s Linuxem, to vypadá už zajímavě. Taky mě možná nakonec zlomí možnost číst elektronické knihy. Sice mám radši papír, ale ne vše na papíře mám, a kdo by tiskl něco delšího než pár stránek :-) |
<< | < | > | >> |