<< | < | > | >> |
Falcon 08.06.2009 12:53 |
tobě to jako nepirátovi přijde možá padlý na hlavu, ale co ostatní drtivá většina světa xD xaxaxaxax |
Fox 08.06.2009 12:00 |
na tom nevidim nic spatnyho.. ale plne chapu ze konkretne distribuce cracknutych programu a softwareu vubec vas stve :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 08.06.2009 11:17 |
Jojo, ale nejen u nás jsou lidi padlý na hlavu: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=639377Welcome to my world of death and pain |
defila 08.06.2009 10:20 |
mno nerad mluvim o politice, bo sipotom lidi vetsinou daji po hube, nebo se rozhadaji, ale tohle uz je velka demence.... kazdopadne to o necem svedci
Dělnická strana - pocet hlasu -> 25 368 - procenta -> 1,07
diky tomu, ze maji vic jak procento, tak dostanou prispevek, za hlasy, tudiz si z dani platime nacky, fakt superKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 05.06.2009 15:35 |
neco k tomu billovi :D Odkaz |
deXter 04.06.2009 22:34 |
mno to je pěkná kravina a v reálu to takhle dokonale jak ukazujou ani nemůže fungovat :/ jinak něco takovýho už bylo eye toy u ps2..
docela dobrej článek k tomu http://games.tiscali.cz/specials/neberte-mi-z-ruky-ovladac/ btw to co ukázala sony se mi zdá daleko lepší.. |
Flamberg 04.06.2009 21:51 |
Což o to, taková hry už dlouho existuje (Die by the Sword), ale je pouze pro PC a někdo by ji musel přepsat tak, aby to podporovala :-) |
defila 04.06.2009 20:27 |
pomalu, ale jiste se to blizi, jeste se to doladi a bude! ted jen vymyslet hru, kde bude moznost realneho ovladani mece a zase zacnu hrat pc hry :)
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 04.06.2009 18:22 |
Odkaz kill Bill xaxaxaxax |
Maxell 30.05.2009 11:46 |
Odkaz Tohle je myslím docela trefný. Otázka je, co by vytáhly třeba na Topolánka :-) |
defila 30.05.2009 08:58 |
treba ti lhali a vrhali proto, ze je bavi hazet vecmi na urcite objekty :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 29.05.2009 17:49 |
Fox> s těma co jsem mluvil já a byli tam, tak házeli právě proto, že nemaj rádi Paroubka, potažmo ČSSD. Welcome to my world of death and pain |
defila 29.05.2009 14:26 |
tak pozor, nikde netvrdim, ze Paroubka nemam rad, jen me prijdou nektere jejich predvolebni sliby, opravdu vtipne... ->13. duchody? kazdy, kdo do te ekonomiky jen trochu vidi, tak vi, ze na duchody proste do budoucna nebude... a zrusit vladu, kdyz jsme v predsednictvi? to byl taky vymysl hodny genia :))
jinak osobnosti je znacne charismaticky, proto je patrne predsedou...
ale socany bych nevolil :o)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 29.05.2009 09:50 |
ja jo.. protoze to sou lidi co si jdou z recese hodit na paroubka.. tyhle lidi vetsinou nevolej zadnou politickou stranu ani k volbam nejdou.. zaslouzili by si vajickem stejne jak paroubek.. ale mezi nama.. kdo slysel paroubka na zivo mluvit.. vsechno co vidime ze zprav.. nebo apson vetsina je vytrzena z kontextu.. ikdyz to vypada ze se zastavam paroubka verte ze ho nemam rad stejne jako vy ale tohle mi prijde uz moc.. a ceho je moc toho je prilis.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 29.05.2009 09:00 |
ale jako vtip je to zajimava narazka na lidskou uchylku, ale proti vrhacum nemam vubec nic :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 29.05.2009 06:55 |
No, pochybuju, že vrhači nějak výrazně zvedli spotřebu vajec. |
Falcon 28.05.2009 22:44 |
Předvolební kampaň nabírá na obrátkách a drůbežárny si mnou ruce. Spotřeba vajec totiž rapidně stoupla a rozhodně ne díky tomu, že by si Češi „ujížděli“ na omeletách.
xDxaxaxaxax |
Belenor 28.05.2009 18:43 |
Mno, klidně ať se to projeví, pokud to nebude přírůstkem hlasů u ČSSD na truc debilům s vajíčky. A že to Paroubkovi žerou, to věřím, když mu žerou jeho sliby. |
Maxell 28.05.2009 16:03 |
Sám bych nehodil, ale chápu lidi, co to dělaj :-) Kéž by se to ale projevilo hlavně u voleb. Paroubek lže i teďka, nadává, že lidi nemají argumenty (jen vajíčka :-)), ale přitom diskuzi nejen se studenty několikrát odmítli. A to shazování celé věci na ODS? WTF, to jim snad nemůžou žrát ani jejich největší příznivci... |
SirPesZ 28.05.2009 09:38 |
Bel> souhlasim s tebou, ale stejne mu to patri :-). Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |