Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
26.11.2024 (18.188.96.17)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

SirPesZ
16.06.2009 13:20
I velcí rytíři Jedi byli za mlada přebalováni :-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
16.06.2009 12:53
Mno, manželce se líbí hlavně 4. epizoda. 6. a prequely považuje spíše za slabší, vyloženě odpor k Ewokům a jiným infantilnostem a zejména odpor k novému pojetí Vadera, kdy z kvalitního záporáka udělali trosku a oběť :-) A co si budeme povídat, lightsaber má menší prioritu než plíny a jídlo pro dítě :-)

SirPesZ
16.06.2009 11:22
Vymyslete postavu Darth PesZus - já si taky zahraju :-).
th0m45
16.06.2009 11:14
No tak ja mam facebook hlavně kvůli propagaci svých fotek a filmů a účel to splňuje perfektně :-) Ani nemusím každýho jednotlivě spaomovat na ICQ :-)

Manželka není fanynka Star Wars? Já myslel, že je taky :-)

Tak fotky maj bejt cool, sou promo a časem zkusíme i SW film :-)
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)
Fox
16.06.2009 11:11
no ja na facebooku mam lidi ktery sem treba 5 a vic let nevidel a je fajn si snekym popovidat kdyz si ho takle dlouho nevidel.. jinak je to mor..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

Belenor
16.06.2009 10:56
Hehe, sice mám doma asi 100 starwars knih, ale asi jsem stále ještě jakž takž normální, lightsaber ještě nemám :-) Akorát pár peněz zahučelo do star wars lega (prostě X-wing je X-wing :-) a her :-) Nejdráž vlastně vyšly ty knihy, to už takovejch 30 000 Kč bude, hehe :-) I když v přepočtu na kusy jasně vede lego :-) pár krabic a taky takovejch 10 000 :-) děs a hrůza, bejt něčeho fanouškem. Lightsaber by už přes manželku neprošel :-)

Ty fotky mi přijdou takové moc cool a pozérské :-)

Facebook, je vypečenej, zejména jeho česká verze :-) Mám kolegy, kteří jsou dle Facebooku vdaní :-) Jinak Facebook jsem si zkusil, prohlédl, ale žádný záchvat. Je to vtipné - na jedné straně lidé remcají kvůli různým únikům osobních informací, a na druhé straně se veřejně vystavují na takovýchto webech, a to vč. fotografií :-)

defila
16.06.2009 08:54
fotky pekne :)

btw chape nekdo postizenost aktualni doby xichtoknizkou?
hlavne tahle veta ->Facebook vám pomáhá spojit se a sdílet s lidmi ve vašem životě. - jako kdyby clovek nemohl vest normalni zivot bez XK...
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
th0m45
15.06.2009 22:36
Sme včera s Merwem a Baretwanem fotili promo fotky :D

http://www.facebook.com/album.php?aid=2695&id=1757842685&l=0aca47ca42
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)

Falcon
12.06.2009 21:38
Odkaz lol, velikost hrášku a kráter 30 cm :D kdyby dopadl nějakej metrovej tak bude asi solidní dírka :D
xaxaxaxax
deXter
10.06.2009 17:27
http://www.worldometers.info/faq.php
no tak jasně že se tomu nedá věřit, je to blbost :D ale kdyby to aspoň trochu odpovídalo skutečnosti tak je to zajímavý :)

Belenor
10.06.2009 13:46
Nesmíš věřit všemu, co se kde píše :-) Vzhledem k tomu, že tam nepíšou, jak k tomu číslu došli, lze o něm s úspěchem pochybovat :-) Např. jak nakládají s emaily, které běhají uvnitř firem a nedostanou se přes nějaké brány, kde třeba běží měření? Nebo jak zacházejí s e-maily, které jsou posílány na více adres, zejména jsou-li některé vedeny jako bcc? Co spam? ten se počítá taky? Pokud ano, tak mi přijde v tuto chvíli cca 120 mld za tento den skoro i málo. Např. do teď mi na jednu schránku přišlo 24 spamů, pokud bychom uvážili cca 1 mld uživatelů e-mailu, možná je jich i víc, nevím, tak už je to 24 mld jen ve spamu :-)

Naposledy upraveno: 10.06.2009 13:47, Belenor

Falcon
10.06.2009 10:51
jo o tom sem slyšel :)

btw ty maily to je fakt 95 miliard ? :D

Naposledy upraveno: 10.06.2009 10:51, Falcon

xaxaxaxax
deXter
09.06.2009 19:32
http://www.worldometers.info/cz/

defila
08.06.2009 17:59
meli jsme dopadnout jak na Tian´an men, alespon bysme nemleli pantem :)

SirPesZ
08.06.2009 17:57
Ona ta revoluce byla spíš taková habaďůra :-).

defila
08.06.2009 17:57
jo jsem taky pro, mit tu revoluci, aby po tom mohli lid zase ty komunisty volit, je velic vtipne :)

SirPesZ
08.06.2009 17:26
Pokud vím, tak zákoník odsuzuje zločiny obou hnutí úplně stejně. Bohužel praxi máme jinou.
Fox
08.06.2009 16:05
to je dobra otazka.. kazdopadne bych zakazal oboji..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
deXter
08.06.2009 15:11
kdyz uz muzem podporovat cerveny tak proc ne nacky?

defila
08.06.2009 13:17
myslim, ze j vcelku rozdil podporovat zlodeje (stejnak vetsina lidi krade), nez podporova nacky, hu to mi hybe zluci!
<< | <> | >>