| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor << | < | > | >> |
Ladron 21.08.2004 20:35 |
njn :D Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Maxell 21.08.2004 20:23 |
Lad: To je starý :-DDD |
Ladron 21.08.2004 19:55 |
Záhadný lidský mozek
Dokážete přečíst následující větu? V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeálží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a tyto přoád bez porlbméů peřčetš. Je to porto, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, žeNemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Ladron 21.08.2004 19:49 |
Hehe zatím 0la :) jestli se mě tam někdo zejtra vyseká tak možná :D Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
aBDaIR 21.08.2004 19:45 |
No Tomicolo,kdyz ja sem to hral,kdyz ta hra zacinala,tak se vsude uvadelo...RTCW:ET...nevim no a hraval sem s Alvenem co si pamatuju a mozna i s Ladem sme to hrali,ale uz si nepamatuju...jeste neco Tomicolo? ^5Dare to ^7be Different |
Alda 21.08.2004 19:13 |
medic ? :) kolik mrtvejch ? :D I am your Father |
Ladron 21.08.2004 19:04 |
Muhehe tak jsem byl na Moto GP trenálu :D a jako ehm ehm medic :D takže mě můžete vidět na záběrech TV :)) no ale potkal jsem rossiho,biagiho atd atd moc hustá sebranka lidí :D Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Dixx 21.08.2004 15:29 Editovat,
Smazat
|
Sakra ja tu par dni nebyl a uz mam co cist :-) |
Tomicolo 21.08.2004 11:57 |
Abdar: Neboj, ja tu hru hraju a vim o co jde, narozdil od tebe ;) Takze RTCW nehraju :) asi tkahle: RTCW je samostatna hra, kterou si koupis a paris. Ale ET je hra, kterou si stahnes a bez cehokoliv potrebnyho nainstalujes a paris. Zkratka je to samostatna, da-li se to tka rict, hra.... Je jen trochu podobna RTCW ... ;) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Ladron 21.08.2004 10:16 |
Muhehe dneska frčím na motoGP :D Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Ladron 21.08.2004 01:12 |
heh je to lepší :D Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
aBDaIR 21.08.2004 00:29 |
ET je nastavba na RTCW!/facha samostatne mam dojem,ale je to odnoz/ ^5Dare to ^7be Different |
Tomicolo 21.08.2004 00:25 |
Abdair: Promin, ale my nehrajeme RTCW :D Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
aBDaIR 20.08.2004 22:56 |
Me to u hlasovani pise,ze Hackers arent welcome...tak to je haluz...MoH:AA musi zustat, jinak zabiju vsecky co hrajou RTCW ^5Dare to ^7be Different |
Alda 20.08.2004 21:27 |
>>Ladron - neboj ty pitchoviny tam za nej napisu ja ;) I am your Father |
Tomicolo 20.08.2004 21:19 |
Ladron: Copak tam chces S1K prihlasit ? Dyt nejsme zadny PROgameri :) Ale s mou novou taktikou budeme :) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
aBDaIR 20.08.2004 18:59 |
To Lad:sorry,ale dal jsem NERUSIT MoH:AA...protoze jsem sam mel jet na minulej rocnik za FA,takze fakt promin,ale tahle hra pro me znamena po JKII moc:) ^5Dare to ^7be Different |
aBDaIR 20.08.2004 18:58 |
Bobanku Prime na co jsem se mel podivat...na neco co bylo po mem prispevku? haha ^5Dare to ^7be Different |
Primerak 20.08.2004 17:38 |
Nobel - kazdej se muze ukouknout, VOLE Abdair - ty ses jeste neukouk, bobanku? |
Ladron 20.08.2004 17:31 |
Kdo mě chce pomoct (ty destroyere nemusíš ani se nemusíš obtěžovat sem psát pitchoviny) tak at hlasuje pro ET zde (enemy territory) http://www.progamers.cz/poll.asp?pid=229Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
<< | < | > | >> |
|