Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
11.09.2025 (216.73.216.119)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Maxell
22.08.2004 22:55
lol
aBDaIR
22.08.2004 22:51
proto ja nektery hlupaky davam do ignore listu a je to OK:)
^5Dare to ^7be Different
Falcon
22.08.2004 21:58
Editovat, Smazat
Hem, tak sem zase taky něco napíšu a že jsem to já, tak potřebuju poradit :D...můj contact list se zasekl na 99-ti uživatelých a dál mi to nepřidává, už nevím co s tím, skusil sem vše :D...dík
Murdock
22.08.2004 21:36
Editovat, Smazat
a ja z basketu :) ... gdo to vubec vyhral? jo zitra ti donesu tu kazetu pokud si vzpomenu
Ladron
22.08.2004 21:13
a já zpět z moto GP :)
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
MATINO
22.08.2004 20:10
A já z pět z týnce nad sázavou :)
aBDaIR
22.08.2004 19:47
supr:)
^5Dare to ^7be Different
SirPesZ
22.08.2004 18:40
Editovat, Smazat
Txem se teď vrátil z Beskyd :-).
aBDaIR
22.08.2004 18:11
rufus
^5Dare to ^7be Different
Ladron
22.08.2004 17:50
no to nejsem jsem právě puberták :D
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
Ata
22.08.2004 17:26
Editovat, Smazat
ses na to hold starej :-D
Ladron
22.08.2004 17:24
no já jsem to asi nepochopil co to má být? vtip? nebo pravda nebo oco go no prostě mě to taky nechytlo :D
aBDaIR
22.08.2004 10:44
newim,ale promin...prijde mi to pubertalne trapny
^5Dare to ^7be Different
Tomicolo
22.08.2004 01:20
tohle si nemuzu odpustit:<br>
<b>2) Aha. Takže na tom něco bude. Na GZ se v současné době objevily fámy, že Ti prý nejmenovaný člen KFG "pomočil desku". Mohl bys nám to trošku objasnit? :)</b>

K|F|G-wH!Te: Hehe..no ono to tak pravdivý není, já už vlastně ani nevím jak to bylo, takže to berte s rezervou :) - takže: K|F|G-r43K si udělal víkendovou návštěvu v Liberci, pár dnů jsme u nás ještě s K|F|G-uB4Lem zevlili před kompama a trochu tak kalili a užívali života (lítali po Liberci v bunnyhopu s bazukama, dávali jsme rocketjumpy z mýho balkónu na Ještěd, a hledali všechny bugy ve vejtahu u mě v paneláku), no a najednou se něco pos***o a přiběhla k nám domu moje vyjetá tetka, Raek ji sice hrozně zabil shotgunem do hlavy (nepomohl ji ani big head armor), ale mezitím moje druhá (stejně vyjetá) tetka udělala obloz našeho jednoho kompu..jenže já stihnul vyndat celou desku s komponentama i zdrojem ven, takže tetka odnesla jen case. Haha, a teď: první tetka se respawnula těsně vedle druhýho (Ubalova) kompu, obložila ho a zmáčkla F12, takže nenávrátně zmizela i s kompem, Ubal z toho zešílel a šel ji hledat (následně na ní zavolal policii která mu naštěstí kompa vrátila - TO JE PRAVDA!!!) No a my s Raekem mezitím zkusili pustit první komp bez case...chvíly to fachalo, ale Raek zřejmě za ten víkend zapomněl na všechny biologický funkce človeka a najednou, jak stál nad mojí deskou, vidím, jak si na ni přímo ulevuje (vůl, co? :D) no a tak skončila éra mého hraní Kingpina, bylo to přibližně v květnu...
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
Tomicolo
22.08.2004 01:19
neco jako je dulezity slovo :)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
aBDaIR
22.08.2004 00:52
jo a je to stary LADE to s tim mozkem:)
^5Dare to ^7be Different
aBDaIR
22.08.2004 00:50
jo s tema maslama skrET sem to hral(joke)
a Lad ma pravdu...bye
^5Dare to ^7be Different
Ladron
22.08.2004 00:47
no ET je něco jako modifikace RTCW.. to nerešte..
Dixx
21.08.2004 23:11
Editovat, Smazat
Ladron : hezky k tomu Moto GP :DD sakra :-)
Tomicolo
21.08.2004 23:01
Abdair: Ono to vypada skoro stejne jako RTCW, tak se tomu mozna rika obcas nekde RTCW:ET, ale jinak je to uplne samostatna hra, a kdo by se psal se sedmi znakama, kdyz muze jen 2 ? :) Btw.: SkrET=na kunci je ET... jina kby jsme byli SkrRTCW:ET ... fuj :)
<< | <> | >>