<< | < | > | >> |
 defila 20.04.2006 14:00 |
spis jak na tebe pusobi to video z In Flames ktere jsem postoval? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 20.04.2006 13:53 |
defila> Mno, taxem vypnul Cradle of Filth, abych si to polsech, paxem s ekouknul na fotky... Mno, nemusím ti říkat, jak to na mě působí, viď? :-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 20.04.2006 13:00 |
to bel -> fota josu hukot a "beaty" jsou taky vynikajici :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 20.04.2006 12:37 |
Morava crew: no, pac je to na WZ, se kterym neumim zachazet, tak jsem si mp3 neposlech, ale na fotkach sou naky decka, esi dobre vidim na tech thumbnailech. Asi to bude stat za vsechny prachy :-) |
 defila 20.04.2006 11:57 |
http://l2legion.info/if/flames1.wmv
ale nataceno na fotak, takze spousta sumu, ale i mezitim jde poznat ze klucina zpiva falesne,ale alespon ukazka pro podbarveni atmosfery... ->Crawl Trough knives http://l2legion.info/if/flames1.wmvKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 20.04.2006 11:45 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.moravacrew.wz.cz/ doporucuju nejdrive poslechnout "beaty" :D -> udelat si nazor a pak shlednout foto :DDDKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 20.04.2006 11:11 |
to kapo -> ne to je jen typek co to fotil .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alven 19.04.2006 22:02 |
prave protoze to je malo znamy je to rychly ;oP |
Timmy 19.04.2006 21:38 Editovat,
Smazat
|
Alven:tj rychly ale malo znamy, rapid je nejproflaknutejsi, megaupload sice neomezenej ale pomalej |
Alven 19.04.2006 19:50 |
www.yousendit.com jestli ti nevadi ze to tam vydrzi jen tejden tak je to co se rychlosti tyce nej :) kdyz pominu rapid jenze tam musis cekat |
 kapo 19.04.2006 19:49 |
jezis nojo... to me nenapadlo :D nebo taky uschovna cz, ale to nejak nefunguje asi poradne :) |
Timmy 19.04.2006 19:48 Editovat,
Smazat
|
kapo:megaupload, rapidshare? treba |
 kapo 19.04.2006 19:37 |
kdybych mel kde, Bele, tak ti muzu zkusit uploadnout par pisnicek, ktere by se ti snad mohly libit. Naposledy upraveno: 19.04.2006 19:38, kapo |
 kapo 19.04.2006 19:36 |
ta prvni fotka v galerii to je kdo? ty jsi ty defilo? :D |
 SirPesZ 19.04.2006 16:39 |
Jak říká Bel, taky mám radši lidui, co skládaj svý věci. Ale zas na druhou stranu si radši zajdu na revival dobrý skupiny, kterej bude qalitně zahranej, než an techno párty (ač mám k revivalům spíše negativní vztah). Osobně se pokouším taky vytvářet hudbu, tagže vím, jakej to je kříž :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 19.04.2006 16:36 |
defila> Gdyž budou další fotky, dej vědět :-). Každopádně na těhlech není skoro nic vidět a gdyž, tak jenom zpěvák a jekési pozadí :-).Naposledy upraveno: 19.04.2006 16:36, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 defila 19.04.2006 10:37 |
tak jeden klucina co ho znam z hofylandu fotil na koncerte, sice to nestoji vubec za nic, ale zatim alesponm neco, casem se toho objevi vic, jo a upozornuji ze to nejvice nasvicene jsou In flames, jelikoz meli nejlepsi podiovou scenu sepulturu snad pozna kazdy a ty co nepoznate jsou z Dagoby :)) http://slavnar.hofyland.cz/060417-In.Flames-Sepultura-Dagoba/Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 19.04.2006 08:06 |
Hehe, ja myslim, ze v kazdem stylu muze byt k nalezeni dobry kus, zalezi na tom, co clovek vlastne hleda. Ja hledam melodie, ktere si muzu broukat (nebo je hrat na kytaru) - zjednodusene receno, a esi to bude metal nebo klasika, to uz je jedno. Proto na otazku "co poslouchas?" casto odpovidam, ze dobrou hudbu, protoze bych jinak musel vyjmenovat spoustu hudebnich stylu.
Def - ono je umeni a umeni cijaksetorika, pac k cemu je ti kytarovy skill, kdyz nejsi nic schopen slozit a umis jen interpretovat. To si radsi poslechnu nekoho, kdo hraje sice mene zdatne, ale svoje veci (ale je fakt, ze tenhle muj hlod nejde brat moc obecne - takovej Mozart by si tezko v realnem case sam zahral nejaky svuj kousek - teda pokud zrovna neni pro jeden nastroj - tak pouzije pocitac a jednotlive stopy si nahraje) |
 defila 18.04.2006 22:53 |
to alven -> jisteze klavesy jsou nastroj, moderni klavir .) umeni je ale zahrat neco co opravdu skvele zni i bez pocitacovych vychytavekKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alven 18.04.2006 22:33 |
hmmm...ono hlavne vetsinou ti klucinove to skladaj na tzv. "klavesy" ale to asi neni nastroj, co? ciste softwarove dela hodne malo "profesionalu", rekl bych ;) aspon co se trancu tyce, u techna, tekku atd je to asi jedno pac tam ani zadny melodie nejsou. |
<< | < | > | >> |