| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
Fox 16.08.2006 19:31 |
hadam ze ne :P You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 16.08.2006 18:18 |
mohawk : a s tebou se nekdo bavil? |
 kapo 16.08.2006 16:09 |
o to nejde... myslim to tak, ze kdybych mel na co hrat, tak se mi nechce do toho obchodu |
 SirPesZ 16.08.2006 14:59 |
Gdyž nemáš na co hrát? Ani ne. Gdyž jsem neměl žádný áčko, taxem tam byl hned :-). Welcome to my world of death and pain |
 kapo 16.08.2006 14:07 |
me prijde kumst uz jenom se hecnout a jit do toho obchodu :D:D |
Alda 16.08.2006 13:09 |
mne prijde kumst uz jenom koupit ty spravny :D I am your Father |
 SirPesZ 16.08.2006 12:46 |
Spíš ji správně přivázat mi přijde kumšt :-). Welcome to my world of death and pain |
dREAm 16.08.2006 12:40 |
natahovat struny? teda, nikdy se mi nestalo, ze by mi nejaka pri natahovani praskla... :-DNaposledy upraveno: 16.08.2006 12:40, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 16.08.2006 12:19 |
Hele, vono natahovat struny, to chce grif ;-). Jak mi říkal strejda - nejdřív zahodíš pár stovek a paxe to anučíš :-).Welcome to my world of death and pain |
MohawK 16.08.2006 12:05 |
dexter::: Ty snad umíš natahovat struny ?!? Hello, Hello, Hello, How Low ? |
deXter 15.08.2006 23:41 |
noob |
pils€ 15.08.2006 23:40 |
Dneska sem poprve natahoval struny na kytaru a musim rict je ze je to pekne zkurveny rozhodne vic nez na basu 3 mi praskli a pekne to boli S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 13.08.2006 16:12 |
Já vim, že měli spoustu automatů, což mi na nich dost vadí. Welcome to my world of death and pain |
 defila 13.08.2006 14:11 |
vis ti ze jejich sestavu si ani nevybavuju :p Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 13.08.2006 11:42 |
Hehe :-). Jinak Trollech byli zase poloautomatický? Nebo jak vypadala jejich sestava na jevišti?Welcome to my world of death and pain |
 defila 13.08.2006 11:40 |
na takove ador dorath rikam to ze jsem pri nich usinal ve stanu, jelikoz jsem je slysel cdckove a nezaujali me, co jsem slysel z zivaku -> tak maji to hudebne stejne jako na cd, coz je rozhodne slechti, ale stejne nezaujali, takze sjem se otoila na druhy bok a sel spat :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 13.08.2006 11:29 |
def> A co říkáš na takový Ador Dorah? Welcome to my world of death and pain |
 defila 13.08.2006 10:39 |
tu nerozepisoval o komkoli(titmo neoprvhuji kapelami jako ->INGROWING,TROLLECH,DEPRESY -> libily se moc, ale nechce se mi o nich psat :) Nejvetsi zklamani toto dne bylo, ze frantici z Dagoby neprijeli vubec a na ne jsem se tesil opravdu moc, isto nich tam byly nacpani LOKOMOTIV, coz mi jako nahrazka rozhodne nestacilo, vyborne pogo bylo na pany z Born from Pain nasledovali uctihoni SKYFORGER(kde jsem nikdy netusil jak zajimave deathove kusy jdou zahrat na dudy :)) uzasne usmevni byly panove z Carnival in coal -> michat funky s death metalem je zajimavy pocin a velice hopsavy :), panove to brali s nadhledem, takze i oni z toho meli celkem bzundu (jen pro ukazku-uz rovnou v cestine ->Tak co libi se tady? ->dav zahucel, jsme radi ze jsem tu s vami, bohuzel jedinou vec kterou jsme zapomneli jsou banany :)), nasledovala kratka skladba a z podia uz letel banan -> rozjel se na nej velice vtipnej kotel -> poprvy jsem delal hada na metalovym koncerte avsak vzdy pri zmene z funky stylu do deathtiku se rozjeo mezi lidma uzasne pogo a kotel cital tak 100 lidi.... Ale nejvetsi zajimavost byly panove ze sick of it all -> poprve jsem byl v kotli,ktery mohl mit tak 500 lidi a za tim skakal dalsi 1000, uzasny zazitek, zvlast kdyz zpevak rozdelil lidi na dve skupiny a poslal je rpoti sobe, to uz ani nebylo pogo, to uz se liti spise jen rvali :) Nasledovani jsme byly pany z AMORPHIS,kteri podali celkem strhujici vykon a velice me prekvapili opakem byly DIMMU BORGIR -> kteri tezili jen ze sveho jmena, asi 45 minut se ozvucovali.....a stejne jim to nepomohlo,asi prvni 4 veci nebyly rozpoznat zvukove vubec, jedine co stalo za poslech ->King of the carnival creation, ale i tak tam neco chybelo(asi ten 20-ti cleny orchestr :) to bylo zklamani take mocne toto Posledni den jsem tam moc nebyl, jelikoz jsem se vyrazil podivat na drevarnu-> ktera byla nejakych 20 km daleko a tak jsem prisel o 5 hodina kapel trochu me zaujaly panove z ROOT, velice povedeno, ale nejlepsi vec dne ->MORBID ANGEL, totalni masakr..... uzasni byly i panove z MAYHEM a NApalm Death, ale to uz jsem bohuzel neslysel na vlastni oci :), jelikoz me bylo tak dukladne narazeno na morbid angel do zeber, ze mam dve nalomena, ale rozhodne to stalo za to :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 13.08.2006 10:39 |
Tak jsem se vratil z Brutal Assaultu : Festival velice povedeny, kapelami celkem naslapano a zabava byla velika, zvaste treba kdyz prisel jakysi opily polak na prvni kapelu prvniho dne(Jig-Al)a zacal tam do lidi mlatit nafukovacim mecem :) tak jsem i tam s niom neco porvaval, pak nejak zacali hrat prisel dalsi clovek, ktereho jsem vubec neznal a zeptal se -> doufam ze tancite :) a strhl se nam maly kotel asi o 30 lidech, fajn pogo, neresili jsme hudbu Urcite bych pochvalil ceske pany z CRASHPOINT, úprotoze hraji velice kouzelne a moc se jim dari a doufam ze darit i bude pak byl chvili klid az do doby nez nam na scenu prisli panove z GOJIRY, take velice skvostne, hopsave a velice sikovne zahrane Nalsedovani byly kluciny z Izraele pod jmenem Orphand land -> od nich jsem par alb uz slysel, ale nezaujali me na albech vubec, koncertove vsak opacne, kytarista byl opravdu sikovny a celkem se mi libili, pak asledovali velice znami FEAR FACTORY, kde jsem necekal naval co se ztrhnul, stal jsem asi 1m od zabradli pred podiem a v tom 1 metru se dokazalo vytvorit 5 rad lidi a zezadu na nas tlacila stena lidi, uz se celkem nedivim uslapani, za to opravdu nikdo nemuze, jelikoz kdyz zacali hrat tak se ta vlna lidi pohnula byl jsem pohnut s ni padl jsem na zem, se nm¨mnou jeste nekdo, ani nevim kdo me zvednul, ale toho druheho typka nmikdo, videl jsem jak mu jen okovana bota doslapla na zaludek a pak pres nej spadla nejaka dalsi holcina a pak se mi ztratili, celkem se na tohle vykaslal a sel je por¨zorovat z vetsi vzdalenosti..... To by byly z prvniho dne zajimave veci Z druheho dne : bych vzal akorat to slavnejsi abych se Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 11.08.2006 15:25 |
Odkaz
Klip na Rejection Role od Soilwork. Bude tam už jen jeden den nebo 5 stáhnutí, tagže nemeškejte. Na klipu je zajímavé, že je podobný klipu Trigger od In Flames a záměrně (jelikož členové Soilwork můžeme spozorovat i v klipu Trigger :-)).
Musím říct, že jsem se fakt tlemil, gdyž Anders napsal napsal ten nápis lihovkou. To maj za toho fuckáče :-). Naposledy upraveno: 11.08.2006 15:44, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|