Jede hipísák v autobuse a uvidi jak za ridicem sedi jeptiska (jeptiška je strasne krasna)tak se rozhedne si prisednout k jeptisce a pta se jeptisky "co sy myslite o hipis mysme takovy freee takovy volny pod se se mnou a je te vymrdam" a jeptiska na to "ne ja sem jeptiska to si nemuzu dovolit" tak se nasere jeptiska a vystoupí!!!!... Ridic autobusu to vsechno slysel a rika hipisakovgy" ja poradim ona chodi kazdej vecer chodt se modlit na hrbitov, tak jestli ches tak si vem na sebe peosteradlo a nejakej plnovous rekni ji ze je ses bůůůůh!!" hipasak se zaraduje zapali si travkua vecer hipisak ceka ana jeptisku na hrbitove a jeptiska tm pride hipisak se schova !!Jeptiska si klekne a zacne se modlit to uz hipisak prevlecenej za boha vyskocil a rika jaááá sem buch ted budem spolu sukat!!! jeptiska rekne dobre ale ne do pici to by matka predstavena poznala ze nejsem pannaaa!!!tak jenom do zadecku!!!!vlitli na to az uz nemuzou a az sou oba udelani tak ::.....tak bůůůůch se zebe vsecko shodi a rika je nejsem buch ja sem ten hipisak :)))) hec!!!!! a jeptiska ze sebe vsecko svlikne rika je nejsem jeptiska ja sem ten aoutobusak:DDDDDDDDDNaposledy upraveno: 03.07.2005 00:24, veNom Nudite se ??? Kupte si medvidka myvala!!! |