|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
~stx#. 26.10.2005 14:32 |
:DDD I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 26.10.2005 14:24 |
Do amerického baru vstoupí tři výrobci piva - Coors, Budweiser a Prazdroj. Ten od Coorsu si objedná Coors protože, jak neopomene zdůraznit, je vařené z těch nejlepších surovin. Druhý si poručí Bud Light, protože to je přece nejlepší na světe. čech si poručí coca-colu. Společníci se ptají: "Vy si nedáte pivo? " "Kdepak, když vy nepijete pivo, ani já nemusím." Welcome to my world of death and pain |
 kapo 25.10.2005 19:11 |
no ty zrovna :D |
 SirPesZ 25.10.2005 14:22 |
Tak promiň, no :-). Jsem holt nebezpečnej :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 25.10.2005 13:41 |
Good one ;-) Kua tohle mi spz nedelej, jsem v praci! :-) co si pomysli kolegove, kdyz se tu budu rehtat na cely openspace. |
~stx#. 25.10.2005 09:41 |
LOOOOOOOOL :D Naposledy upraveno: 25.10.2005 09:42, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 25.10.2005 08:35 |
Farmar si objednal elektricky pristroj na dojeni. Protoze zarizeni dorazilo kdyz jeho manzelka byla ve meste, rozhodl se vyzkouset ho nejdriv na sobe. Vlozil svuj penis do dojicky, zapnul ji a...... vsechno ostatni bylo automaticke! Kdyz zabava skoncila, rychle si uvedomil, ze nemuze sundat dojicku z penisu. Precetl si prirucku, ale nenasel zadne uzitecne informace. Zkusil vsechna tlacitka na pristroji, ale stale bez uspechu. Nakonec se farmar rozhodl, ze zavola do zakaznickeho servisu. "Halo, prave jsem od vasi firmy koupil dojicku. Pracuje fantasticky, ale jak ji mam sundat krave z vemene?" "S tim si nedelejte starosti," odpovedel obchodni zastupce, "pristroj je naprogramovan tak, ze po nadojeni 7 litru se automaticky vypne." Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 25.10.2005 08:33 |
Jake druhy mužů potkáte na WC: Společenský: Jde čurat s přáteli, ať se mu chce nebo nechce. Flegmatik: Pokud je pisoár obsazen, pustí to do umyvadla Vesely: čurá nahoru, dolu napříč mušlí, trefuje mouchy Tupy: rozepne vestu, vytahne kravatu a pusti to do kalhot Jesitny: drží 5cm penis jak baseballovou pálku Radikální : kašle na mušli, čůrá na zed Potměšilý : při čurání tiše prdí, ví že to bude na souseda. Pragmatik: počká, až se mu bude chtit i na velkou a vyřídí to na jeden zátah. Smolar : Vlítne na wc, rozepíná zip a ten se zasekne, čůrá do gatí. Zvědavý : pokukuje po ostatních a porovnává. Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 24.10.2005 20:23 |
Ale já ne, já se chci taky zasmát :-). Welcome to my world of death and pain |
Jack 24.10.2005 19:26 |
Ja bejt tebou se moc nesmeju :p (vsak ti vis na co narazim) |
~stx#. 24.10.2005 19:24 |
=P I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 kapo 24.10.2005 17:48 |
pche... chat je pro loosery :P |
~stx#. 24.10.2005 11:31 |
:-D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 24.10.2005 11:24 |
Chat taky nepodporuju, i gdyž už jsem tam taky párkrát byl. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 24.10.2005 11:23 |
Mno, nemam v planu :-) mam dokonce pocit, ze mam na hostingu v podminkach, ze nesmim delat chat (kvuli zatezovani serveru) |
 defila 24.10.2005 11:21 |
ne chat je strasliva demence.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
~stx#. 24.10.2005 11:19 |
hehe tam me Bele napada, jestli az se vrhnes na ten web nechces udelat i chat?:) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
~stx#. 24.10.2005 11:18 |
jj presne I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 24.10.2005 11:18 |
Ten s tím medvědem je lepší. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 24.10.2005 11:18 |
Mno, nejak mi unika, co je na tom vtipne. |
| << | < | > | >> |
|