|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
Jack 29.10.2005 16:55 |
Ted sem to chtel napsat..ale boleli me uz oci.. :-) |
 SirPesZ 29.10.2005 16:52 |
Prej: <i>Pozor novinka! Všechny moje www stránky jsou optimalizované pro nejnovější webové prohlížeče jako například Microsoft Internet Explorer 5.5!</i> :-DWelcome to my world of death and pain |
Pilse 29.10.2005 16:40 Editovat,
Smazat
|
Lol http://kobl.host.sk/index.kobl.htm |
 kapo 29.10.2005 11:33 |
haha |
 SirPesZ 28.10.2005 18:37 |
Heh :-). Welcome to my world of death and pain |
Pilse 28.10.2005 18:20 Editovat,
Smazat
|
Přijde se podívat Svatý Petr do pekla a vidí všude mrtvoly čertů, kotle rozbité, stěny rozřezané. Hledá tedy Satana, až ho najde, jak se klepe za jedním z kotlů. "Co se tady dějě??" ptá se ho. Satan se nejdřív vyděšeně rozhlídne kolem a pak potichu spustí: "Pře dvěma dny k nám přišel jeden Doomař a hned vytáhl pilu a začal tady všechno ničit a zabíjet. V celém pekle je už jen pár čertů, nemůžeš si ho radši vzít do nebe?" Svatý Petr se smiluje a luskne prsty. Doomař se rozhlíží kolem, všude obláčky, klid, mír, děti si hrají, andělé poletují sem a tam. Chvíli sleduje tu krásu, pak nastartuje pilu a zařve: "Bonus level!" |
 SirPesZ 28.10.2005 17:14 |
Dva policisté neměli kde bydlet, a tak si koupili vyřazené spací vagóny. Za pár dnů se sešli a povídají si, jak si kdo bydlí. "Já to mám dobré," povídá první. "Akorát mám ve vagóně nápis 'Nekuřáci' a tak musím chodit kouřit ven." "Jé, ty se máš," říká druhý "to já mám na záchodě cedulku 'Používat jen za jízdy', a než ten vagón roztlačím, tak se podělám." Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 28.10.2005 17:12 |
Jack>>> Kterej z nich? :-) Welcome to my world of death and pain |
Jack 28.10.2005 17:11 |
2Sirpesz: pekne starej ten tvuj vtip :p |
 SirPesZ 28.10.2005 17:04 |
To znám. Welcome to my world of death and pain |
 kapo 28.10.2005 13:28 |
Pilse :D |
Pilse 28.10.2005 11:54 Editovat,
Smazat
|
Potká se muž a žena na nudapláži žena: Ahoj já jsem Veronika Muž: Ahoj já sem Petr, těší mě. žena: To vidím. |
Maxell 28.10.2005 11:50 |
hahahh, dobrá poznámka :-D |
Jack 28.10.2005 08:30 |
- slapka vydelava vic.. |
Fox 28.10.2005 04:43 |
-jakej je rozdil mezi policajtem a slapkou?
-zadnej...oba slapou chodnik a za oba se jejich rodina stydi...You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 27.10.2005 22:19 |
:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 27.10.2005 21:22 |
Nemáš bejt línej :-). Welcome to my world of death and pain |
Fox 27.10.2005 20:54 |
kruci kdo to ma porad cist ja sem dycky juknu...takovy slohovky :D tak sem linej to cist a podle ohlasu ostatnich navstevniku to ctu nebo nectu tak se vyjdrajete ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 27.10.2005 15:09 |
Policista zastaví ridice na dálnici u Plzne a predává mu obálku: "Jelikoz jste mel správne pripevnen bezpecnostní pás, v rámci osvetové akce pro bezpecnost silnicního provozu vyhráváte 10 000 Kc. Co s tou výhrou udeláte?" Ridic odpoví: "Asi se nekam prihlásím do autoskoly a udelám si ridicský prukaz." Manzelka ho prerusí: "Pane policisto, neberte ho vázne, takhle hloupé vtipy má vzdycky, kdyz se opije." Krik vzbudí dalsího cestujícího v aute, který prohlásí: "Ríkal jsem vám, ze s tím kradeným autem daleko nedojedeme." Z kufru se ozve: "To uz jsme za hranicemi?" Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 26.10.2005 19:27 |
JAK SPOLEHLIVE USPOKOJIT ŽENU? Pecovat, chválit, hýckat, pochutnávat si na jídle, které uvarila, masírovat, opravovat veci v domácnosti, vcitovat se, pet serenády, lichotit, podporovat, sytit, uklidnovat, svádet, mít smysl pro humor, usmirovat se, povzbuzovat, hladit, utešovat, objímat, ignorovat prebytecný tuk, mazlit se, vzrušovat, chránit, telefonovat, predvídat, chovat se vlídne, trít se nosem, odpouštet, bavit, chovat se šarmantne, dobývat, prokazovat laskavosti, uchvacovat, doprovázet, duverovat, bránit, oblékat, vychloubat se, uctívat, uznávat, rozmazlovat, být ochoten pro ni zemrít, škádlit, uspokojovat, tisknout se, projevovat oddanost, zbožnovat. JAK SPOLEHLIVE USPOKOJIT MUŽE? Prijít nahá.Welcome to my world of death and pain |
| << | < | > | >> |
|