Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Humor > Znáte dobrý vtip?
24.01.2026 (216.73.216.0)

Znáte dobrý vtip?

Zakladatel: aBDaIR

Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:)
Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...

<< | <> | >>
pils€
29.06.2006 15:01
http://kecy.roumen.cz/software_wars.png
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
deXter
28.06.2006 14:20
:DD
~stx#.
28.06.2006 14:19
.)
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.
pils€
28.06.2006 14:18
http://hofiland.cz/imperiumvraciuder.gif
deXter
28.06.2006 14:14
lol
pils€
28.06.2006 14:12
http://www.krausik.cz/vtipky.php?detail=48#48
MATINO
28.06.2006 14:09
Pffffff..... STROJAŘI!!!!!!

Belenor
28.06.2006 13:47
Hah, že na tebe vytáhnu text Elektrikáře a zpájim to tu všechno do jednoho cínového zázraku! :-)

Naposledy upraveno: 28.06.2006 13:48, Belenor

MATINO
28.06.2006 13:39
Nám se líbí :-)
www.2s.maroderi.cz/strojar.mp3

defila
28.06.2006 12:47
nechcete prestat resit ten beta karoten?
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
K
28.06.2006 12:27
Editovat, Smazat
Fuj! beta karoten je oranzovy barvivo u sinic fuj!
Timmy
28.06.2006 11:43
Editovat, Smazat
loleq, hlavne beta karoten....
566344
28.06.2006 10:48
Rekonstrukce, jak by vypadal prubeh a ztraty operace Horsky uder (Afganistan) v pripade nasi ucasti :
- Prvni pruzkumna rota nenarazi na zadny ozbrojeny odpor.
- Grippeny dostavaji zaracha, nebot tak daleko nam s nima Svedove litat nedovoli...
- Dve cety elitni vysadkove roty zahynuly pri pokusu o seskok Kalouskovymi padaky, zbybajici dve si zacinaji uzivat prima dovolenou na Sri Lance diky selhani navigace.
- Oba nase pojizdne transportery zustavaji v zaloze pro pripad ze by se Afghanci pokusili o protiuder, coz se pozdeji ukaze jako genialni strategicky tah nasich generalu okoukany z C&C.
- Cely moravsky prapor gen. Slika ma sracku a je neshopen boje, nebot hned po prijezdu do Kabulu se ozral do nemoty v tamni nadrazni restauraci a to vcetne sluzebnich psu.
- Prvni pruzkumna rota stale nenarazi na zadny ozbrojeny odpor.
- Elitni protichemicka jednotka nema do ceho pichnout a tak rozjizdi palirnu alkoholu. Prvni Afghanci prinaseji svuj kvas.
- Vojin Hracicka tragicky zahyne ve vykonu strazni sluzby pri neodborne manipulace se zbrani.
- Cetarka Babincakova nedovede spolehlive vysvetlit, jak si mohla tak blbe sednout na bajonet.
- Rotny Malasek dostal seredne pres hubu od afghanskych prekupniku, kdyz se jim snazil nacerno prodat modry armadni benzin.
- Prvni pruzkumna rota narazila na tuhy odpor pakistanskych pohranicniku a byla nucena stahnot se zpet do Afghanistanu.
- V polni nemocnici zjistuji ze serum proti jedu zmije obecne nema az tak skvelou ucinnost proti zdejsim druhum jak jim v Zentive pri podpisu kontraktu tvrdili.
- Jednotka horskych myslivcu uz vi, ze neni dobre sukat ovce zdejsim patevcum bez zaplaceni.
- Elitni protichemicka opet nezklamala a zachovala si povest nejlepsi nasi jednotky, kdyz pomohla Afghancum prohnat destilatory celou jejich letosni urodu. OSN zvazuje humanitarni pomoc kvuli hrozicimu hladomoru.
- Moravsky prapor gen. Slika vystrizlivel a schazi se v nadrazce s celnimi predstaviteli Talibanu aby uzavreli primeri s vysledkem 1:1 na rumy.
- Nepalska horska sluzba predava Ceske ambasade v Kathmandu posledni zabloudilce

Belenor
28.06.2006 10:07
Heh, zrovna před chvílí jsem uvažoval, že bych si poslechl Bizeta :-)
deXter
28.06.2006 10:00
:))

defila
28.06.2006 09:58
peknjy vyhle :)
http://im.super.cz/fun/38/94-velka.jpg

a pro pratele píva
http://www.youtube.com/watch?v=flr5lOa43C0&mode=related&search=yankovich

Naposledy upraveno: 28.06.2006 10:01, defila

Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
deXter
28.06.2006 09:41
pekny :) ale beta karoten vyhrava :D

Belenor
28.06.2006 08:28
;-)
566344
28.06.2006 08:16
A ted trocha ujeteho pubertalniho humoru (proste jsem neodolal). :)
Želva chtela jednou v zivote videt eroticky film. Ale u pokladny ji nechteli pustit dovnitr a tak si sedla pred kinem a zacala priserne plakat! Tu sel kolem mlady muz a pta se zelvy co s ni je. Vysvetlila mu co se stalo a ten muz navrhl, ze by ji mohl schovat ve svych kalhotach, kdyz mu zelva koupi vstupenku! V kine ze pry pak rozepne zip u kalhot a ona se bude moct podivat na ten eroticky film. Jak rekl, tak udelali! V kine sedel vedle tech dvou mlady par. Divka se porad divala na toho mladeho muze,nacez se jeji pritel nazlobene ptal, co tam celou dobu pozoruje! Ona odpovedela: "Podivej, ma HO venku!!" Na to jeji pritel:"No a co? Co je na tom, ze ho ma venku, ja HO mam venku taky!" Ona: "Ano, ja vim! Ale ten tvuj nezere popcorn!"
566344
28.06.2006 08:14
Pilse: Ten beta karoten je narez! :D
<< | <> | >>