|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
deXter 18.07.2006 18:23 |
a jo:D |
 kapo 18.07.2006 18:22 |
nevis nic... ja jsem mluvil o skladani padaku :D:D:D
nicmene kdyz se mi nakazi soubor virem, tak se ho pokousim nejdriv lecit... asi si proste synek myslel, ze to ma nakazeny system, tak to nechtel mazat...
OMFG DEXI...Naposledy upraveno: 18.07.2006 18:23, kapo |
 SirPesZ 18.07.2006 18:21 |
No a ty zas nevíš, jak udělat tučný písmo, ty seš ale blbej, hehe! To přece každej umí!!! Co ty na to, he?Naposledy upraveno: 18.07.2006 18:22, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
deXter 18.07.2006 18:20 |
mno ale kdyz rekne ze ma zavirovanej komp a pak se pta jestli ma ty viry smazat:D btw. jak se otvira padak vim:) me to taky kdysi davno vubec nezajimalo.. ale tohle musi vedet i neznalej kdyz uz ma pc. Kdyby ho mel tyden.. ale za 3 roky to mohl pochopit si myslim :/ Naposledy upraveno: 18.07.2006 18:22, deXter |
 SirPesZ 18.07.2006 18:20 |
A pak budeš něco říkat dexi :-D. Welcome to my world of death and pain |
pils€ 18.07.2006 18:19 |
No dexi tys mi dneska psal na icq taky uplny kraviny :) ale nedam to sem pac je to moc dlouhy
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 kapo 18.07.2006 18:19 |
omg... nekdo prsote neni pocitacovy mag... nekdo tomu absolutne nerozumi a vubec ho to nezajima... to mi teda moc vtipne neprijde... to je jako by se ti profesionalni parasutista smal, ze se ptas, jak se sklada padak... OMFG |
 SirPesZ 18.07.2006 18:18 |
Jasně, nám se to zná banální, ale každej člověk je jinej. No, nemá to cenu :-). Welcome to my world of death and pain |
deXter 18.07.2006 18:12 |
omg ale kdyz se pta jestli ma smazat vir nebo ne? |
 SirPesZ 18.07.2006 18:04 |
Hm, tak prostě neví, co s tím. Nigdo není dokonalej, nebo ty jo? Welcome to my world of death and pain |
deXter 18.07.2006 16:46 |
lol.. cituju myho kamose "hele ja sem volal operatorovi protoze mi nejde internet a oni rekli ze asi mam viry. Jenze ja nema ani protivir ani nakej ten ferval. Tak sem nainstaloval nejakej avast a ono mi to naslo viry. Co s nima mam delat? Mazat je nemam zejo?"
no comment... |
pils€ 18.07.2006 14:49 |
Jo posilam ale ono to je jedno pac tam vsichni lidi posilaj z roumena a nebo dusky *__* S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 defila 18.07.2006 14:48 |
hmmm opravdu mi prijde, ze s lehkym zpozdeim sem posilas jen veci z hofy :p
jaky tam mas nick? a navic to sranie -> bylo v cestinu nekde uz docela davno zverejneno .)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
pils€ 18.07.2006 14:27 |
http://www.kartinki.cz/show-pic-6811.htm http://www.kartinki.cz/show-pic-6809.htmlNaposledy upraveno: 18.07.2006 14:28, pils€ S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
pils€ 18.07.2006 14:24 |
http://www.dusky.sk/pics/2006-06/2346_sranie.jpg velice poucneS divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 defila 18.07.2006 10:17 |
mno .)) tak tohle je strsna demence :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
566344 17.07.2006 23:32 |
Pro anglictinare: Odkaz Maji jich tam vic, paradni texty...no uz nazev kapely AMATEUR TRANSPLANTS leccos napovi :)
Paracetamoxyfrusebendroneomycin
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, It’s our brand new wonder drug we think you’ll find enticing, Paracetamoxyfrusebendroneomycin!
Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay
The BNF has twenty thousand different drugs to take, So we thought, “What could we produce to give you all a break?” A drug that could treat anything from leprosy to SARS, And you can give it in the mouth, IV or up the arse.
It’s Paracetomoxyfrusebendroneomycin, Paracetomoxyfrusebendroneomycin, It can cure the common cold and being struck by lightning. Paracetomoxyfrusebendroneomycin!
Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay
We tested it on animals and none of them survived, But that’s OK cos when we wrote the paper up we lied. It first choice for MI, MS and even for ME and COPD, HIV, PE and DVT
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, Paracetomoxyfrusebendroneomycin, It reverses impotence and makes you good at fighting, Paracetomoxyfrusebendroneomycin!
There are some minor side effects and some are not that rare, Like nausea, vomiting and losing all your hair, And heart attacks, becoming gay and growing extra breasts, But it’s fucking cheap, and hey, this is the NHS.
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, Paracetomoxyfrusebendroneomycin, There are cures for everything from AIDS to pubic lice in Paracetomoxyfrusebendroneomycin!
Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay Um-diddle-iddle-iddle-um-diddle-ay
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, We make it from the cerebellar cortex of a bison. After that it undergoes some polygenic splicing, Paracetomoxyfrusebendroneomycin!
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, It makes you smart as Einstein and as muscular as Tyson. It brings an end to all that pharmacology revising, Paracetomoxyfrusebendroneomycin!
Paracetomoxyfrusebendroneomycin, We sell lots in Japan cos it’s the antidote to ricin. The minister of health we hear will shortly be advising Take Paracetomoxyfrusebendroneomycin! |
deXter 17.07.2006 18:43 |
lol:D |
 defila 17.07.2006 18:36 |
ehm ze sen neco davam :p
jo a jeste mi nektere veci prijdou naprosto silene :) http://www.youtube.com/watch?v=iEoe5OxU7IA&search=david%20murphy%20bandKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 17.07.2006 18:33 |
lol =) |
| << | < | > | >> |
|