Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Humor > Znáte dobrý vtip?
18.08.2026 (216.73.216.4)

Znáte dobrý vtip?

Zakladatel: aBDaIR

Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:)
Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...

<< | <> | >>

defila
18.01.2007 11:18
hah, pekne a vtipne :)

jen me prijde, ze ti panove jsou dobry telata, az tedy na to s tou tramvaji, to uz je z prepracovani :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Falcon
18.01.2007 07:55
hahah lol dobrý, nejlepší bylo to s tím pekáčem a s tím autem :D
xaxaxaxax
566344
18.01.2007 00:42
zazitky nezneho pohlavi s nami (=muzi) :D

Uvarila jsem hrachovou polévku, dojedli jsme jí a já jsem napustila vodu do hrnce, aby se odmocil. Druhý den jsem prišla z práce pozdeji než manžel a ptala jsem se jestli má hlad. Odpovedel, že dojedl tu polívku.......

Já jsem vcera pekla rebarborový kolác, ruce opatlané od testa a zapomnela jsem si vystríkat plech takovým sprejem místo vymazání. NO a s tema zapatlanýma rukama ríkám manželovi: "Mohl bys mi, prosím Te, vystríkat pekác?" Jeho prekvapený výraz vidím ješte ted a když se me zeptal s mrknutím oka: "Ted když
deti nespí" ???

Mela k nám vcera necekane prijít návšteva,v lednicce vymeteno i poslala
jsem svého muže do Tesca nakoupit.Povídám : "Drahý,v kuchyni máš lístecek,co máš koupit" a šla jsem si po svém.Sedl do auta odjel a za 15 minut
telefon-prosím te,jak mám koupit 250 gramu hladké mouky ? Místo lístku s
nákupem-velkým jako kráva,mi sebral recept na buchtu,který jsem mela
položený u pocítace a jel podle toho nakupovat.

Muj syn byl na podzim se svým tátou na víkendu v horách. Prijeli a já se
ptám, co to má syn na sobe? Tatínek, že prý jsem mu asi koupila nový tepláky, ne? Synek behal celý víkend venku v pyžamových kalhotách. V cem spal, netuším.

Je to už dávno, dcera byla v jeslích. Tatinek ji sel konecne poprve
vyzvednout. Rekla jsem mu "Jitka ma kyblicek". Pro nas zensky je samozrejme,
ze se jedna o znacku na satnicce. Co myslite, ze hledal? Ano, samozrejme
hledal kybl, ve kterym ma dcera obleceni. Neni to poklad?

Muj muž miluje ty sladké cokoládové kokosové tycinky, oplatky, banánky v
cokoláde atd.Pri nákupu v Kauflandu ukládáme všecho do tašek páté pres
deváté a doma to vyklopíme a uklízíme kam patrí.Manžel iniciativní jal se vybalovat nákup a své zamilované tycinky si odnesl do svého šuplíku.Jenže se mu k tem dobrotám primíchala i jedna
malá náhradní kostka do WC, co se dává do obalu a zavesí v záchodové míse.
Vecer u televize slyším jako vždy typické rozbalování a šustení, krupnutí,
cucání a najednou vyskocil z pohovky, rozsvítil a zarval:"Fuj, co to
delají za hnuj, zase nejaká inovace...". No zkrátka, mlsný jak pes a už neví co by sežral.

Muž jel výjimecne do práce autem, stál u semaforu, tak chtel využít cas tak, že si koupí noviny, najednou vidí jak kolem jede tramvaj, kterou bežne jezdí, tak se za ní rozbehl a dojel s ní do práce... Když šel z práce vzpomnel si, že jel autem a auto nikde, tak volal na policii, že mu ukradli auto... a policajti ríkali: "Tak to jste byl vy kdo nechal auto na križovatce???"

SirPesZ
17.01.2007 18:16
defila> nn, na to jsem si dával pozor, ejstli to náhodou není fake. Klučina tam párkrát kytarou vyloudil zvuk, který se blížil flažoletu, obecně znám jako chyba :-). A to, jak jezdil pravou rukou bylo taky slyšet.
Welcome to my world of death and pain

Belenor
17.01.2007 06:53
Defilo, jsou různé tvrdosti kovových strun a navíc na elektrice není potřeba tolik síly jako na akustice. Spíš jde o rychlost, kterou postrádám, takže by mě mladík v klipu snadno porazil :-) Mimochodem, bubeník je na svůj věk docela dobrý - nejsem sice bubeník, ale minimálně si lze všimnout, že to rytmicky docela zvládá (teda, pár úklepů a zaškobrtnutí jsem asi slyšel, ale taky už jsem slyšel horší (a současně starší) bubeníky)

Falcon
16.01.2007 22:50
ty seš taky fake :P
xaxaxaxax

defila
16.01.2007 22:23
ehm jedna(sic laikem) takovyhle deti musej mit celkem slaby stisk, ne? a kdyz vezmes, ze podle zvuku nanylonky asi nehrajou, tak mi to prijde jako fake :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
16.01.2007 22:02
TjN, na to jaký to jsou prckové :-).
deXter
16.01.2007 22:00
heh ale de jim to :p

SirPesZ
16.01.2007 21:49
Tak ta kytara není zas tak těžká, bicí neposoudim.
Každopádně je fajn, že kluci hrajou od mala, třeba z nich něco dobrýho vyroste .-).

Falcon
16.01.2007 21:43
lols, tvrďáci :D chtěl bych vidět Bela a spol jak si to dávaj na ty nástroje :))
xaxaxaxax
deXter
16.01.2007 20:42
http://www.youtube.com/watch?v=TviTCFAGr6w

Falcon
16.01.2007 19:57
bože...radši bez komentáře
xaxaxaxax
deXter
16.01.2007 16:23
ubohy
~stx#.
16.01.2007 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=yg0gbkYno-U&mode=related&search
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.

Falcon
16.01.2007 14:29
dneska sem viděl video s názvem Ruský tunel a komentář byl, Tunel v Rusku je pod řekou. Voda teče na některých místech dovnitř. Když teplota klesne pod -38 stupňů, jako minulý rok, cesta zamrzne...
xaxaxaxax

SirPesZ
16.01.2007 08:42
Hm, ani mi to moc vtipný nepřišlo.

Belenor
16.01.2007 08:40
Vodka - prirozeny vyber?

Falcon
15.01.2007 21:23
klasa :D http://www.youtube.com/watch?v=Etdp1QN5sM4
xaxaxaxax