| Knizky ;)Zakladatel: dREAm Zde se muzete s ostatnimi podelit o sve literarni tipy na knizky vsech druhu (popr. casopisy a komixy... :)) << | < | > | >> |
 K_A_I 04.12.2006 09:35 |
566344: mno v elektronicky verzi uz to mam davno precteny ale nakonec se mi prece jen povedlo je sehnat jako komplet dvouch knih v internetovim knihkupectvi Seqoy... takze sem mrte raad:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 03.12.2006 18:33 |
Hmmm v patek jsem si udelal radost, koupil jsem si 2 knizky -> Kafku na pobrezi a Norske drevo(obe od Haruki(ho) Murakami(ho), za 2 dny jsem z Kafky precetkl asi 200 stran a nezbyva mi nez knihu doporucit vsem kdo si chce precist neco opravdu pekneho :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
566344 03.12.2006 17:48 |
KAI: Ja vim ze je to svinske, ale kdyz uz jinak nejde, tak Nocni klub najdes v elektronicke verzi. |
 K_A_I 17.11.2006 20:08 |
hmm co myslis ze sem delal ale kdo by to chtel znova pujcit !! ja to chci domu!! koupit koupit:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 SirPesZ 17.11.2006 17:55 |
Zkus knihovnu :-). Welcome to my world of death and pain |
 K_A_I 17.11.2006 16:46 |
a ja vsude jak ču*ak schanim Nočni klub 1 :(( In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 16.11.2006 22:25 |
neni nad knihu napsanou podle filmu :) ovsem zajimavy pocin by bylo natocit film podle knihy, ktera byla napsana podle filmu :D ja ted docitam dejiny Japonska, zajimava kniha, ale chybi mi v ni nejaka poradna historicka zapletka :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 16.11.2006 18:19 |
Mno, teď čtu knižní přepis Revenge of the Sith. Mám za sebou první akt (záchrana Palpatina a přistání na Coruscantu) a musím říct, že konečně začíná být pro mě třetí epizoda přijatelná jako součást Star Wars. Pro srovnání jsem si tutéž část pustil z DVD. Ukazuje se, že kniha postrádá infantilní humor a naštěstí díky tradičně v knihách osekané grafice přicházím o umělé počítačové panďuláky. I scéna z filmu, kdy to vypadá, že má Ben rozdrcené nohy a o něco později zase pobíhá, v knize vyzní reálněji (totéž pro další scény, některé pitomosti dokonce kniha vynechává). Jsem hlavně zvědav na scénu se škvařícím se Anakinem a Benem, který si u toho vylévá srdce. Ale věřím Matthewovi Stoverovi, že se scénáře zmocnil lépe, než George.
Takže zatím mi to vychází tak, že můžu všem vřele doporučit Labyrinth of Evil a Revenge of the Sith, pěkná duologie (a doufám, že po přečtení The Rise of Darth Vader to prohlásím za pěknou trilogii). |
 defila 01.11.2006 15:55 |
nu, sice jsem si nebyl jistej, ale ted vim, ze mam pravdu(ele byl jsem prekvapen kontroval sillmarilionem, kterej byl nekdy hodne potom :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 01.11.2006 15:29 |
Neboj, ti to azse něgdy vrátim :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 01.11.2006 15:15 |
Sorry, jsem si to nemohl nechat ujít :-) |
 SirPesZ 01.11.2006 15:13 |
Nj, taxem se splet :-). Sorry defe :-).Naposledy upraveno: 01.11.2006 15:13, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 01.11.2006 14:47 |
Celej nebo část?
Ostatně http://cs.wikipedia.org/wiki/TolkienNaposledy upraveno: 01.11.2006 14:48, Belenor |
 SirPesZ 01.11.2006 14:42 |
def> Pán Prstenů je napsanej před 1948 ;-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 01.11.2006 14:18 |
Ty woe česká věc po 48? Určitě Viewegh! To jsou super knihy! |
 defila 01.11.2006 13:58 |
ehm proc po roce 1948? :))to je zajimava volba, tim ti odpada spousta svetoznamych autoru :D, kdo tuhle kokotinu vymyslel?)
hmmm kdyz to je podminene timto rokem tak z me strany ti muzu nabidnout tak ->Umberta Eca(filosoficky romany);J.R.R. Tolkiena(necekane pan prstenu :),Andrzeje Sapkowskeho(historicko/fantasy romany->pocitam tedy akorat Narrenturm a jeho druhy dil Proti vsem -> z dob husitskych valek), nu pro zabavu si ctu Pratchetta, coz je fantasy, ale to asi nee :))
nu a zbytek meho cteni spada pred rok 1948 :D a mam takove tuseni, ze ani poradny kloudny cesky autor nic extra po 48 nevydaval, ne? kdyz nebudeme pocitat Seiferta, jestli nekdo predhodi Viewegha(ci jak se to jeho jmeno pise) tak ho poslu tam kam slunce nesviti, jelikoz ty jeho blafy se cist nedaji,tusim,Kavka jeste po tom roce neco vydaval, ne? ale ten uz se za cecha ani povazovat neda :)
nevim Moderni Cechy moc nacteny nemam,vlastnw jsem cet jeste Jozovu hanuli od Kvety legatovy, to bylo docela rychle precteny a pekny, ma to par stranek
Nevim jestli chces na nekoho svetovyho referat, tak ti jsem ochoten patrne udelat Eca, ale nevimv jakem rozsahu( i kdyz je pravda, ze jeho knihy je treba cist, jelikoz bajit o nich se jen tak z fleku neda, i kdyz kdo to v dnesni dobe cte, ze :)
jo a vlastne kolik ti je? abych to s tim Ecem neprehnal .)Naposledy upraveno: 01.11.2006 13:59, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 01.11.2006 13:41 |
jo to by jste byli hodni :D
ne proste dve knizky ( zahranicni a ceska ) a obe musej bejt psany az po roce 1948... nic co vyslo predtim... cili bylo nas 5 mi odpadlo :(I am your Father |
dREAm 31.10.2006 20:35 |
Tak jsem vcera vecer precetl Yankeee z Connecticutu na dvore krale Artuse od Twaina. ttroufl bych si tu knizku doporucit vsem :-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 31.10.2006 12:37 |
Já jsem přečet mrtě českých fantasy. A něco bylo i dobrý :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 31.10.2006 10:33 |
ne, predpokladam, ze po nas chce abychom mu napsali "recenzi" ? "referat"? na nejake dve knihy ne aby si sam neco precetl :))
a vzhledem k tomu, ze se doma pekelne nudim, tak bych byl i ochoten vyjit vstric :), ale nevim, abych nekterymi knihami neprehnal jeho povest nectenare ve tride :), tak proto se ptam co :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |
|