Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > co k vobědu ?
26.11.2024 (52.14.6.41)

co k vobědu ?

Zakladatel: Alda

jiste kazdej zazil situaci kdy byl sam doma a musel si neco udelet k jidlu sam :)
zde piste vase recepty a rady co delat kdyz vam kure bouchne v mikrovlnce nebo vase nezdarene pokusy udelat neco k jidlu
;)
obsah sacku vsypte do vrouci vody... a doprdele proc mam studenou ?

<< | < 

K_A_I
25.03.2005 18:35
Aldo ty vajicka uvar a dej je detem az k tobe prijdou na koledu. :D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
defila
25.03.2005 17:53
Editovat, Smazat
mno nevim s varenim nejak problemy nemam .) at mam doma kolik chci penez a jsem doma sebe dyl vzdycky jdu koupit - cinsky polivky + x rohliku (x=pocet dni co jsem doma*5 :))
a tim mam jidlo na cely den vyreseny..
defila
25.03.2005 17:50
Editovat, Smazat
omg tohle je uchylna cast fora :D
s vejci? - zasadne vajesnou omeletu :)

SirPesZ
25.03.2005 12:54
Já jsem loni dělal krupicovou kaši a byla to taková smažka, že jsem o tom napsal povídku :-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
25.03.2005 12:53
Ja z vajec delal michany vajicka, nejdriv jsem chvili na masle spazil cibuli a nejaky salam a kdyz uz to vypadalo pekne, tak jsem to zalil vajickama a promichal (vajicka lehce posolit, popeprit)

SirPesZ
25.03.2005 12:46
Z šesti vajec můžeš udělat palačinky, ty dokážu dokonce i já, doporučuju k šesti vejcím tak 2 až 3 litry mlíka ;-).
Welcome to my world of death and pain
Alda
25.03.2005 12:20
tak to kure mi tam fakt bouchlo... nebo jednou jsem si tam ohrival housku z mrazaku a najednou zazvonil telefon... jsem ho zvednul a pak uz jenom cucham co to tu smrdi :) polivku jsem taky jednou nasypal do studeny :) a jaky mate recepty pro vajicka ? ja jen ze jsem jich 6 nasel v lednicce :D
I am your Father
<< | <