<< | < | > | >> |
Falcon 28.03.2005 14:21 |
jo a ty feferonky pořádně protřít do očí si zapoměl :D xaxaxaxax |
Semi 28.03.2005 11:49 |
Jo mensi upozorneni kdyz mixujete ty jablka tak moc nedychejte protoze to kari se trosku rozprasi a kdyz to vdechnete to nedela dobre :)) :p |
Falcon 28.03.2005 11:27 |
barbeque omáčka je dobrá, ale nevím jak se dělá :o xaxaxaxax |
defila 28.03.2005 09:13 Editovat,
Smazat
|
omg vsichni zatizeny na rizky a ne na vejce :D i kdyz je pravda ze na semikovu omacku se mi sbihaji chute .) |
Semi 28.03.2005 02:12 |
Tady mate recept na moje extra rizky s extra omackou :)) Omacka: 1. Vemte 3 jablka nebo vice dle potreby ostrouhejte zbavte jaderek vlozte do misy a na ne nasipte 2 velke polevkove lzice kari a 5 nasekanejch poradne ostrejch chili papricek (ten kdo je z prahy a mel by zajem mam doma dost chili papricek z japonska takze vam klidne naky dam) 2 kavove lzicky tabasca trosku soji a rozmixovat kdyz to bude moc huste prilejte trochu vody ale pozor ne moc a az to bude rozmixovane dejte do lednice a mezi tim se udelaj rizky. rizky: Vemte rizku dle potreby nejlepe 3 velke nakrajejte na kosticky nebo neco tomu podobne trochu pobouchejte ne moc a do misky nalejte 3 polevkove lzice oleje d otoho 2 nasekane chili papricky tabasco a kari nez date rizky na panev pomazte je tim a az se budou smazit tak na ne vylejte zbytek a rizky dosmahnout. Jedeni: to ej individualni ja si ty rizky namacim do te omacky.
:p |
Semi 28.03.2005 01:58 |
K tomu kapovimu Rizku: Do tech rozmichany vejci skus pridat grilovaci koreni je to pak mnohem pikantnejsi a lepsi skus to. :p |
Falcon 27.03.2005 23:47 |
tak sem taky musel zmínit něco jinýho než ež tu neustále žerou vajíčka :D...dobrý je hodit si na pánev cibulku a klobásek nakrájenej na plátky, trošku osmažit a pak do toho přimýchat fazole v čili omáčce...to mi fakt chutná...a zvládne to každej kuchyňskej noob :D xaxaxaxax |
Párek 27.03.2005 23:29 |
to uz jsou unikaty Falcone :)) nejlepsi je stejne obycejna klobasa :D:D:D Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Falcon 27.03.2005 22:59 |
dobrej je taky krůtí řízek, ale není nad pořádnej kus vysoký hovězí, takovej asi 4 cm vysokej steak na grilu s bylinkama je hafo dobrej :)...Nebo kdo má možnost, zkusit určitě maso z pštrosa...vajíčko je taky dobrý, na mega omoletu :D xaxaxaxax |
defila 27.03.2005 22:51 Editovat,
Smazat
|
to kapo- kde jsi cetl ze rizek ma byt tenky .) to zbytek - jste jantari a zhyckanci, rizek je jenom veprovej a ten je da best, sice kure je taky skvely, ale to se hodi spis na minutky .) |
Párek 27.03.2005 22:24 |
jj kurecí řízek je mnohem lepsi nez veprovy..... Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
kapo 27.03.2005 20:53 |
rofl, a ja myslel, ze to vsichni znate :) 2 defila the ego attacker: rizek ma byt tenky... :D pokud se nepletu
A taky je zajimave, ze ta nahrazka mi chutna mnohem vic, nez ten pravy kus :DDNaposledy upraveno: 27.03.2005 20:54, kapo |
Alda 27.03.2005 16:03 |
jj recep od kapa good :) tak nekdy vyzkousim :) I am your Father |
SirPesZ 27.03.2005 16:00 |
defila>>> My taky mouku a takový věci v lednici nemáme ;-). Jinak zkus ty vajíčka třeba do jugurtu, to je neotřelý ;-).Welcome to my world of death and pain |
MATINO 27.03.2005 15:16 |
Taky jsem nikde nepsal, že jsme normální. |
defila 27.03.2005 15:07 Editovat,
Smazat
|
to matino- mno tak to mate blby, normalni lidi to totiz delaj :))) |
defila 27.03.2005 15:00 Editovat,
Smazat
|
nenapada vas nekoho nejakej extra recept na vejce? nejakej pokus, kde by se vejce privedlo k dokonalosti :) |
defila 27.03.2005 14:58 Editovat,
Smazat
|
to kuchar kapo - hmmm kureci rizek bych rizkem nenazval, jelikoz pravej rizek je jen jeden a to z veprovyho masa a kureci je jen uboha nahrazka.... jeste k tomu tvymu smazeni - kdyz bys mel poradnej flak masa, tak se ti to nejak extra nepropece, takze se rizky delaj - na panvi osmazis, pak je vrazis do trouby a tam je nechas dopict, pak je rize teprv hotovej :) Jeste ke kasi - pokud chces mit dobrou kasi, tak ji slehej, ne rozmackavej, pak sou v ni hrudky a k rizku zasadne bramborovej salat to by byla ma strucna poznaka k tvemu vareni :D |
MATINO 27.03.2005 14:29 |
No to jo, ale my si sůl, mouku a strouhanku do lednice nedáváme... |
SirPesZ 27.03.2005 14:26 |
No, potraviny se snad pravidelně v lednici obnovují, ne? Já si myslím, že je to jakýsi druh reinkarnace. Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |