<< | < | > | >> |
defila 16.06.2006 16:59 |
nebud nadrzeny jak male dite, pekne si t naporcuj .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 16.06.2006 16:30 |
ja bych to neporcoval, ja bych si to dal cele najednou :) |
SirPesZ 16.06.2006 09:18 |
Mno, to by bylo sice fajn, ale gdo má něco tak velkýho porcovat? Welcome to my world of death and pain |
kapo 16.06.2006 09:14 |
pche. si ulov nejakou zenu :) |
SirPesZ 16.06.2006 09:10 |
Já dneska odjíždím na vodu, tagže je jasný, co budu mít v příštích několika dnech k obědu :-). Co si ulovim :-D. Welcome to my world of death and pain |
defila 16.06.2006 09:04 |
tim padem nemsa, tak si nejdriv zjisti jake jsou moje znalosti anglictiny a pak tu machruj :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 16.06.2006 06:20 |
def: nepotrebuju zadnej certifikat, staci mi, ze rozumim textu v pisnickach a filmech a umim precist to je napsano.. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 15.06.2006 18:08 |
to semtex -> moje anglictina -> potvrzena certifikatem city and guilds -> tvoje? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 15.06.2006 16:56 |
Já už slyšel spoustu sqělejch písniček, jejichž text se omezoval na bloah a podobně :-). Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 15.06.2006 14:34 |
no, ja ty pisnicce rozumim uplne fpoho, ptze moje anglictina > tvoje...tam zpiva neco jako...he's chokin, how everybody's joking now, the clocks run out, time's up over, bloah!!.. Naposledy upraveno: 15.06.2006 14:34, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 15.06.2006 12:38 |
to semtex -> mno a urcite je tam slovo bloah? :p tak moc jsi zdarilym anglictinarem, ze jsi tam zaslechl slovo bloah? a co ma vyjadrovat? nejsise znechuceni nad necim, tudioz az budu necim znechucet zneuziji te a budu te citovat dle semtexe "bloah"... jezisi to je pitomost(jak ten prispevek tak to slovo :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 14.06.2006 21:43 |
mno I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
kapo 14.06.2006 18:56 |
ten ho spis przni |
SirPesZ 14.06.2006 15:23 |
Eminem netvoří písně, ten tvoří rap (či jaxe ten styl nazývá :-)). Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 14.06.2006 06:45 |
mno to pwns, to je Gipsy - Cerna kronika...ale to BLOAH je z Eminem - Lose Yourself I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Alda 13.06.2006 21:34 |
myslis tu... "jeden cernej kluk hledal takhle suk, dal do kapsy love a uz si to klove... tenhle cernej kluk ted chcipa na cecko" I am your Father |
~stx#. 13.06.2006 20:33 |
:D..owned, btw. defe to je v jedny pisnicce I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Alda 13.06.2006 19:37 |
a ty lovo ;) I am your Father |
defila 13.06.2006 19:08 |
to semtex -> nemas tak casto sedet u pocitace a cumet na televizi, pak bys nevyplodil lovo jako "bloah".... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 13.06.2006 18:11 |
nemas zrat tolik sladkyho a mas si cistit zuby :P bloah I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
<< | < | > | >> |