| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
 SirPesZ 26.02.2008 10:03 |
To je od tebe hezké :-). Jsi šikovný hoch a zaloužíš cukřík :-).
Btw dobrá skadba :-).Naposledy upraveno: 26.02.2008 10:04, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 26.02.2008 06:26 |
No, já se snažím cvičit, ted mám v plánu Blood Brothers. |
 SirPesZ 25.02.2008 21:20 |
Republikový :-). A jak to hraní, teda? Když s něčím budeš chtít pomoct, tak dej vědět.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 25.02.2008 19:55 |
A máš kredity? :-) |
 SirPesZ 24.02.2008 21:59 |
A PesZ je buď zahraje, našvindluje a nebo se na ně vyprdne :-). A jinak jsem se rozhod, že to ve škole ještě jeden semestr vydržim a potom přestoupím na jinej obor :-).Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 24.02.2008 14:13 |
No, buďto to zalomíš anebo zlomíš :-)
A sóla po tobě nikdo nechce; na to máme přece Psa :-)Naposledy upraveno: 24.02.2008 14:13, Flamberg |
 Belenor 24.02.2008 13:00 |
Hehe, tak jsem včera a dneska trénoval Hallowed :-) Příjemné hraní, akorát ještě některé riffy nezalomím a teda některé přechody ještě nezvládám :-) A samozřejmě sóla :-) |
 Belenor 19.02.2008 17:57 |
No, třeba v těch zkušebnách.com myslím shánějí brigádníky, viz jejich fórum :-)
Skladeb furt umíš víc, než já, takže klid :-) |
 SirPesZ 19.02.2008 15:54 |
Bel> z tohodle výčtu bych se musel doučit The Number (neumim prostředek), The Edge of Darkness (neumim vůbec), Rimo of the Ancient Mariner (neumim celý a je to celem náročná skladba - možná nejtěžší, jakou Maidni maj) a z Wicker Mana bych se musel asi doučit sólo, ale to by tak hrozný nebylo (snad??).
Kolik jich tak stihneme? Zkoušel jsem napsat nějakej playlist, ale nepodařilo se mi z toho vyházet dostatek písniček :-).
Flamberg> škola.... čéče, vážně uvažuju, že odtamtud vypadnu a půjdu znovu do prváku na jinej obor, protože tu elektriku fakt nedávám. Ať tak, či tak pořád budu v Praze. Nevíte o nějaký (alespoň trochu zajímavý) práci na půl roku? A to myslím naprosto smrtelně vážně.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 19.02.2008 08:04 |
To abych se začal učit skladby :-( No vlastně ještě víc učení má Flamberg :-) A pozor na zánět šlach z přílišného hraní :-)
Jsem si to prošel a asi takhle (akorát háček, že nekteré - většinu - vůbec neumím):
Breaking the Law Nothing Else Matters
Wratchild The Number of the Beast Hallowed Be Thy Name The Trooper Aces High 2 Minutes to Midnight The Evil That Men Do Afraid To Shoot Strangers Fear of the Dark Sign of the Cross Lord of the Flies Aftermath Virus Futureal Como Estais Amigo Wicker Man Blood Brothers Paschendale These Colours Don't Run Brighter than A Thousand Suns The Longest Day For the Greater Good of God
The Edge of Darkness Rime of the Ancient Mariner
Naposledy upraveno: 19.02.2008 08:27, Belenor |
Flamberg 18.02.2008 22:39 |
Super, chlapci. Těď se ještě musíme dohodnout na termínu a zabukovat zkušebnu :-)
Jo, Pse, co škola? Doufám, že nemáš v úmyslu se nechat vyhodit a utéct zpátky domů :-)
Mimochodem, kombo je doma. Už se nemůžu dočkat, až dorazí nástroj :-D |
 SirPesZ 14.02.2008 14:39 |
Bel> Však stačí, když se naučíš doprovody, třeba k Blood Brothers a tak. SotC a FtGGoG už dáme celkem dobře, ne? :-) Já bych rád hrál třeba Wratchild, Wasting Love či 2 Minutes a Aces High... a Amigos a Dream of Mirrors... no dobře, vber si sám, už mlčim :-)Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 14.02.2008 13:50 |
Aha! :-) No teď už je to jedno, jéé hele?! ŤĎň jé už mi to tu píše háčky nad dtn, jakto?
Jako představu mám, co bych chtěl hrát, ale neumím to :-) |
 SirPesZ 13.02.2008 06:26 |
Bel> jé, teď jsem si přečet, že ten sraz mě bejt v 13:00 a ne ve 13:30... na půlu jsme byli původně domluveni s Flambem, tak jsem si ten čas asi nějak zafixoval, takže ještě jednou promiň :-).
Bel> ale ono je něco jinýho hrát s tím a hrát s netím :-).
Flamb> jen do něj :-DWelcome to my world of death and pain |
Flamberg 12.02.2008 21:27 |
Belenor: nekecej a přebírej! :-p |
 Belenor 12.02.2008 20:57 |
Já nic neumim :-)
SPZ pokud cvičíš podle reproduktoru, tak bys to měl mít docela přesné, ne? :-) |
 SirPesZ 12.02.2008 14:14 |
Tak já hodim do placu písničky, co bysme mohli hrát a Bel ať to nějak přebere.
Breaking the Law, Nothing Else Matters (to už jsme hráli, ne? :-)) ale tak Maidny, ok -> Wratchild Children of the Damned, The Prisoner, The Number of the Beast, Hallowed Be Thy Name Revelations, Fligh of the Icarus, The Trooper Aces High, 2 Minutes 2 Midnight (Marinera radši asi ne :-)) The Evil That Men Do Holy Smoke Afraid To Shoot Strangers, Wasting Love, Fear of the Dark Sign of the Cross, Lord of the Flies, Aftermath Virus Futureal, Angel and Gambler, Lightning Strikes Twice, Educated Fool, Como Estais Amigo Wicker Man, Ghost of the Navigator, Brave New World, Blood Brothers, Dream of Mirrors, Nomad No More Lies, Dance of Death, Paschendale, Face in the Sand, Age of Innocence, Face in the Sand, Journeyman AMOLAD :-)Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 12.02.2008 13:49 |
Snad tam bude nějaký metronom :-D
Sepište sem ten plejlist, ať vím, co mě čeká :-)Naposledy upraveno: 12.02.2008 13:51, Flamberg |
 SirPesZ 12.02.2008 10:04 |
Bel> s nulou jsem neodešel, ale taky tam byl jeden takovej :-).
Flamberg> když se dopředu domluvíme, co si zahrajeme a tak (vytvoříme playlist :-)), tak nebudeme pět minut stát ptát se "a umíš tohle?" a "nezahrajeme tohle?" a celkem to pofrčí. A že to nebude jako originál snad řešit nebudeme, ne? :-)
Belenor> jojo, po zkouškovým zase začínám cvičit. Já vím, že ty rytmy nejsou moje silná stránka, ale taky to je tím, že málokdy mám možnost zahrát si s něčím jiným, než s reproduktorem.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 12.02.2008 07:04 |
Ále prosimtě :-) Bysme se zmohli tak na jednou měsíčně, jestli vůbec, tak kdybychom dali tři hodiny, tak by to bylo 150 na jednoho měsíčně :-) To je pohoda, ne? Kdyby to bylo 1500, tak bych stres chápal :-) Btw. SPZ toho umí docela dost, takže by nás bavil :-)
Akorát SPZ, ta rytmika, ta rytmika :-) Já chápu, že se chceš bavit a blbnout, ale pokud to má ve dvou a více hráčích nějak vypadat, tak je potřeba přesněji :-) |
<< | < | > | >> |
|