Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > U Eddieho
12.09.2025 (216.73.216.119)

U Eddieho

Zakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA

Rezervace:

Playlist:
Sign of the Cross
Virus
The Aftermath
Aces High
Nothing Else Matters
Hallowed Be Thy Name
Afraid To Shoot Strangers
Stare at the Sun
The Trooper
Fear of the Dark
Journeyman

Co se ještě hrávalo:
Blood on the World's Hands
The Evil That Men Do
Brighter Than A 1000 Suns
Blood Brothers
For the Greater Good of God
Breaking the Law

<< | <> | >>
Flamberg
09.04.2008 17:53
Mno, nešlo by to až ten další víkend? .-)

Belenor
09.04.2008 12:30
Co třeba ted o víkendu, ještě tam nějaká volná místa jsou v podstatě kdykoliv od 10 do 18 v sobotu nebo v neděli.
Flamberg
08.04.2008 20:29
Tak se aspoň naučíš něco nového :-)

Belenor
08.04.2008 20:13
Jako já Remember Tomorrow vůbec neumím, jen jsem tak střílel věci, co se mi líbí :-)
Flamberg
08.04.2008 20:09
OK, takže k našemu playlistu v záhlaví přidejme Paschendale, Brighter Than Thousand Suns a Remember Tomorrow. .-)

SirPesZ
08.04.2008 09:06
Paschendale a Brighter - jsem pro, ale asi nebudu umět sóla.
A k tomu Remeber Tomorrow: klidně se to naučim, jestli o to máte zájem, ale Transylvanie se mi moc nelíbí.

Soboty - jak který. Když budu vědět dopředu kterou, tak můžu říct, jestli jo nebo ne.
Welcome to my world of death and pain

Belenor
08.04.2008 06:38
Když mně se amigos a wasting love zas tak nelíbí :-) Co třeba Paschendale a Brighter?

Btw SPZ, jak to máš se sobotami? že bychom hráli spíše v sobotu.
Flamberg
07.04.2008 23:35
Cokoliv :-)

Hlavně se vyjádřete, ať vím, co mám zkoušet :-)

SirPesZ
04.04.2008 17:43
Ha, dostali jste mě. Blazeho, ani Remember a Transylvanii neumimn. Já bych dal radši Amigos a Wasting Love :-).
A Lord of the Flies?

Naposledy upraveno: 05.04.2008 07:56, SirPesZ

Flamberg
03.04.2008 15:42
Tak zavel, Bele :-)

Remember Tomorrow a Transylvanii bych bral. Aces jsou na mě moc rychlý :-)

Belenor
03.04.2008 13:21
Afraid ok, beru

Co třeba The Brave a Stare at the Sun od Blaze?

Od maiden Brighter? Paschendale, nebo co třeba Remember Tomorrow? :-D Aces High. Nebo co třeba instrumentálku? Transylvanii?

SirPesZ
31.03.2008 18:27
Všechno To se nechci naučit ani já (některý se mi i dost nelíběj :-)). Ale Afraid by nemuselo bejt marný.
A kluci co třeba 2 Minutes, Aces, či The Evil That Men Do? :-)
Flamberg
31.03.2008 14:28
Como Estais Amigos by nemuselo být marný. Nebo mě třeba napadá Afraid to Shoot Strangers. I když já se stejně musím (čti chci) naučit všechno, takže bych výběr dalších kusů nechal na kapelníkovi Belenorovi :-)

SirPesZ
30.03.2008 13:58
Co se dalšího termínu týče: až si budete myslet, že jste ready a něco dopilovali (taky na sobě trochu zapracuju, jak jsem Belovi, myslím, že rytmicky už na tom jsem líp, asi hlavně kvůli base, která drží a mám se podle čeho orientovat).
Navrhněte si nějakou, jaká se vám líbí. Můžeme třeba něco pomalejšího (Como Estais Amigos či Wasting Love), když nám to líp jde :-).
A Bele, jestli nechceš, tak se žádný sóla neuč. Mě stejně doprovody moc nebavěj :-). Stačí jen třeba nějaký harmonie (začátek Wasting Love apod.).

Naposledy upraveno: 30.03.2008 14:00, SirPesZ

SirPesZ
30.03.2008 12:22
Bel> pokud si vzpomínáš, tak než jsme začali hrát, tak jsem se ptal, kdo co bude hrát a tys řek, že to vyplyne z kontextu (nepoužil jsi přesně tyto slova, ale smysl ano), takže já jsem pro domluvu předem.
Můžeme třeba přidat jen jednu a pilovat.
A jinak bych to viděl stejně jako Flamberg.

Belenor
30.03.2008 08:54
(...nebo do tří u blood brothers :-)

Díky za podrobný rozbor :-)

Další termín můžeme docela operativně, protože jsem koukal, že cca týden dopředu je docela volno, asi zas tak nátřesk nemají.

Playlist nám vyšel docela dobře, ale měli jsme pomalý start. Máme rezervu tak na dvě tři skladby bez problému, takže dilema: přidat něco nového, nebo pilovat, co máme? Teda, u SPZ problém není, ten umí všechno :-)

Jo a taky bychom se měli, SPZ, domluvit, kdo co bude hrát, abychom se pak po sobě nekoukali na místě :-) Abych věděl, co mám šprtat :-) Třeba jsem zabil několik mnoho hodin melodiemi z blood brothers a nakonec jsi je hrál ty :-) Někde asi akorát podchytíme dvojhlasy a jinak pojedu podklad.

Jo a sóla asi bych měl nějaká nějak zpracovat :-)
Flamberg
29.03.2008 22:51
Debrífink páteční akce:

Z mého pohledu to bylo super :-)

Zkušebna: pohodová, vybavenost OK, cena není tak šílená (za 2 hodiny hraní zaplatí každý 80 Kč); pouze je nutné příště dovalit vlastní pití (a domácí obuv a stojan na noty :-))

Můj výkon: spokojenost s tím, že jsem nic totálně nepos*al; nespokojenost s rytmikou (doma mi ty prsty jedou líp :-)) a s tím, že zatím moc nezvládám zpívat a hrát zároveň. Pokusím se zamakat na zautomatizování hraní :-)

Belův výkon: z mého pohledu to celkem šlo, nebylo to zas tak strašný :-) občas sice ujel nějaký akord, ale rytmika super - místy jsem jel podle něj :-)

Psův vykon: sóla, kravinky a tanečky a la Janick super :-D pěkné úlety stranou, občas je ale nutno Psovi přistřihnout křidélka a svázat ho do čtyř dob :-)

Skupinový výkon: na první společné hraní to bylo myslím velmi dobré. Zvlášť bych vyzvednul souhru v pomalých intrech (SotC, Aftermath, Virus...). Zatím máme drobný problém sejít se rytmicky. Jak už jsem psal, tak se pokusim zamakat na technice, abyste se mohli bez problémů držet mě a hrát si sólíčka :-) Druhý problém se týká zpěvu, ale to by se mělo opět postupně zlepšovat tak, jak to pro mě bude větší a větší brnkačka :-) Taky je pozitivní, že se snaží trochu výt i zbytek (zvlášť Bel)

Shrnutí: Kdy příště? :-D

SirPesZ
29.03.2008 14:53
Já dohrál (samozřejmě již po několikáté :-)) WarCrafta 3 a teď jdu (již po několikáté) hrát datadisk, ale jinak na hry moc čas nemám.

Já to občas taky docela kazil, z toho si nic nedělej, žádná velká vada na kráse.

Je to kabel a na tom tři vstupy a je to bílý :-).

Belenor
29.03.2008 11:46
Myslíš prodlužku (s kabelem) nebo rozdvojku (bez kabelu)? :-)

No, mně se celkem hraní taky líbilo, akorát nejsem spokojen se svým výkonem. Není mi jasné, jak skloubím dohromady práci na webu o Mayovi, hraní počítačových her a hraní na kytaru tak, aby ani jedno netrpělo :-) Protože tu kytaru jsem fakt docela sral :-/

Jo mimochodem, co se týče termínů, tak ty levnější jsou ve všední dny od 16, a o víkendech od 10, 12, 14 a 16, takže příp. můžeme i víkend, abychom to tak nehrotili.

Naposledy upraveno: 29.03.2008 11:53, Belenor

SirPesZ
29.03.2008 08:02
Tak mě se to líbilo a docela jsem koukal, jak jsi se, Flambergu, dokázal tak rychle naučit ty věci žes nás moh i táhnout :-).

A jinak jedna prosba na Bela: Dal bys jim vědět, že jsem tam nechal bílou rozdvojkovou prodlužovačku, jestli by se po ní nemrkli? :-D
<< | <> | >>