|
| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law | << | < | > | >> |
 SirPesZ 30.03.2009 13:55 |
Tak že mu vzkazuju, že kdyby chtěl pomoct, ať dá vědět :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.03.2009 13:25 |
Zvratkař nemá čas, hraje prý intenzivně Dungeon Siege či programuje něco ohledně mayovek, flákač jeden :-) Ale napsal nějaký text pro budoucí blitky, prý :-) |
 SirPesZ 30.03.2009 13:02 |
Žádný spoilery pls, chci se nechat překvapit :-).
Btw jak zvrací Zvratkař? :-)Naposledy upraveno: 30.03.2009 13:02, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.03.2009 12:49 |
Ten Blaze furt mění setlist, hehe, takže se nedá s jistotou říct, co budou hrát, fakt jsem zvědav, co to nakonec bude :-) To abych udělal sjednocení setlistů, abych věděl, které refrény se učit :-) |
 SirPesZ 23.03.2009 09:54 |
Tak díky :-). Na slovenským fóru o tom filmu pořád povídaj a chystaj různý výpravy do rakouských kin a tak :-).Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 23.03.2009 09:11 |
Jsem zvědavý na tohle. Doufám, že to bude i u nás. Vypadá to, že by to mohlo být v Palace Cinemas. |
Flamberg 23.03.2009 00:07 |
Neboj, mám ho doma. |
 SirPesZ 22.03.2009 19:54 |
Flamberg> hele, tys kupoval tenkrát kolik lístků na Blaze? Já jen, že mě tak napadlo, jestli si mám nějakej koupit :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 19.03.2009 11:24 |
Ok fajn, tak to pak někam pošli a odkaz nech nejlépe buď tady a nebo jestli to je TOP SECRET, tak... Ale však ty si poradíš :-). Naposledy upraveno: 19.03.2009 11:24, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 19.03.2009 07:00 |
Guitar Pro zní dobře, tak já to do něj zkusím naflákat. |
 SirPesZ 18.03.2009 18:41 |
Takhle - když já vymejšlím písničku, tak to většinou kompletně všechno nafrkám do GuitarPro, abych si to nemusel pamatovat. Záleželo, jak by mezi námi probíhala komunikace ohledně změn, nápadů atd.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 18.03.2009 06:58 |
No, to záleží na tobě, jak moc chceš pustit do tvůrčího procesu :-) |
 defila 17.03.2009 16:57 |
pekne nevazanej,nasranej HC/crust jekot, s bicima pekne v rytmu na nejakych 230+ Bpm :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 17.03.2009 16:52 |
Záleží, jak moc by mě Zvratkař pustil do tvůrčího procesu. Já osobně jsem pro jakoukoliv hudební špatnost :-). Ono vzhledem k časové stísněnosti pobytu ve zkušebně z toho nakonec bude vždycky více či méně live záznam, protože každý live záznam si musí projít ještě následnou úpravou (minimálně urovnat hlasitosti). Zpěv - klidně, ale já zpívat neumím. Možná bych mohl zkusit něco "nařvat" nebo tak :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 17.03.2009 15:42 |
Aha, kua, by měl Zvratkař udělat nějakou skladbu s využitím growlu, hm. Ale na to asi nemám krk a schopnosti :-) |
 Falcon 17.03.2009 15:35 |
skupinové blití :D xaxaxaxax |
 defila 17.03.2009 14:52 |
mno nemuzu se dockat :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Flamberg 17.03.2009 14:30 |
To jsem tedy zvědavý, co z toho vyleze :-)
BTW, kdybyste se náhodou rozhodli pro "studiovou verzi", tak dejte vědět a já k tomu nahraju nějakou linku :-) |
 Belenor 17.03.2009 13:55 |
SPZ, jsem tak přemýšlel, jak tě zapojit do projektu Zvratkař :-)
1) Napadlo mě, že bychom mohli třeba udělat Zvratkař live, buď na základě už nějaké existující, nebo udělat novou skladbu, secvičit a nahrát ve zkušebně, hm? Bych měl takovou hrací skřínku, která umí i nahrávat, vlastně mám dvě takové, podle toho, jakou chceme kvalitu záznamu, byl bych pro záznam z davu na diktafon, dostane to takovou speciální zvukovou kvalitu :-)
2) Příp. studiovou nahrávku, zde pak nevím, jak přesně tě zapojit, ale to se týká i bodu 1. Záleží na tom, co bys přesně chtěl. Spíš nějaký nářez nebo to může být i mírnější? A co bys hrál? Sólovou kytaru a Zvratkař doprovod? S tím, že občas oba doprovod nebo oba nějakou dvouhlasou melodii? Nakonec kdyby studiová nahrávka byla hratelná živě ve dvou, tak bychom pak udělali živý záznam :-)
Btw. co zpěv? Chceš? :-) |
 Belenor 06.03.2009 08:32 |
Abych řekl pravdu, tak se mi to taky nelíbí :-) Oproti některým předchozím. Zní to, jako by byl Zvratkař zfetovanej :-) |
| << | < | > | >> |
|