<< | < | > | >> |
Flamberg 11.09.2005 10:09 Editovat,
Smazat
|
Dickinson je skvělý zpěvák a hlavně bavič - všichni dobře víme, jak si koncerty užívá... Bayleyho projev naživo připomíná spíš barového zpěváka, což se na třicetitisícový dav moc nehodí :-) Taky je otázka, jak je to s tou jeho všeobecně známou historkou o alergii... |
 SirPesZ 11.09.2005 10:05 |
Teď mě tak napadá... Nevíte někdo, jak to je se skládáním hudby u IM? Jestli Harris skládá všechno, od melodie až po riffy, sóla atd a nebo jenomvymyslí nějakej hlavní motiv a sóla, rytmy a tak si tam každej hráč vymyslí sám? (tedy za předpokladu, že tu píseň zrvona složil Harris, že :-) ). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 11.09.2005 08:48 |
Flamberg>>> Poslech bych, kbybych měl... Se mno je problém, že nikdo z mýho okolí moc podobnou hudbu neposlouchá. Kdyby nebylo Belenora, tak taky ani nevim, co vlastně IM jsou zač. Když jsme u toho - já první slyšel Dickinsona a mám ho celkem rád, ale Bayleyho má taky rád, právě kvůli tej ponurosti. Virtual XI by s Dickinsonem nebylo ono.Naposledy upraveno: 11.09.2005 10:03, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 10.09.2005 22:18 Editovat,
Smazat
|
BTW, něktéro Blazovy solové počiny taky stojí alespoň za poslech (Silicon Messiah)... |
Flamberg 10.09.2005 22:16 Editovat,
Smazat
|
Co se týká Blaze: první album od IM, které jsem slyšel byl X Factor, takže mám Bayleyho celkem rád. Jeho ponurý (ale hodně silný!) hlas mám radši než Dickinsonův kulervoucí ječák. Mimo jiné proto, že se mi to pak líp zpívá - na Brucovy vejšky fakt nemám ani fistulí :-) |
 SirPesZ 10.09.2005 20:23 |
Hehe, tak to jo. Že pozdravuju Belenora :-). Btw jakej názor na Bayleho máš ty? Hádal bych, že velice blízkej Beloj.Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 10.09.2005 20:21 Editovat,
Smazat
|
PesZ: Mno, já když už se dostanu na net, tak většinou nemám čas koukat na každou stránku. Tady to většinou jen skouknu, jestli mě do očí nepraští něco, na co bych měl reagovat :-) |
 SirPesZ 10.09.2005 19:17 |
Jo, to máš pravdu. Ten Nickův styl je celkem charakteristickej. Zrovna dneska jsem se nad tím zamejšlel.
Btw, co že tě napadlo mezi nás přijít? :-) Ty se vždycky tak jako objevíš a pak zase nějakej čas neobjevíš (myslím, co se jedi stránek v rámci majerco týče).Naposledy upraveno: 10.09.2005 19:19, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 10.09.2005 18:41 Editovat,
Smazat
|
Jo, ve Vice City myslim taky občas hrajou Judas Priest a pod...
K těm bubeníkům: Cliva a Nicka lze od sebe odlišit. Je to dáno jednak použitými nástroji a také postupy. Hlavně Nicko má pár velice oblíbených rytmických základů, které pořád opakuje - například základ, který hraje v Sign of the Cross, Edge of Darkness a dalších... |
 SirPesZ 05.09.2005 16:29 |
Hehe:-) http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Maiden_%28band%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Harris_%28musician%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_the_HeadWelcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 01.09.2005 20:13 |
Neznám, bohužel :-). Welcome to my world of death and pain |
Sherman 01.09.2005 20:12 Editovat,
Smazat
|
SPZ: taky na tom radiu hrajou obcas povedeny starsi pecky treba Cult jestli znas:) |
 SirPesZ 01.09.2005 20:08 |
Sherman>>> Vážně?! Brácha tu hru hraje, mně se moc nezalíbila, ale to určitě zkusím :-). Sice 2M2M nepatří mezi můj TOP10, ale prubnu to :-).Welcome to my world of death and pain |
Sherman 01.09.2005 20:03 Editovat,
Smazat
|
btw. jestli ste hrali Vice city tak na radiu rock hrali obcas 2 minutes to midnight :) |
Sherman 01.09.2005 19:57 Editovat,
Smazat
|
SPZ: jo to urcite udelam |
 SirPesZ 01.09.2005 19:41 |
Sherman>>> Jestli se ti to fakt líbí, taxi sežeň alba (nejen výběrový). Sice ne na všechn jsou pecky, ale v tomhle výběru mi prostě některý zásadní písničky chybí :-).
Belenor>>> Jo, Sign of the Cross nebo Rime of the Ancient Mariner by do rádia určitě nepustili :-D.Welcome to my world of death and pain |
Sherman 01.09.2005 19:02 Editovat,
Smazat
|
no vis Bele mě tahle hudba celkem baví, i když v ní nejsem kdovíjaký znalec ale IM mi plně vyhovujou. |
 SirPesZ 01.09.2005 09:11 |
Mno, jsou tam hity, ale není tam Hallowed be thy name a Sign of the Cross :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 01.09.2005 07:24 |
<a href="Odkaz the great</a> - podle toho to vypada na standardni vyber, nektere nejlepsi kousky IM tam z pochopitelnych duvodu nejsou (nehraly se v radiu, neumistily se, jsou moc dlouhe a zabiraly by tam misto) Ale esi navnadi novacka, tak tim vic se muze tesit na skutecne pecky. Zalezi taky na konkretnim vkusu novacka.
Shermane, s Iron Maiden mam zkusenost, ze se do nich ponarim pomaleji, co zni zpocatku hrozne, se mi pozdeji rozlezi a ukaze se kvalita :-) |
 SirPesZ 31.08.2005 21:02 |
Aha, tak to neznám, co tam je za písničky? A studio nebo live? Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |