| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
~stx#. 24.10.2005 09:55 |
:D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 24.10.2005 09:53 |
Takhle: Spousta lidí a Bel i já jsme byli téměř u pódia. Mně se tam docela líbilo, i gdyž většinu písniček jsem neznal :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 24.10.2005 09:52 |
Normalni kraval, co bys cekal. |
~stx#. 24.10.2005 09:51 |
btw. na tom koncerte to musel bojt slusnej narez co?:) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 Belenor 24.10.2005 09:50 |
No, ja toho moc neznam (cili todle taky ne) |
~stx#. 24.10.2005 09:50 |
na DC++ toho je..ti to sezenu kdyz mi reknes presneji protoze tu je Korpiklaani - Voice of Wilderness - beer beer, Korpiklaani - Voice of Wilderness - hunting song, atd... I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 24.10.2005 09:43 |
Btw neznáš Korpiklaani - Voice of Wilderness? Já to furt sháním, měl by to bejt nějakej "folk-metal". Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 24.10.2005 09:41 |
Aha :-). Myslel jsem si to. Btw - Torches blazed and sacred chants were praised (ad Drogy) :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 24.10.2005 09:38 |
distorted :-) to je zvuk bezne rockove kytary takova ta rvouci. |
 SirPesZ 21.10.2005 18:08 |
A to distorted vim že je nějakej zvuk kytary, ale jakej? Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 13.10.2005 20:35 |
Právě si du pustit Vision Of The Beast, taxem zvědavej :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 06.10.2005 17:40 |
Nevím co je distorted :-). A jinak jsem si ostatních věcí vědom. Btw taková apocalyptika, jak hrávala metallicu, tak taky hrála jen na čela a bylo to fajn.
A kdo to bude poslouchat? Mno, nedělám si iluze o profesionálním hraní,a le bavilo by mě to.
Falmberg>>> Dobře, tak už jsme dva :-), ostatním se buď moc nechce a nebo nemaj čas. A k tomu nástroji: není kromě těch nervů něco jinýho? Víš, na to už hraje každej.Naposledy upraveno: 21.10.2005 18:08, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 06.10.2005 17:16 |
Mno, musel bys zachovat zakladni elementy, tj. distorted quitar, bici a asi basu, mozna nahraditelne kontrabasem. A pak zachovat metalove hudebni postupy s tim, ze to vylepsis o postupy z country. Urcite by se to skloubit dalo, ale kdo by to poslouchal? Metalisti ne, protoze nesnesou country, a countries ne, protoze nesnesou metal :-) |
Flamberg 06.10.2005 17:14 |
Ok, zabírám si vozembouch!! |
 SirPesZ 06.10.2005 17:05 |
Flamberg>>> Mno, já nevim o nikom, kdo by něco podobnýho hrál, takže vzorek nemám. Ten můj country-metal by vypadal asi tak, že bysme hráli metzal na nástroje jako je banjo, housle nebo tak. Možná i za podpory elektrický kytary nebo tak.Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 06.10.2005 16:44 |
Pse, a co je to vlastně ten tvůj country-metal? Máš nějaký vzorek? |
 SirPesZ 29.09.2005 12:21 |
Já ci takýýý :-D.
Btw Virus je taky v klidu, ne? TO je asi od nich nejjednodušší písnička. (co si tak matně vybavuju)
Škoda že to nevyšlo s tou kapelou. Nikdo se mnou nechce hrát country-metal. Teda, jeden se našel, ale ten maturuje a nemá čas :-).Naposledy upraveno: 30.09.2005 09:49, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 29.09.2005 09:42 |
Keca, zpiva dobre. Tak mam vzit v sobotu kytaru a kombo? :-) Sign of the Cross bychom dohromady mozna dali :-) A aftermath castecne asi taky, fear of the dark, edge of darkness, i kdyz to uz jsem pozapominal :-) Jo a journeyman, hehe, ale uz jsem dlouho nehral, asi budu muset trenovat a stahovat songy, aby bylo co hrat :-)
btw. mam vzit karty? SW nebo MTG? |
Flamberg 28.09.2005 19:34 Editovat,
Smazat
|
Bele, beru Tě za slovo!
Pejsek: zpívám strašně (hůř než ožralej Blaze :-))
Jo, o novéjm albu jsem něco slyšel, takže asi bude nějaké řadové turné... |
 SirPesZ 28.09.2005 18:47 |
Bel>>> Jo, já mám taky takovej pocit, že 2006 už má vyjít, Jsem zvědavej jak.. jak něco moc zvědavýho, jak oslavěj 30 let :-).
Flamb>>> A jak zpíváš? :-)
Jinak uvidíme tak za rok, možná za dva, to (jestli vše pude podle plánu) bych měl bejt v Praze na studiích, takže bysme třeba někdy zajít na sklenici mlíka nebo tak ;-).Naposledy upraveno: 28.09.2005 18:49, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|