| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
 SirPesZ 11.10.2006 09:48 |
Já se nový album naučim celý (pokud vyjdou taby :-)). Souhlasím s Flambergem :-).
A jinak moje nejoblíbenější asi zůstává Hallowed ;-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 11.10.2006 07:42 |
Mno, dle různých (jak je česky rumor?) zvěstí prý turné rozdělí na dvě půlky, takže stále je šance, že v první polovině příštího roku vyjedou do naší části Evropy :-)
Co se týče alba, tak se opravdu špatně hledá špatná věc. Každý song má něco zajímavého :-) Ale stejně je nejlepší Sign of the Cross :-) |
Flamberg 10.10.2006 22:48 |
Tak jsem si nové album poslechnul asi tak 100x a musím říct, že je to fakt pecka.
Stoprocentně je nejlepší v novodobé historii IM (s Brucem) a určitě jedno z nejlepších alb vůbec.
Riffy, sóla, texty, zpěv, bicí... všechno je vymakané a skvěle spolu ladí. Navíc, přestože jsou jednotlivé skladby relativně dlouhé, není to nuda...
Mejdni evidentně ještě nepatří do starého železa. Teď jen, aby k nám přijeli zahrát... |
 SirPesZ 05.10.2006 09:44 |
Pořád tam přibejvaj nový, až budu mít doma net, taxem tam jak na koni :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 04.10.2006 14:06 |
Hehe, diky, mam ted v playlistu, dobre :-) |
 SirPesZ 27.09.2006 17:34 |
http://www.notb.org/thingfish/ Nevim, jeslti to už tady bylo, ale -> některý písničky od IM v akustický podobě. Je tam už i Reinkarnace Benjamina Breega.Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 31.08.2006 11:32 |
http://sirpesz.xf.cz/ostatni/tab03.rar Taxem přepsal do Guitar Pro Brigter that... Je to bez sól, resp. tam, gde jsou sóla jsou podehrávky pod sólo. Tak jak to bylo v tom tabu od Bela :-).Naposledy upraveno: 31.08.2006 11:33, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 29.08.2006 12:43 |
A tos voposlouchal, jo? Nj, já jsem lama :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 29.08.2006 10:03 |
:-) No, greater good hraju skoro cele az na nektera mista (ale kde nechytam melodii, mam aspon akordy, takze se i tak skvele vyblbnu :-) A sola nepocitam, to je mimo me dovednosti :-) |
 SirPesZ 28.08.2006 18:14 |
Viď. Líbí se mi čím dál tím víc :-). Už aby byly tabulatury, pro nás hluchý :-).Naposledy upraveno: 28.08.2006 18:15, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 28.08.2006 09:54 |
Názor ze zahraničí: <a href="Odkaz
Včera jsem si k tomu vzal kytaru a myslím, že se mi album začíná líbit. |
 SirPesZ 27.08.2006 13:50 |
Jo? Ani bych neřek. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 27.08.2006 13:45 |
Hehe, a Out of the Shadows, to je Wasting Love :-) Místy. |
 SirPesZ 27.08.2006 10:13 |
Třeba Lord of Light mi připomíná Lord of the Flies nejen názven. Hlavně, jak zpívá na Death on the Road Lorda Bruce, tak to je podobná melodie ve sloce. Mě to chytlo hned. Hlavně asi proto, že to je takový riffovější a vydrnkávání je takový "progressivnější". Třeba za měsíc za dva si můžeme pokceat, to už to bude asi trochu jiný :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 26.08.2006 17:21 |
Tak zatím rozpačitý dojem. Je to takové místy jiné, místy mě naopak hned napadne, kterou skladbu z předchozích alb mi to připomíná. Asi si budu muset chvíli zvykat. |
 SirPesZ 25.08.2006 17:48 |
defila> Hehe :-). Ono jde taky o to, že v podstaě kapela, která je dobrá do žádnýho stylu ani přesně nezapadá, jenom ty, který ten styl tvořej. A Iron maiden je podle mě první Heavymetalová kapela. Judas Priest apod. mi přijde spíš jak Hard Rock. A já Hard Rock velmi nerad. Btw Heavy Metal taky nemám příliž v lásce (Manowar apod. :-D) a to, co hrajoui Maiden hlavně na posledních třech albech je už spíš takovej progressive heavy, ale to Sira Defilu zajímat nemusí, pro Sira Defilu to není tak jako tak :-).Welcome to my world of death and pain |
 defila 25.08.2006 17:39 |
jo uz jsou to kmeti co hrajou heavy a to je rozdil :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 25.08.2006 15:16 |
Mno, taxem to nemyslel. SPíš, že to prostě není přesně to, co říkali, že to bude, tzn. jako u všeho :-).
Jinak vše, co jsi zmínil tam je :-). Maiden už delší čas nejsou klasickej heavy, za což můžeme bejt jedině rádi :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 25.08.2006 14:43 |
Osobně místo tvrdosti hledám invenci, progresi, melodiku atd., což na rozdíl od jiných uskupení maiden občas projevují. Tak doufám, že novinka nezklame. |
 SirPesZ 25.08.2006 14:20 |
Taxem poslech. A Matter of Life and Death. Gdo slyšel Reinkarnaci Benjemina Breega, ten bude vědět, co má asi čekat, hlavně v druhý polovině alba. Po prvním poslechu se mi nezdá špatný, rozhodně stylem je to pořád podobný IM a je tam vidět určitej posun. Avšak tvrdost, kterou se IM chlubili tam je zastoupena pouze několika riffy, tagže rozhodně nejtvrdší album akriéry se nekoná (obzvlášť gdyž tvrdost mi přijde stálůe stejná u všech alba, snad jen s vyjímkou začátků a The X Factor).Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|