| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
 SirPesZ 08.02.2007 09:55 |
Kterýs koupil? Koupil i Flamberg? Btw nevíte někdo, kdy se zveřejňujou termíny přijímaček na VŠ? Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 08.02.2007 07:50 |
Jo. |
 SirPesZ 07.02.2007 16:56 |
Bele, už máš lístky? :-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 06.02.2007 14:04 |
:)) ale neveril bych,ze jsi nasadil tolik ;)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 06.02.2007 12:23 |
(No, trochu jsem nadsadil, abych vypadal zazobaně :-) |
 defila 06.02.2007 11:24 |
ale kdyz jedes za niceim co mas rad tak finance nehrajou roli,ne?
nebo si urci prioritiy a pak bud radsi v praci :)
btw vy cjazlove jste taky kua bohaty 3000 za den? luxus :)
a->mlceti zlati :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 06.02.2007 10:11 |
Protože my cajzlové jsme líný prasata :-) Takhle mě přijde koncert IM docela draho - dva pracovní dny v tahu (6000,-), lístek (1000,-?) Vlak tam a zpět (1000,-?) a ještě mě ve vlaku znásilní nějakej Ukrajinec a v Ostravě zmlátí nějakej baňýkář za to, že mám cajzlovskej přízvuk. |
 SirPesZ 06.02.2007 08:15 |
Mno, já jsem prakticky pražák, ale nic bych tam necpal :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 06.02.2007 07:58 |
to jako prazaci celkove :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 05.02.2007 16:55 |
def> tos mě trochu uklidnil :-), btw proč Belovi vykáš? .-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 05.02.2007 16:46 |
ad pesz -> to uz je moc pozde na maturu, byt tebou bojim se spis prijimacek na vysokou :)
ja maturoval nekdy 31/5 a to jsem si rikal,ze je to kua pozde :)
a vy byste do toho praglu taky cpali vsechno ...Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 05.02.2007 15:29 |
Nj, já si nejsem jistej, jestli tou dobou nebudu maturovat :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 05.02.2007 15:12 |
http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0
A je to ofiko, ale kua, Ostrava! Ja jsem z praglu, tywe, kdo se ma kodrcat nekam do Ostravy? Proberu s Flambergem. 6.6. sakra, to je streda. To abych si vzal na druhy den jeste dovolenou :-) To meli udelat nekde vic uprostred republiky. Treba v Praglu :-)Naposledy upraveno: 05.02.2007 15:13, Belenor |
 SirPesZ 05.02.2007 14:38 |
Odkaz Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 04.02.2007 22:14 |
Janick zas dělá ve From Here To Eternity rozjezd motorky :-). Welcome to my world of death and pain |
pils€ 04.02.2007 20:45 |
http://youtube.com/watch?v=UWCUVQZvuUg&mode=related&search= S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 03.02.2007 14:08 |
Jo, ono se proslýchá, že IM knám přijedou, ale zase na fóru MoRu se říká, že to bude samostatnej koncert... Dokud nebude nic oficiálního, tak nehodlám spekulovat, neboť mi to za to nestojí :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 03.02.2007 12:41 |
hmmm, jiny kafe :)
ale ja ybch jel as do Brna na -> Domination tour ->>ROTTING CHRIST ( GREECE - doom/death/black metal) MALEVOLENT CREATION ( USA - brutal death metal legend ) CARPATHIAN FOREST ( Norway - black metal cult ) INCANTATION ( USA - brutal death gore maniacs ) NEURAXIS ( Canada - grindcore )
btw tohle mam vynaty z hofalu,takze nerucim za autenticnost ->
(osobne bych typoval teda sazka asrenu)právě říkali na rock maxu, že v čechách budou hrát Iron Maiden, že se tam vejdeme všichni a že zatím nemůže říct víc. Takže bych je asi očekával na Masters. Na stránkách maj poslední akci fesťák v holandsku 16/17 červnaKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
pils€ 03.02.2007 12:19 |
11.3.2007 Cannibal Corpse, Disavowed v Abatonu S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 defila 01.02.2007 18:39 |
ale budou tam Dismember,coz mi to znacne vynahrazuje :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |
|