Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Programování, grafika a SW & HW
25.11.2024 (3.141.47.163)

Programování, grafika a SW & HW

Zakladatel: MohawK

Co to je záhlaví ? :pp

<< | <> | >>
deXter
28.01.2007 17:24
Mno nevim cim se chlubim ale to je jedno :) asi myslite hudbu.. hm kazdej ma jiny zajmy. A me hudba fakt nebere.. ty ses pro me nekulturni tim ze se nazajimas o IT a jiny veci.)

defila
28.01.2007 17:18
ano, slysime a jeste se tim chlubi :)

mno my si radi na nejaky tvuj duchaplny prispevek do hudby pockame :)

ad pilse -> dekuji za prpojeveni duvery :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
28.01.2007 16:06
dex> kulturní barbatr! slyšíte ho? :-)
Welcome to my world of death and pain
deXter
28.01.2007 15:31
mno ja nesedim celej den u kompu a hlavne neni uzasny ze bude mit 35cm. Toje spatny :p ja taky nemam priblbly prispevky v music atd.. ptze bohuzel celej den neposloucham hudbu a ani na nic nehraju:) dekuji za pochopeni :o)
pils€
28.01.2007 15:30
Inteligent se vyjadril.
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

defila
28.01.2007 15:26
omlouvame se ti, ale bohuzel nemame predstavu o vsem co se v pocitacovem svete kde sustne a nedohani(tedy alespon me) k orgasmu to, ze jsem zjistil, ze nejaka grafika bude mit na delku 35 cm,coz je tak uzasna zprava,ze jsem z toho vyplesknutej jeste celej tejden...

My, kteri chodime do spolecnosti a nesedme cely den u compu, si to muzeme dovolit nevedet :)

Naposledy upraveno: 28.01.2007 15:26, defila

deXter
28.01.2007 14:49
co je zvlastni? ze ta grafka ma minimalne 35cm :) asle prej ma mit do 30cm tak snad tohle... :oD prosim zdrzte se priblblejch komentaru kdyz nevite o co go:p

Naposledy upraveno: 28.01.2007 14:50, deXter

defila
28.01.2007 11:38
podle me zdejsi spolecnost jak vidi nazev amd tak sili :)

SirPesZ
28.01.2007 11:22
A co je an tom zvláštního?
deXter
28.01.2007 11:21
bych musel do casu vyriznout diru:D
~stx#.
28.01.2007 11:20
jo to bude fake :p
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.
deXter
28.01.2007 11:16
http://img6.picsplace.to/img6/25/r6008ef.jpg

doufam ze je to fake :D
Jack
15.01.2007 16:04
Nebo stary dobry XP :o)

Belenor
15.01.2007 15:52
Hmm, tak na nový počítač si nainstaluju radši nějakou verzi Linuxu...

http://blog.webtrh.cz/windows-vista-zamerne-vadne
Maxell
13.01.2007 23:02
Tak tohle jsem nepochopil teda moc :-) Jaký dělení práce? :-)
No jako na tom noťasu maily nekontroluju pořád, kdežto na tom telefonu mi to zapípá jak SMS (jde to i vypnout :-) ).
Škola sice má Wifi, ale ne všude se dostaneš na FTP ;-) Takže tady se telefon docela hodí :-)

defila
13.01.2007 22:12
prvni vec, kdyz ti zapipa telefon s mailem a ty ho pripojis k notesu a tam to udelas, proc to rovnou nedelas na tom notesu? a nevymlouvej se, ze zrovna v tu chvili neni notes pripúojen k netu, jelikoz kazda skola ma stejne wifinu :)

to je vtipny deleni prace, stejne jako administrativa, pracujou 4 "ucetni" na necem co zvladne jedna, vzhledem k tomu, ze mati neco podobnyho vede, tak jsem pozoroval prstup k praci, poprvy jsem mel moznost spatrit, ze penize se daji vydelat tim, ze se 1 hodinu daji prekladat papiry z jednech desek do jinych, pak jeste prohlidnout ty druhe desky, vyndat z nich par papiru a vratit je do desek prvnich....
velkej masakr a za takovouhle praci chce nekdo plat,
vzhledem k tomu, ze jsem tam byl jen tu hodinu, tak nevim jak se to vyvijelo dal :),
vubec
rubat uhli at jdou, at vedi co jsou vydreny penize
ja bych hnal celou administrativu bicem jelikoz jsou to naprosto nesmyslne vymysleny mista a jde tam spousta penez

nejvetsi vtip mi stejne prijde, kdyz si lidi odchazej z prace, kvuli tomu, ze nemaji chvili klidu pro sebe a nemuzou si dealt svoje veci, kua co to je, aby nekdo v pracovni dobe delal svoje veci a bral za to plat, ty bych tim bicem nahnal do dolu taky

a vubec, dal psat nebudu nic, jelikoz jsem rozezlen :)
Maxell
13.01.2007 21:33
Tak jako jsou lidi, který to využijou :-)
Já mám teď MDA Vario a jsem s tim celkem spokojenej, jen procák by moh bejt rychlejší...
Jsem ve škole, dělám něco na notebooku a najednou mi zapípá mobil s novym mailem z práce, že je potřeba někde něco udělat. Tak phone připíchnu k notebooku, udělám co je potřeba a nahraju to na net.
Má to i Excel, Word, Acrobat, takže můžu dokumenty číst rovnou na mobilu a odpovídat hned na důležitý věci, což je někdy k nezaplacení :-)

SirPesZ
13.01.2007 20:22
defila odešel a kopnul mě do propasti :-)

kapo
13.01.2007 19:25
a tak pravil a odešel :)

defila
13.01.2007 19:11
jako mp3/mp4 prehravac pouzivam malicky mp3 prehravac,ktery ma sice kapacitu jen 1024 Mb , ale takovych 7-9 alb se mi na to vejde, coz mi bohate staci na docela dlouhy poslech

kdyz nekam jdu, tak nasledne na to, nepotrebuji byt pripojen na net abych vedel v kolik mi jede bus, ale radsi udelam par kroku a zjistim si to na jizdnim radu, v pripade opravdu nezbytne nutnosti, jako kdyby mi nackove prelamali nohy, mi to stejne ukradnou, takze to nezjistim stejne a dokonce si ani nezavolam zachranku

me stale unika duvod,proc si to nekdo porizuje, nejspis to bude tim,ze jsem jeste nemel tu cest navstivit KFC a machrovat tam po okoli jakej mam skvelej pristroj a bohuzel nemam nic lepsiho na praci nez jit mezi kupu stejne nudicich se lidi a byt pripojen na netu odjinud nez z baraku....

nevim jak vam, ale to ja si bud pujdu nekam cist,nebo se radsi ucit :), nebo v prihodnou hodinu za lidma do restauracniho zarizeni,probrat nezbytna temata(jako treba hudbu,nebo kde se co stalo :)), stale nedokazu pochopit lidi,kteri jdou do putyky a tam se bavi o praci, degenerace .) a v tom uplne nejhorsim pripade kdy opravdu neni jine zbyti jdu spat :)
<< | <> | >>