<< | < | > | >> |
SirPesZ 11.01.2006 20:17 |
Já mám "Programátoři programátorům". Welcome to my world of death and pain |
MohawK 11.01.2006 19:20 |
Leon ::: Já mám knihu od Koska a je fakt dobra. Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Greenhorn 11.01.2006 12:50 Editovat,
Smazat
|
ale ratší ti doporučuju se podívat u sebe ve městě jestli nemáte knihkupectví aby sis tu knihu mohl prohlídnout a máš to rychlejší, v každém správném knihkupectví maj nějaké knihy na programování....protože já už tolikrát doplatil na kupování po netu :P. Tento týden si jdu koupit Harry Pottera 6....doufejme že bude ve městě stát stejně jak na netu :) |
Leon 11.01.2006 10:38 |
Díky |
Belenor 11.01.2006 10:19 |
Mno, mam takovou cervenou - PHP programujeme profesionalne, ale nevim, zda splnuje tvoje kriteria - mne stacila
zkus se treba podivat po knize od Koska, ten byva vetsinou pochvalne hodnocen
http://www.kosek.cz/php/index.html
ale nemel jsem ji v ruce, tak nevim. |
Leon 11.01.2006 09:33 |
Jeden dotaz, může mi někdo doporučit nějakou knihu o PHP? Tak aby byla jednoduchá a všechno bylo popisováno na příkladech...prostě aby se z ní dobře učilo a nebyla moc odborná |
Greenhorn 10.01.2006 22:21 Editovat,
Smazat
|
jasně třeba že Počítače po ukončení "svého života" jdou do křemíkovém nebe co ;) (jestli jste neviděli Červeného Trpaslíka tak nevíte o čem mluvím ;D ) |
defila 10.01.2006 22:03 |
jiste bez teologickych debat by to neslo Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Greenhorn 10.01.2006 19:40 Editovat,
Smazat
|
to je prdel :D v diskuzi o HF a SW se mluví o náboženství :D |
kapo 10.01.2006 17:18 |
no a navic, jestli se nepletu, tak budhismus byl v cine a guru ma neco spolecneho s indii, kde je spis hinduismus, ne?.) |
Greenhorn 10.01.2006 16:21 Editovat,
Smazat
|
SIr myslel že je to nějakej černokněžník, viď Sire ;) |
defila 10.01.2006 16:16 |
to pesz -> nepredpokldam, ze tetno vyrok byl myslen ohledne budhidmu, pokud me pamet neklame tak je to vyraz tykajici se schopnosti, jelikoz guru je ten nejlepsi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 10.01.2006 15:30 |
Bel>>> No, budhista asi není z nás nigdo ;-). Welcome to my world of death and pain |
Greenhorn 10.01.2006 14:51 Editovat,
Smazat
|
no uvidíme brácha tedka někdy bdue formátovat winy ale mylsim ež to tím nebude, protže mi to dělali i před tím posledním formátem.....ale asi to bude tím že mám slabý procák. Si myslím že by to šlo i třeba nějakou katualizací Winů opravit ale mám nelegal OS a tak neriskuju :D |
Belenor 10.01.2006 14:41 |
Mno, zacal bych zkousenim jineho HW - esi mas nejakeho kamarada, puc si od nej procesor a ramky a zkus to pustit na nich (snad tohle kseftovani windows XP rozchodi), mozna se ujisti, ze ti pocitac dobre chladi (vetraky na procesoru, grafice, zdroji), pokud to bude delat furt, preinstaluj system :-)
Jo a pred jakymkoliv hranim si s HW si radsi zazalohuj dulezita data ;-)
A za nic nerucim, nejsem zadnej guru :-) |
defila 10.01.2006 14:27 |
pomuze format .)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Greenhorn 10.01.2006 14:21 Editovat,
Smazat
|
mám jeden velkej problém..už mi to dělá dost dlouho a začíná mě to srát čím dál víc ( Dělá mi to jen u něčeho...nejvíce u JK2 :( a dělalo to i u HL2 (obě originálka)...a je zválštní že u her je to různé...např. u CoD2 vůbec a třeba u Imperila Glory jo :(. A tedka mi to začalo dělat nelogicky když jsme ve složce kde mám síly South PArku :( No tak k věci :) (chybě) ...vždy mi to vjede do Winů (u her) a hodí mi to zprůvu: Explorer.EXE - Chyba aplikace Instrukce na adrese 0x0336dff3 odkazovala na adresu paměti 0x03403000. S pamětí nelze provést operaci. Pak pod tím bylo napsané Ok - ukončení programu;Storno-Chceteli program ladit
A ty adresy pamětí co mi v té zprávě vypisuje jsou různá. čím myslíte že to může být? Já myslím že procákem. Jinak pro info mám Winy XP Profesionály, AMD Athlon XP 2200+, 1.79 GHz, 512MB RAM, RAdeon 9600 series, DirectX 9.0....
|
defila 10.01.2006 00:13 |
mrtvo... :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MohawK 06.01.2006 17:37 |
Fox::: Aspon tu není tak mrtvo ::)) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Fox 05.01.2006 21:00 |
hele vlastne nevim proc to tady resim... :D dik zes mi odpovedel ale bel mi taky uz vcera poradil ze sou na strankach microsoftu :D ale dik :) Naposledy upraveno: 05.01.2006 21:00, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |