Jacku jemu to bezi dost dlouho je to dost ale ma prej nakej Ninja chladic nebo co si to nepematuju ale zvlada to prej :p A navic ma prej kazdej mesic novej komp to se to pak overclockuje :D
Ted sme si nerozumeli..ne klasickej MP..ten mas 11x to ano.. Ale LDT/FSB Frequency Ratio to dej na 4x jinak ti to nenabehne.. Na kolik ti bezi zakladne V?
Ja mam zaklad 1.4V a max pro nej je 1.5V aby se dal provozovat radu let.. Me treba staci 0.025V abych mu mohl pridat HTT..
CPU Overclock in MHz = 200 zaklad Hammer FiD control = x9 (muj nasobic) tvuj je 11x LTD dej na tech 4x..a musis pocitat.. (HTTxLTD musi byt max 1000) AMD K8 Cool & Quit vis co je..
Pak taky nezapomen nastavit pameti..jinak ti to nenabehne tuplem :D
co je to za sracka... MP je proste 11x a neda se s tim hybat. a kdyz uz, tak proc bych si to mel davat na 1000Mhz? WTF? ja nejsem zadny clocker tak mi poradte a nekecejte blbosti...
hele mam procesor amd 64 3500+ "manchester"... co se s tim da udelat? dneska jsem zkousel jenom tak hodit HTT na 250 no a nejak to nenabootovalo, ale nepridal jsem voltaz... s tou voltazi prave nevim kolik je moc a kolik ne, poradite?