<< | < | > | >> |
Falcon 19.01.2008 15:32 |
takže myslíš, že to mám do ČEZ areny na Korny risknout ? :) xaxaxaxax |
defila 19.01.2008 14:25 |
btw zatim ohlasene kapely na 13.Brutal Assault
Six feet Under, Kataklysm, Behemoth, Exodus, Swallow the Sun, Primoroial, Textures
vcelku mazec, opet predem potvrzuji ucast, tradicni otazka - kdo by jel? :)
ad falco - hmmm sacovani - nevim, na jakymkoli koncertu co jsem byl to probehlo v poho, bez zjevnych problemu, holt asi spatna organizaceKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 19.01.2008 00:13 |
Já jdu na 08. 08. 08 Maiden :-). Jinej světovej heavýk ne-e. Líběj se mi Witch Hammer, ale českým kapelám jsem vždycky nadržoval :-).
Flamberg> znáš Rimortis? Ale ty vlastně asi budeš oslavovat Belanoniny :-).Naposledy upraveno: 19.01.2008 00:14, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Falcon 18.01.2008 23:32 |
já na nich byl v praze a bylo to brutální :) ale bohužel stejně jako Korny je budu muset oželet :( jelikož do ČEZ areny už nikdy víc... nejotřesnější organizace jaká může být, než prošacujou 15000 lidí tak sme přišli na konec předkapeli a to byla třetina lidí venku ještě...otřesný... xaxaxaxax |
Flamberg 18.01.2008 23:25 |
No, do Ostravy je to moc daleko, ale ten Liberec by snad šel... |
defila 18.01.2008 17:15 |
btw - ne, ze bych na ne jel, ale pojede tu nekdo na Judas Priest ? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 17.01.2008 22:37 |
http://www.youtube.com/watch?v=dsU3B0W3TMs&eurl http://www.youtube.com/watch?v=driXX37mPiA&eurlNaposledy upraveno: 17.01.2008 22:45, Párek Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Párek 17.01.2008 13:40 |
:D:D:D Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
defila 17.01.2008 13:00 |
jaj, to je des.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 16.01.2008 20:53 |
http://www.youtube.com/watch?v=AIMhN9o99qA&feature=related Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
defila 15.01.2008 12:11 |
najdi si to treba na youtube jsem liny hazet :)
koukni se na Brutal Assault 2007 tam hrali
hodne klasicka je Casket GardenKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 14.01.2008 10:31 |
defila> tak proč prostě neklikneš na UPRAVIT a nezměníš to, místo dalšího postu? :-) Dismember ani neznám, jen podle názvu. Hoď sem (třeba z youtube něco takovýho klasickýho).Welcome to my world of death and pain |
defila 13.01.2008 12:31 |
v mem prispevku ma byt o jedno c min .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 13.01.2008 12:30 |
ad pesz - spis jedete nekdo na Dismember 26. unora? :)
hraji kluci uz 20 let a jsou srdccova zalezitost, to se proste musi vyuzit :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.01.2008 11:44 |
Jojo, 19. mě dostala :-).
Btw jdete někdo na Rimortis do Kbel 25.?Welcome to my world of death and pain |
pils€ 13.01.2008 10:32 |
and 24 :] S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
pils€ 13.01.2008 10:32 |
i like 23. S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
deXter 13.01.2008 08:58 |
19. je dobra :D |
pils€ 13.01.2008 03:39 |
Here are some reasons why guitars are better than girlfriends: 01. Girls dump you. A guitar will always be there when you get home. 02. A guitar's minimum requirement is an amp. A girl's minimum requirement is shoes, clothes, makeup, a mirror, magazines, more shoes and a tiny handbag. And that's every week! 03. You'll never turn on a girl as fast as you can turn on an amp. 04. If your guitar sounds crap, you can tune it. If your girl talks crap you're stuck with her. 05. Guitar's, unlike girls, have volume control which goes all the way down. 06. If you play your guitar crap, it tells you its crap. It doesn't lie and pretend you did it right when you didn't! 07. Two girls at once is hard to come by. Double kneck guitars are not. 08. Your guitar makes a sound only when you want it to. 09. Nobody cares when you dump your old, out of date guitar for a new, younger model. In fact it's encouraged. 10. With a guitar, you can copy tunes from other songs. With a girl, try telling her you're copying some moves from an ex and she'll throw you out. 11. Your guitar doesn't refuse to let you play it once a month. 12. Your guitar will never find out if you've been playing another guitar behind its back. 13. You don't have to get guitars drunk before using them. 14. You can stare at a guitar all you like, but stare at a girl too long and you'll end up in an immense amount of pain. 15. Watching other people play the guitar is entertaining. Watching other people do it is just sick! 16. You're can always experiment with different 'styles' on your guitar 17. You can play your guitar in public and get applause, not arrested 18. You can play your guitar standing up, or on the kitchen floor, even in your parents' bedroom 19. You can try a guitar out before paying for it 20. Your friends dont mind if you go over to their house and play on their guitar 21. Your guitar actually increases in value the older it gets 22. You can own multiple guitars at the same time 23. A guitar will never get pregnant if you play it without a pick 24. Your guitar doesnt have parents !
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
SirPesZ 10.01.2008 22:50 |
Brněnská alternativní scéna je celá taková zvláštní :-). Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |