| << | < | > | >> |
 defila 08.04.2008 08:18 |
mno mit ja prednasku z astrofyziky, tak je mi soufl taky :)
ad flam - jedno nevylucuje druhe :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 07.04.2008 21:20 |
defila> jsem nemocnej, sice zejtra už zaskočím na přednášku z astrofyziky, ale je mi celkem šoufl, takže nechystám žádnou akci. Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 07.04.2008 18:48 |
defila: pobýt nebo pobít ? :-) |
 defila 07.04.2008 17:43 |
tak zitra v prazskym rockaci ->Heaven Shall Burn, Aborted, Misery Speaks
bude to mazec, prijdte pobyt a podporit :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 06.04.2008 18:28 |
je to klidne mozne, zase takova ztrata to pro me nebude jestli tam nebudou :)
je tam i HC a trash :o) je treba si rozsirit obzory, ja takhle z kazdyho brutalu prijizdim obohacen o nejakou kapelu, kterou jsem neznal a panove hrali fajneKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 06.04.2008 17:58 |
Jen pár kapel se mi tam líbí. Je to tam samej black, kterej nemusim a death, kterej můžu jen nějakej :-). Btw Mayhem prej nakonec nepřijedou.Welcome to my world of death and pain |
 defila 06.04.2008 17:19 |
ale delas chybu, kdyz nepojedes na celej, toliko kvalitni hudby na jinem festaku po CR nesezenes ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 06.04.2008 14:31 |
def> no, taky nechci jet na celej, ale ještě jsem je živě neviděl. Welcome to my world of death and pain |
 defila 05.04.2008 15:54 |
no tak kvuli CoF bych na festak rozhodne nejel, za to opravdu jejich zivaky nestoji ;)
rozpis zatim neni znam, ten bude tak v cervnu/cervenciKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 05.04.2008 08:12 |
defila> nevíš, kdy bude známo, kdy která kapela hraje? Já bych se celkem rád mrknul na CoF, ale kvůli nim se mi na celej fesťák nechce. Welcome to my world of death and pain |
Fox 04.04.2008 17:07 |
skoda :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 04.04.2008 14:51 |
ono je to ve stejny den co je jeden ze dnu BA, takze to pada :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 04.04.2008 13:14 |
pojedu kdyz pojedes na Summer Of Love ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 04.04.2008 09:51 |
na Brutalu budou hrat Arch Enemy (cimz uzaviram kapitolu kapel, ktere jsem chtel videt) nepojede nekdo? :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 03.04.2008 13:28 |
Mně jo :-) |
Fox 03.04.2008 10:13 |
neprijde mi ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 02.04.2008 15:08 |
velice usmevne
no everyone likes metal -> Fuck THEM ! http://youtube.com/watch?v=cfdqV_sqal0Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 30.03.2008 18:57 |
Smazal jsem to ze stejného důvodu jako 18.03.2008 13:02 |
 defila 30.03.2008 17:39 |
tak abych zde dodrzel prani naseho poctivce, tak se veci po youtube pohybuji taky (tam snad nevadi :))
Panove z Recka - SepticFlesh vydali nove, zcela impozantni a dynamicke album, navic tu budou 6/6 v Praze, sel by nekdo?
jedna ukazka z nove alba je treba zde ->> http://youtube.com/watch?v=IHd4nMeCLJI&feature=related
ale neni tam poukazano na Babel's gate, ktera je opravdu naprosto luxusni veci
a jeden starsi zivak treba zde ->>http://youtube.com/watch?v=PfTrw-53LXEKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 30.03.2008 10:44 |
proc jsi mi to smazal? .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |