Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
27.11.2024 (13.59.134.65)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>

defila
03.05.2008 13:53
tak jsem narazil na fotecky z avizovaneho koncertu, na kterych jsem dokonce i zvecnen, tak se jdu narcisticky chlubit :o)

nejlepsi mi prisli Beatiful caffilery, tak riznej pocin jsem opravdu necekal, mazec vlastne, kdyz to tak vezmu vsechny 3 kapely bly naprosto vynikajici, po delsi dobe vybornej koncert :)

http://www.rokasound.estranky.cz/fotoalbum/fotky-z-akci/23_4_08-el-diablo#

ja jsem kdyztak ten pohledny, dlouhovlasy fesak :) (ten nejvice ve predu s trikem hip hop is dead :)) ->>http://www.rokasound.estranky.cz/archiv/ifile/303.jpg
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

defila
23.04.2008 18:38
dnes koncert koncert Beautiful Cafillery (Hc/seathtik) na ne se tesim, asi se obohatim o triko ci cd

Locomotive(klasici)

a Norove Insense (jsem hodne zvedav a cekam jak to dopadne)
http://youtube.com/watch?v=ICx6Ws3-A68&feature=related

http://youtube.com/watch?v=tdI_7_sgwmI&feature=related

http://youtube.com/watch?v=N0-b1PhboFo

v hradci, prijdte pobejt :)

Falcon
09.04.2008 15:33
na kole
xaxaxaxax
Jack
09.04.2008 14:45
Ste jeli vlackem nebo busem jo? :P

defila
09.04.2008 14:02
tak si zase hodim echo jak se mi libilo na koncerte :

K 8/4 jsme se s Kubou vydali smer Praha Na koncert Misery Speaks, Aborted a Heaven Shall Burn Kolem pul sedme jsme dorazili na misto, tak nas cekalo jedno hnusne pivko vydavane za plzen a pote konecne sestup do otevrenych prostor, kde jsem s nadeji vyckaval pany z Misery Speaks(a lepsi pivo...). Vzhledem k povinosti dodrzovat nocni klid Byli vsichni nuceni jet celkem napresno, takze zacatek v 7, zacinal snad na minutu presne, dokonce me minulo nejake nazvucovanio, proste se panoev chopili nastroju a rovnou zacli hrat. Nemecti kluci ukazali, ze metalcorovy/melodic death pojem pro ne zcela neni cizi a zacali vcelku povedenym zpusobem.Je v nich videt jista inspirovanost pany z HSB ci Caliban, ale svuj styl si osvojili kapku jinak a rozhodne je prijemne je poslouchat. Na vsech byla videt opravdova radost z hrani, zvalste na Claus Ulkovi, ktery se na podiu opravdu bavil a kdykoli si vsimnul, ze ho nekdo foti/toci, nevahal pristupit primo k nemu a prozpevovat mu z ca 5 cm primo do objektivu (tedy alespon v mem pripade :o)).Jisty tanecni zlom nastal, kdyz zahlasil -> This one is from headbangers !! a vzhledemk tomu, ze jsem k nim patril, zacali jsme vesely mosh pit, ktereho se na chvili chytilo tak cca 30 lidi(any head will do...), vesely tanec sklidil podekovani ze strany kapely a spokojenost na me strane.
Celkove odhodnoceni Misery -> Libili se velmi pristi koncert v CR si patrne nenecham ujit.

Dalsi kapelou nastoupivsi byli deathmetalovi panove z Aborted. Pri mirnem natlaceni lidu, bylo vcelku poznatelne, ze cast lidi by si s poklidem nechala ujit HSB a Misery, kdezto Aborted byli pro ne jasnym motivacnim krokem. Pany jsem v tuhle chvili videl na zivo jiz potreti, tak jsem spise porovnaval s koncerty ostatnimi,kde jsem mel moznost je videt. Opet predvedli zcela zapalene vystoupeni plne tvrde se linouci hudby a za podpory spousty fanousku.Sic mi k Sven De Caluwemu nesedi jeho kratky vlas,ale patrne mu nevymluvime, aby si nechal narust znovu dlouhe, rozhodne to vliv na jeho vokalizacni projevy nema, coz je dobre. V rytmickem deathmetalovem zneni se zacinalo zcela vesele tancit a zacinalo to vrit. V tuto chvili bych chtel podekovat nekomu kdo me sejmul, jelikoz jsem si vyhral 2-3 stehy nad okem, ruce plne krve a zbytek koncertu v pitomem postavani a pocumovani...S motaici se hlavou jsem dokoukal pany z Aborted, kteri meli opet velice povede vystoupeni a je poznat, ze je hrani vyslovene bavi.Pristi jejich koncert je opet jasnou volbou,hraji dobre a umi to prodat.

Posledni kapkou v dnesnim dni byli nemecti Heaven Shall Burn . Po probehlem nazvuceni jsem nabyl dojmu, ze louder neni vzdy better, jelikoz to vcelku prepiskli a prvni vec nebyl Marcus Bischoff vubec slyset,coz dal najevo i zvukari a s dalsimi kusy se to jiz zlepsilo, ale i tak to misty nebylo ono.Ac Aborted meli znacnou podporu, hlavni headliner vecera byl opravdu jasny, coz bylo videt hlavne nafanouskovske podpore a veselem circle pitu,ktery se strhaval na prakticky kazdou vec.Vesely byli panove,kteri skakali z podia do lidu, nebot mi prislo, ze ani jeden z nich nemohl miti pod metrak a krom svetlych vyjimek, se jejich skoky rovanli kaprimu stylu zapluti do rozbourene hladiny na cemz se obvzlaste bavila skupina, Marcusovu usmevavou tar nevyjimaje. Z celeho setu mi prislo, ze se panove ponejvice drzeli desky Antigone ac by meli jet turne k nove (ale tohle je jen muj nazor) - ovlivnen jsem byl hlavne klasikami jako Weapon they Fear ci Death-walloveho Voice of the Voicless....Jedna z veci co me hlavne mrzi, ze jsem od nich musel vypadnout asi o 20 minut driv, jelikoz jsem byl nucen stihat posledni spoj,ktery nas vezl k domovine, takze nemam tuseni co se ke konci delo, ale treba me nekdo doplni :). Az na misty pretazeny zvuk vynikajici zazitek.

Celkove velka spokojenost s koncertem. Good night white pride ;)

Belenor
08.04.2008 20:16
Hehe, to je větší nářez než originál :-)
Jack
08.04.2008 14:38
http://video.i.ua/user/625858/4403/22166

defila
08.04.2008 08:18
mno mit ja prednasku z astrofyziky, tak je mi soufl taky :)

ad flam - jedno nevylucuje druhe :)

SirPesZ
07.04.2008 21:20
defila> jsem nemocnej, sice zejtra už zaskočím na přednášku z astrofyziky, ale je mi celkem šoufl, takže nechystám žádnou akci.
Welcome to my world of death and pain
Flamberg
07.04.2008 18:48
defila: pobýt nebo pobít ? :-)

defila
07.04.2008 17:43
tak zitra v prazskym rockaci ->Heaven Shall Burn, Aborted, Misery Speaks

bude to mazec, prijdte pobyt a podporit :)

defila
06.04.2008 18:28
je to klidne mozne, zase takova ztrata to pro me nebude jestli tam nebudou :)

je tam i HC a trash :o) je treba si rozsirit obzory, ja takhle z kazdyho brutalu prijizdim obohacen o nejakou kapelu, kterou jsem neznal a panove hrali fajne

SirPesZ
06.04.2008 17:58
Jen pár kapel se mi tam líbí. Je to tam samej black, kterej nemusim a death, kterej můžu jen nějakej :-).
Btw Mayhem prej nakonec nepřijedou.

defila
06.04.2008 17:19
ale delas chybu, kdyz nepojedes na celej, toliko kvalitni hudby na jinem festaku po CR nesezenes ;)

SirPesZ
06.04.2008 14:31
def> no, taky nechci jet na celej, ale ještě jsem je živě neviděl.

defila
05.04.2008 15:54
no tak kvuli CoF bych na festak rozhodne nejel, za to opravdu jejich zivaky nestoji ;)

rozpis zatim neni znam, ten bude tak v cervnu/cervenci

SirPesZ
05.04.2008 08:12
defila> nevíš, kdy bude známo, kdy která kapela hraje? Já bych se celkem rád mrknul na CoF, ale kvůli nim se mi na celej fesťák nechce.
Fox
04.04.2008 17:07
skoda :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

defila
04.04.2008 14:51
ono je to ve stejny den co je jeden ze dnu BA, takze to pada :)
Fox
04.04.2008 13:14
pojedu kdyz pojedes na Summer Of Love ;)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
<< | <> | >>