Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
27.11.2024 (3.141.35.27)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>
Jack
26.12.2008 13:04
jj chce, radsi do vtipu :)

defila
26.12.2008 11:01
hehe :)))
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
deXter
26.12.2008 10:37
xD
Maxell
26.12.2008 10:34
A to chceš, abysme tě litovali? :-D
Fox
26.12.2008 02:14
zdravim z pardubicke christmas party, techno/house akce, prave sem svedkem oldschooloveho house-iku v podani DJe Chrise Sadlera.. Az budu doma na kompu postnu nejake youtube videa... :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

Belenor
15.12.2008 09:20
Jo, Genesis výjimečně vyjeli na turné, to není jako Maiden :-) Chtěl jsem tím říct, že jsou kapely, na které by i třeba šedesátiletí fandové šly, ale ty kapely už nehrajou :-) Takže se dle mě Defila mílí, že jsou tací jen v metalu :-) Nakonec i kvalitní elektronická hudba má počátky už někdy v sedmdesátých létech, takže si dovedu představit 40+ i v tomto žánru.

My Pain - se tam nějak nic neděje, to je jak nějaký blitky od Zvratkaře :-) Ale co třeba tohle? To je masér :-)

http://www.youtube.com/watch?v=NVbuIZ-5-8o

Naposledy upraveno: 15.12.2008 09:46, Belenor

Fox
14.12.2008 22:52
myslis tohle? http://www.youtube.com/watch?v=EM3_-MdtXVI

SirPesZ
14.12.2008 22:37
Genesis ještě koncertujou, ne? Nějakej můj známej mi říkal, že na nich nedávno byl.
Welcome to my world of death and pain

Belenor
14.12.2008 22:09
Aha, no, záleží, co myslíš rockery :-) Třeba na Pink Floyd nebo Genesis by chodilo určitě hodně starších lidí, kdyby hráli :-)

defila
14.12.2008 20:18
ad bel - nu ja se tedy setkal jen se starymi metalaky/rockery (na druhou tranu t bude tim, ze moc na hip/hop,techno akce nechodim :))

ad fox - nu v realu mi prijde, ze ta "kytarove" zalozena funskupina se toho drzi hodne dlouho
Fox
14.12.2008 19:21
tak asi ne tak jako u metalu ale ver tomu ze i na technoparty najdes stary klubery co nevyhledavaj hard techno ale spis house a ne tak tvrdy techno coz nemusis poslouchat nahlas takze si tolik nenicis usi(napr. DJ Chris Sadler).. ale zas je pravda ze ja patrim k tem mladsim a vyhledavam akce kde hrajou tvrdeji(nejradsi jezdim na DJe Rushe) abych se poradne vydupal a moh si dat zas na pul roku pokoj :) pravdou je ze naky povzbuzovaci prostredky probihaj..

Belenor
14.12.2008 17:19
Defe, nejen fandové metalu jsou věrní, máš v tomto chybný názor :-)

Foxi, již jsem na metalovém koncertě několik davových pádů zažil a opravdu si všichni pomohli a nikdo nebyl ušlapán. Smrťáky sice byly, ale na technu by se jich učitě taky pár našlo (ač ne nutně ušlapáním).

Naopak si myslím, že u metalu má smysl jít právě na koncert. Nic proti např. Oldfieldovi, ale asi bych se na jeho koncertě nudil, ačkoliv jsem jinak docela fanda. I když Luboš Andršt naživo byl super a na klasiku bych šel tedy taky.

defila
14.12.2008 15:50
ad fox - mno jit na koncert, kde se valna cast zkouluje a pak se te lidi zamerne ptaj, abys nebyl dehydrovanej me neprijde zrovna super :o), navic te lidi neuslapou, normalne te zvednou (pokud to nejsou vyhrocene situace, kdy se kvuli davu pred tebou neda pohnout a dav za tebou te jeste vic tlaci do davu pred tebou )

a ad vekovy rozdil - kolik vam chodi na koncert 40-ti letych tatiku,co? :)
Fox
14.12.2008 11:57
jen ze nevis kajosi jak to chodi na akcich(nemetalovych) jaka je atmosfera a jak tam do tebe nikdo nestrka jen si paris svoje.. je ti spatne pribehne za tebou kdokoli hned je ti dobre? nechces napit? jo dik moc a v pohode.. zas ja nevim jak to chodi na metalovych ale co vim tak pri pogu musis mit docela adrenalin ale na ukor toho ze te uslapou.. dik nechci poslechnu si radsi metalovy pisnicky doma v klidu a na hudbu pri ktere se bavim pujdu na "koncert"..

defila
14.12.2008 11:27
ad pesz - hehe, super :))

jo metal je zaklad, drzi a nepusti, stary metalaky vidis vsude, ale vidis nekde zajemce jine hudebni skupiny stale chodit na koncerty? nevidis :)
deXter
14.12.2008 10:52
tak sem nelez :p

Falcon
14.12.2008 10:04
já to asi nebudu :D
xaxaxaxax
Ladron
14.12.2008 00:47
Zajímavý, kolik lidí z Jediho poslouchá tenhle váš styl hudby.. asi to nebude zrovna náhodné
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
Flamberg
08.12.2008 10:27
PesZ: hustý hovada :-D

SirPesZ
08.12.2008 09:50
http://www.youtube.com/watch?v=Crabu4VDiUg
:-)
Welcome to my world of death and pain
<< | <> | >>