Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
26.11.2024 (18.119.122.140)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>

SirPesZ
12.03.2009 16:23
def> jo, ta rytmická část je dobrá :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
12.03.2009 16:11
jdu si to poslechnout a nasledne zavrhnout :o)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
12.03.2009 12:44
No, některé vokalické projevy už jsou na mě moc nemuzikální :-) Co se týče remixování, tak to často beru spíše jako prznění, ale uznávám, že jistou míru muzikálních schopností je asi potřeba mít, aby to alespoň fandové žánru dokázali poslouchat. Je fakt, že třeba v art rocku se taky dají najít kusy, které už normální smrtelník nepochopí, a přitom by určitě nepadlo nic o tom, že to není hudba :-) Mně třeba uchvátila skladba Close to the Edge od Yes. Naprosto dokonalé, vymakané, jedna z nejlepších věcí, co jsem za svůj krátký život slyšel, ale místní diskutující by to asi zavrhli všichni do jednoho :-)

defila
12.03.2009 12:18
nikdo tu netvrdil, ze slozit v programu skadbu je vec jednoducha - ale to se tu kolikrat opakovalo, ze clovek musi byt sikovnejsi programator nez hudebnik...

preci en jsem zastancem stare klasiky hrani na hudebni nastroje doplnene o vokalicke projevy :o)
Fox
12.03.2009 12:09
jak rikal asi stokrat pise z notebooku a nevidi na klavesnici.. jinak neberu nikomu ze se growl muze znit libive ale jak sem rikal ke zpevu to ma hodne daleko.. stejne jako rap coz neni zpev ale recitace.. co se tyce techna tak tam je zpev mozna tak jako zremixovana pisnicka doplnena o basy coz se muze zdat neumelecke ale verte mi ze i z blbyho programu neni zadna prdel neco slozit o skladani na pultech nemluvim ale o tomhle by nam mohl povypravet kapo aka pes..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

defila
12.03.2009 12:06
asi s tou klavesnici budu muset neco udelat, nebo to po sobe minimalne cist :)

Falcon
12.03.2009 11:36
ty nepíšeš z pc že ? :D
xaxaxaxax

defila
12.03.2009 10:50
hmm, ten growl je asi zduvodnen rychlosti hranych pasazi a "brutalitou" celkoveho vystupu, tezo si pridstavit vysoky citelny vokal, ktery by doplnoval danou skladbu :)

u nekterych ssupin se dokonce nejedna ani o slova ci texty, ale ciste jen vokalicke projevy doplnujici skladbu

Falcon
12.03.2009 07:14
jo bez toho blití by se to dalo i poslechnout :D
xaxaxaxax

Belenor
12.03.2009 06:47
Mno, asi takhle :-) Je to jako s extrémním technem. Od hudby očekávám něco víc než jen samoúčelný nářez. Skutečně tam jsou místa, kde je ta skladba docela dobrá, např. tebou zmíněná třetí minuta, ale jako celek nic moc. Můj hlavní problém je, že jsem se dosud nedostal přes styl "zpěvu" :-) Kdyby to byla instrumentálka, tak by to vlastně bylo docela dobré celé. Vlastně chápu, proč spoustě lidí přijde metal směšný, growl dojmem spadá do stejné kategorie jako takoví ti hip-hopoví umělci, mi to přijde, obojí nemá se zpěvem moc společného.
deXter
11.03.2009 23:18
uz je mi jasny kdo mluvi mutanty ve filmech :P

defila
11.03.2009 21:52
hmmm je topro fandy deathtiku, tzko po vas mzu chtit, aby se vam to libilo, kdyz t neposloucate, ze? :)

ale odsuzivat to nema smysl, jelikoz to ma napad, je to dobre provedene a eergicke, prijemna vec, alepson pro me....

stejnak jako tohle neni vubec spatne - ma to dobrourytmickou palbu bicichhned po 3. minute

http://www.youtube.com/watch?v=BpgAxcvbkUQ

ale necekam, ze se to nekomu bude libit ;)
deXter
11.03.2009 16:10
jo to je fakt sracka :D

defila
11.03.2009 10:54
pch, uskrtit vas E strunou malo :))

Falcon
11.03.2009 10:49
chudáci sousedi xD
xaxaxaxax
Flamberg
11.03.2009 10:20
Jo, hezké blitíčko...

Belenor
11.03.2009 10:10
Mno, skutečně. Co se týče hudební stránky, tak už je to skutečně spíše sračka :-)

Falcon
10.03.2009 22:25
haha to jo, myslel sem že chytnu repro a vyhodím je z vokna když sem to slyšel :D
xaxaxaxax

defila
10.03.2009 17:35
ad pesz - musela byt super atmosfera :)
//jinak posledni album sepulturu je docela mazec

tohle posloucham ted - Here comes the Kraken -
super pocin, kvalitni death metal riznuty nejakym tim corem, kluci se dobre snazi

tady nejake ten youtube - http://www.youtube.com/watch?v=Mxi6tSCYygc

velice chytlave !

Naposledy upraveno: 10.03.2009 17:35, defila

SirPesZ
08.03.2009 22:57
Mně to přijde jako docela nuda. Bubnujou celkem monotónní a nijak zvláštní rytmus a všichni stejně. Čekal jsem od toho víc.
Welcome to my world of death and pain
<< | <> | >>