<< | < | > | >> |
defila 26.04.2009 08:49 |
CHILDREN OF BODOM
chystají na zaáří album coververzí "Skeletons In The Closet" (Spinefarm Records):
* "Aces High" by IRON MAIDEN * "Don't Stop At The Top" by SCORPIONS * "Hellion" by W.A.S.P. * "Mass Hypnosis" by SEPULTURA * "No Commands" by STONE * "Shot In The Dark" by OZZY OSBOURNE * "Iron, Steel, Metal" by WIZZARD * "Rebel Yell" by BILLY IDOL * "Talk Dirty To Me" by POISON * "Latomeri" by KLAMYDIA * "Bed Of Nails" by ALICE COOPER * "She Is Beautiful" by ANDREW W.K. * "Silent Scream" by SLAYER * "Somebody Put Something in My Drink" by the RAMONES * "Oops!... I Did It Again" by BRITNEY SPEARSKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 20.04.2009 15:06 |
hua,hua, hua :)
Metal Roots festival 26.6.2009 místo konání: Pardubice SEPULTURA, CRO-MAGS, THE SWITCH, PAVILON 9, D.O.P., CRIONIC předprodej všechny terminály Sazky 18:00
http://www.muzikus.cz/festivaly/metal-roots-festival~52718/) http://bandzone.cz/pavilon9Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 20.04.2009 09:11 |
no jo, proc ja tam kua nejel :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 20.04.2009 06:52 |
Podle jejich stránek to ale bylo v Přerově. Welcome to my world of death and pain |
defila 19.04.2009 22:40 |
kupodivu to bylo v Praze :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.04.2009 22:18 |
Asi jsem to přehlíd, SORYYYYYYY no :-D. Určitě to stejně křtili v nějakým zapadákově (tzn. mimo Prahu :-)). A určitě by ti to s těma kozama moc slušelo >:-].Welcome to my world of death and pain |
defila 19.04.2009 20:31 |
vzhledem k tomu, ze praktick ziju v Holomóci, tak na ne budu v Holomóci :)
a takhle ty venujes pozornost mym avizovanym koncertum? premyslim, zda sem ma smysl vubec neco psat, kdyz to tu kazdy ignoruje :) (a to jsem si zcela jist, zejsem tam psal i krest toho cd :o) )
trocha toho povzdechnuti s lehkou davkou sarkasmu - jo kdybych byl zenska s velkejma kozama, tak mym prispevkum je venovano vic pozornosti, nez sam chcu, takhle mam jen zarostlej xicht :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.04.2009 20:05 |
Mně o nich dneska řekla přítelka a docela mně chytli. Škoda, že v Praze hrajou jen jako předskokani. Kam na ně jdeš ty? Welcome to my world of death and pain |
defila 19.04.2009 17:14 |
znam, tesim se na jejich koncert :)
dokonce jsem tu, myslim, upozornoval na jejich koncert a krest cd, kdyby fungovala historie prispevku, ak to i zjistim :o)Naposledy upraveno: 19.04.2009 17:15, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.04.2009 16:14 |
def> A Arch of Hell znáš? http://www.myspace.com/archofhellWelcome to my world of death and pain |
defila 19.04.2009 12:36 |
hmmm, rozepsal jsem se, pak jsem to smazal a rozhodl se, ze nenapisu nic... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.04.2009 09:04 |
def> řekl bych, že ta skladba má pro mě nevyužitý potenciál :-). Welcome to my world of death and pain |
Belenor 19.04.2009 05:42 |
Spíš váhám, zda to místo nadávání rovnou nesmazat :-) |
deXter 18.04.2009 22:45 |
hehe, ja vedel ze tady bude nekdo nadavat :D |
defila 18.04.2009 22:37 |
vubec! Good night white Pride ! nechapu motiv preskrtnutyho Havla, silny politicky angazovany hesla jako stop amerikanismu, komunismu,chybi tam jeste Marxismu Leninismu a vsem proti narodnim korporacim!
Nepochopitele asociace sbojovniky na Drakkaru (jestli to teda ma byt drakkar) snaha asociaovat se se severskou kulturou...aaaa dementni cechacska arogance
Boze takhle dlouho uz jsem nebyl nasranejKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 18.04.2009 21:00 |
http://www.youtube.com/watch?v=RBTOkSsdr38 ne ze bych se hlasil k DS, ale pisnicka docela pekna :)Naposledy upraveno: 18.04.2009 21:28, deXter |
defila 17.04.2009 09:53 |
hledte muzikantni, rknete prosim na tohle
http://www.myspace.com/tesseract
zatim demo kapely (hodne podobni s Dilinger escape plan) zvlast me zajima vas nazor na skladvu Sunrise jelikoz jsem se zase necim nehal unest (a to konkretne genialnim efektem v 1:56)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 11.04.2009 16:54 |
vidis tohle me nikdy nenapadlo :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 11.04.2009 16:44 |
Hehe :-). Proč tam je vlastně ten zajc?Welcome to my world of death and pain |
defila 11.04.2009 15:17 |
cháááá :))
foto z Olomouckeho koncert driven by devils a Cilice :)) + fotky pardubické, kde byli kamosi z Hradce
kdyby me nekdo hledal, tak jsem ten s hip hopovym trikem :o)
OdkazNaposledy upraveno: 11.04.2009 15:19, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |