<< | < | > | >> |
MATINO 05.04.2005 18:38 |
A ještě je to kickboxer. Mezi nácky patří, ale ne každej nácek se chová stejně, některý jsou v pohodě, to jsou ty správný. Četl jsem dost zajímavou věc, o tom, jakej má nácek bejt a jakej ne. Jestli by jste si o tom někdo chtěli něco přečíst tak zkuste třeba : www.ceskyplesky.cz |
kapo 05.04.2005 16:54 |
v telce jednou davali nejaky hudebni magazin, a tam byl prave landa a ten o sobe rekl: jsem hudebnik, jsem zavodnik, jsem taky nacek ... :) |
MATINO 05.04.2005 15:47 |
Na koncert bych taky nešel. No to vlastnenectví tam někdy trošku cítit je :-) Pozdrav s fronty je dobrej, teďka ho poslouchám každej den před spanim :-)) |
defila 05.04.2005 15:20 Editovat,
Smazat
|
to matino- mno ale landa tam mam skryty vlastenecky citeni, ve velkym, sice to nezavani nacismem, ale uplne bez nej to taky neni.... a navic na jeho koncert bych nesel, jelikoz je tam vzdy plesek az hanba :) a se svym stylem oblekani a dlouhymi vlasy bych dostal asi hned nekde ranu :) |
Belenor 05.04.2005 13:56 |
No ja posledni slysel album Pozdrav z fronty (a pak jeste teda krysare). Fantasy motivy jsou jednim z duvodu, proc jsem ho poslouchal :-) |
MATINO 05.04.2005 13:33 |
To Bel: no má toho dost hodně dobrýho. Mě se líbí že dělá takový ty texty ze středověku a tak, jako ze středověku, spíš fantasy no. Spousta lidí ho nesnáší jenom kvůli tomu,ž e si myslíš, že je to nacek, jenomže nechápu, jak někdo může soudit hudbu podle toho, kdo to zpívá, v textech se to neodráží, jenom když zpíval u Orlíků a Orlíky neposloucham. ta hudba se mi zdá i místy hodně dobře spojená s texty, ale někdo si to zřejmě nemyslí, to je jejich věc. A taky Landu dost lidí zbytečně odsuzuje, ale skoro nic o něm neví, já o něm vim dost, dva moji strejdové ho znaj osobně. |
kapo 05.04.2005 09:10 |
ad. LP: no driv jsem je poslouchal, ale to jeste delali hudbu, ktera se dala snest. Prvni album bylo dobre (ne vsechny skladby). Ale to druhe stalo za hovno, a ted s tim niggerem si to posrali dokonale. A souhlasim ze nu-metal je komercni sracka :) |
Belenor 05.04.2005 06:37 |
Jo, Landa, toho jsem nejprve nesnasel, pak jsem si ho dost oblibil, a ted uz ho neposloucham, nasel jsem o trochu lepsi IM. U Landy znam jen par prvnich alb, ale dalsi uz jsem neslysel, tak ani nevim, esi se zlepsil nebo zhorsil. |
Alda 04.04.2005 23:35 |
jsem neco chtel ale uz jsem to zapomnel... jo uz vim ze landa ma fakt dobry jenom tak 3-4 pisnicky jinak mi prijde strasne nemelodickej a umelej kdyzsi to vsechno dela sam... mel by si nechat poradit a nebo si zalozit nejakou kapelu... :) I am your Father |
Falcon 04.04.2005 20:33 |
to si rávě nepamatuju ten název, bylo to takový divný :D...ale slovo metal se v tom stylu nevyskytovalo :D... Tady souo kabáti myslím nějak 21.5....xaxaxaxax |
Maxell 04.04.2005 20:16 |
Kabáti jsou i v Praze, třeba se tam s někym potkám :-) |
SirPesZ 04.04.2005 20:14 |
A co je drsnější? Btw na Kabát bych jel taky, ale v době, kdy budou v HK (to je nejdál, co bych na ně jel) je Ouwalskej bigbít...Welcome to my world of death and pain |
Falcon 04.04.2005 20:12 |
teď sem si v knihkupectví pročítal encyklopedii heavy metalu a ty styly to je fakt maso :))...sem jako myslel, že black nebo death metal sou to nejdrsnější, co může být, ale dozvěděl jsem se, že to tak asi nebude :D xaxaxaxax |
dREAm 04.04.2005 20:10 |
Linkin park suxx? Moje rec. :) Mne staci threshold a arena... :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
defila 04.04.2005 20:09 Editovat,
Smazat
|
to linkin park - ty nemaj s metal nic spolecnyho - jejich alba jsou porad to samy, cely album je plny skladeb ktery jsou si desive podobny ne- li totozny, kazdopadne nu-metal - je vyplod komerce a snaha vymlatit co nejvic penez z jakyhokoli humusu a navic - linkin park suxx .) |
Falcon 04.04.2005 20:07 |
já ty texty uměl jednu dobu všechny nazpaměť, prostě lol... ale teď už sem je dlouho neposlouchal, připomenu si je v květnu zase na kabátech :)) xaxaxaxax |
SirPesZ 04.04.2005 20:00 |
Mně se od škWoru líběj 2 písničky (Sraz nás na kolena a Mý slzy). Welcome to my world of death and pain |
MATINO 04.04.2005 19:42 |
Jj Torke Landu, něco proti? :-) |
Falcon 04.04.2005 19:30 |
Landa je dobrej, podle mě teda, škwor mám taky všechny cd :)... xaxaxaxax |
Torken 04.04.2005 19:22 |
Landu ?!?!?!??!!? !!!! |
<< | < | > | >> |