<< | < | > | >> |
defila 08.05.2009 20:42 |
btw - zjistil jsem, ze AoH nebudo hrat v HOlomoci se stupidni vymluvou na krizi, to, ze lidi na koncerty nechodej je vseobecna smutna pravda, ale jakozto castny navstevnik se citim ublizene :) , kdyby jeden z pozehnanych rodicu neslavil v ten den, kdy jsou v Sumperku kulate narozeniny, tak tam jedu...
btw nekdo do prostejova? (hlavne na nihil a fall into misery, to bude hopsave :) )
http://usr.bandzone.cz/fan/lu/lucifuge69/gallery/profile.default/410853.jpg
fall into misery treba zde -> http://www.youtube.com/watch?v=u9fl4g3nzhs
- a jde to strasne blbe poznat, ale na treti minute to jde asi nejlip, ae ta vec zvedajici pazouru a straslive krepcici a odhazujici vsechny kolem sebe je moje malickost :o)
a koukam, ze na 4:30 je to e zoomem, tak muzete mrknout jakej bordel delam na koncertech :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 06.05.2009 19:50 |
Max> jj, měl jsem (možná ještě mám) nějaký videa, co tady někdo natáčel :-).
A jinak kdo by chtěl slyšet celý album Arch of Hell a nechce ho platit, tak ho maj teď celý k poslechu na BandZone ;-).Welcome to my world of death and pain |
Maxell 06.05.2009 18:02 |
Pokud si pamatuju, tak tuhle diskuzi jsem zakládal někdy před koncertem R v Praze :-) Jsem zvědavej, za kolik budou lístky, ale asi zase pudu, tenkrát to bylo super :-) |
defila 06.05.2009 10:39 |
dej mi na ni kontakt, at te muzem presvedcovat dva :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 05.05.2009 21:29 |
Já je neposlouchám, takže asi nepojedu (jestli mě tam nedotáhne přítelka). Welcome to my world of death and pain |
defila 05.05.2009 21:15 |
a co tahle na podzim na Amorphis? :) ja jedu na 100% tesim se strasne Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 05.05.2009 19:01 |
Rammstein mi nevadí, ale nepůjdu na ně. Welcome to my world of death and pain |
deXter 05.05.2009 16:59 |
ou |
Jack 05.05.2009 16:15 |
Odkaz |
defila 04.05.2009 18:27 |
tam je na 99% jiste, ze v nem zrusi koncerty ;)
ad bel- ale na koncertech ho zrovna nehledam :), ale je pravda, ze pri hudbe se nedokazu smysluplne ucit :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 04.05.2009 13:53 |
Tak to já taky nepůjdu. Domlouval jsem se ještě s jednou kámoškou, ale ta taky nemůže. Stejně se musím učit na písemku.
Ale jestli ho zavřou, budu si vyčítat, že jsem neřval :-).Welcome to my world of death and pain |
Belenor 04.05.2009 12:36 |
Ticho léčí. |
defila 04.05.2009 12:19 |
to sou proste zaryty komunisti, tak to rvou do hlvy i detem... za tohle je zabit malo...
jo btw - muj vylet do Prahy na protest se nekona, bo mame od 7 od vecera prednasku na tema Cinskych rytiru... takze, kdo tam jde, ta protestujte i za me :)
FUCK THE SILENCE :)))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 04.05.2009 10:38 |
nedavno sem se bavil s trenerem a rikal ze prej videl nakej dokument z casu kdy byli posledni volby do parlamentu.. a ze nejakej mladej kluk z KSCM tam volal nejaky hesla ve smyslu... podnikatele.. podnikejte.. my vam to stejne vsechno znarodnime.. tak promin ale co je tohle za vychovu? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 03.05.2009 22:27 |
jo, to taky nechapu.. kdyz se tolik protetje proti DS vubec bych se nebal protestovat proti komunistum ... zadnej srp a kladivo! Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 03.05.2009 22:14 |
Jojo, ale vem si kolik lidí je pořád volí. Nechápu. Welcome to my world of death and pain |
Fox 03.05.2009 10:48 |
vtipny ale pravdivy.. bohuzel.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 03.05.2009 10:42 |
ha! mam dalsi namet na koncertove triko :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 30.04.2009 14:31 |
docela vychytany Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 30.04.2009 13:45 |
Hah, tohle musim sehnat na CD! http://www.youtube.com/watch?v=dzS4CHUVQOM |
<< | < | > | >> |