|
| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) | << | < | > | >> |
 kapo 08.09.2005 17:40 |
no proc? :) |
 SirPesZ 07.09.2005 19:06 |
Tagže, čeho jsme se nejvíc báli je tu. Tip od defily - <b>In Flames: Soundtrack to Your Escape</b>. Poslouchám to teprve třetím dnem, tagže to, o tady napíšu není nic, za čím by si striktně stál a je klidně možný, že se názor časem trochu změní. A taky to budu popisovat, jako začátečnáík s tímto stylem ;-). Ale asi nijak závratně. Mno, s chutí do toho a půl je hotovo!
Když jsem toto labum o třinácti písničkách obdržel, byl jsem pln očekávání, co to na mě zase vybafne. A taky že vybaflo. Úvodní <i>In Search for I</i> si na nic nehraje a rovnou na nás vyplivne celkem rychlej začátek. Informace o neblití zpěváka nebyla úplně přesná, protože na to má docela náběh. Je sice pravda, že toho nenablije dva kbelíky, jako jinde, ale pytlík mu je trochu (možná i trochu víc) nedostačující. Ale písnička má energii a postavením ji do první řady nebyl moc špatnej nápad.
Druhá <i>F(r)iend</i> začíná nějakým rádie, jelikož nevim, o čem písnička je, celkem se mi to tam nehodí a ani kytarovej nástup mě moc nebere a refrén jsem taky nějak nepobral. Osobně se mi tahle písnička moc nelíbí.
Něco jiného je třetí <i>The Quiet Place</i>. Tahle písnička mě chytla hned na první poslech a možná na tom má i podíl to, že zpěvák odložil pytlíky i kbelíky, jelikož je v téhle písničce nepotřebuje (sice si pořád trochu prská na tričko, ale to k tej písničce patří). Prostě díky téhle písničce jsem dostal novou chuť pokračovat v poslechu alba dál.
Čtvrtá <i>Dead Alone</i> by mohla mít ten vybrnkávací začátek trošku delší, ale co naplat :-). Ten zbytek se dá taky poslouchat a to dokonce přesto, že zpěvákoj už pomalu a jistě přestává stačit slintáček.
Pátá <i>Touch of Red</i> je opět s pytlíkem. Refrén se mi líbí, ale jinak ten zbytek mě moc nechyt. Ale ten pomalej konec je zajímavej :-).
Šestá <i>Like You Better Dead</i> má dost dobrej začátek. Ten se mi fakt líbí. Škoda, že se to na sloku trochu sklidní, ale žádný strachy, tenhle hezkej motiv se nám několikrát během písničky vrátí a refrén je taky fajn. Hlavně druhej hlas. A blití tady taky moc nenajdeme.
Sedmá <i>My Sweet Shadow</i> má celkem charakteristickej zvuk, prostě nic překvapujícího. Překvapující je to sklidnění na sloku. Prostě lehká kytarčička, zpěv jakoby lehce z megafonu a na refrén opět šlapání na jazyk a drsnější kytary. Je vidět, že kapela neusíná na vavřínech a do každé písničky se snaží přinést něco jinýho. To hodnostím, jako velké plus. Pytlík je opět odložen.
A osmá <i>Evil in a Closet</i> je takovej pěknej ploužáček. Aspoň ze začátku. Možná je trochu škoda vyřvávacího refrénu, protože celkovej dojem posunuje trochu jinam, ale není to tak hrozný, jako u jiných kapel, který takhle "vylepšují" ploužáky.
Devátá <i>Borders and Shading</i> je opět návrat k charakteru téhle skupiny (tedy k charakteru alba, ostatní alba od této skupiny neznám). Nic moc pokusy, takže žádný extra vylepšení, ale nic se aspoň nezkazilo, takže to je prostě dobrá metlošina. Dá se poslouchat.
Desátá <i>Superhero of the Computer Rage</i>, co říct? Zajímavej refrén, sloka neutrální... Dá se poslouchat, ale není to nic, bez čeho bych se neobešel.
Jedenáctka <i>Dial 595-escape</i> pěknej začátek, sice na úvodní "slova" bylo potřeba přinýst pytlíky aspoň dva nebo možná i tři, ale kytary se mi líbí. A takhle to pokračuje vesměs celou písní. Jediný oživení je krátká mezihra okolo sóla někde ke konci písničky.
Dvanáctka <i>Bottled</i> úvod nic moc... Refrén je takovej, jak to říct... Klidnější, ale s hlasem chlapa, ktrej je v prvním stádiu přeměny v draka... Nijak extra mi to nevadí, ale písničce to na vrchol rozhodně nepomůže. Holt, každá písnička nemůže bejt dobrá a nenajde se ten, který by se zavděčil všem.
Poslední <i>Discover Me Like Emptiness</i> má celkem klidný začátek, ale na to jim neskočíme, že milé děti. Správně, dobře děláme. Protože se to za chvíli stejně rozjede. POmalý začátek, rozjezd a následný chórus sa mi vela páčí. Vlastně celá písnička se mi líbí a za tu dobu si na ten hlas prostě zvyknete a tak vám tady ani nevadí, protože to není nijak přehnaný. A písnička vyvolává ten správný pocit, když je u konce - smutek z toho, že album už skončilo.
Tak a teď si to podrthněme a sečtěme. Celé album je takovej správňáckej metloš (z mého pohledu) a hodnotím jej velice kladně, už včera jsem rozjel kampaň na shánění dalších CD od této skupiny :-). Ono pověstné blití tady téměř nezaslechneme (další plus). A navíc jsou písně laděny temně, MUHEHE. Tohle album můžu jedině doporučit a jsem rád, žemi defila dal konkrétní typ (po půl roce :-) ) a těším se na další alba.
A proč to píšu? Proč asi :-).Naposledy upraveno: 07.09.2005 19:08, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 06.09.2005 20:05 |
Tak z8ra (kompromis) :-). Musím to trochu líp poslechnout.Naposledy upraveno: 06.09.2005 20:07, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 kapo 06.09.2005 19:35 |
ja ani ne :) |
 defila 06.09.2005 18:02 |
chceme :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 06.09.2005 15:21 |
Mno, taxem poslech na defilovo doporučení jedno CD od In flames. Chcete, abych to nějak okometoval? :-)Naposledy upraveno: 06.09.2005 17:02, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
dREAm 05.09.2005 16:15 |
No, ja se bojim, ze kdyz do guglu nacpu emo, tak to najde kdo vi co... :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 Belenor 05.09.2005 16:13 |
Belenor the Quickhe... ale co, ohrana pisnicka... Proste jsem zalovil na netu a mel jsem to. Naucte se googlovat :-) |
dREAm 05.09.2005 16:05 |
Diky Bele. :) Ten server si musim dat do oblibenych. z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 defila 05.09.2005 16:04 |
to bel - alespon jsem obohacen o neco noveho.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 05.09.2005 16:02 |
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo |
 defila 05.09.2005 15:58 |
emo me tak nejak nerika zhola nic, rika to tu neco nekomu? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
dREAm 05.09.2005 15:16 |
2 def: a to emo? z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 05.09.2005 14:52 |
Mně taky. Ještě jsem si nezvyk a nevim, jestli si zvykat chci. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 05.09.2005 08:32 |
Bohuzel skladby hodnotim jako celek, takze i pres kvalitni kytary a bici to bliti kazi. |
 defila 05.09.2005 00:27 |
takze pokud bude dostatek penez tak bych se mel objevit nejspise zde -http://zizka.fob.cz/
sice z ceskych kapel me nezajima nikdo, ale docela se chci pobavit Italsinou, ta muze byt zajimava,pak panove z Fall of Eternity snad neurazi, takze jestli tam nekdo jede,tak dejte vedet Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.09.2005 17:23 |
z pisnicek potom urcite - <b>Polly</b> nejvic provareny a trrapny - <b> Smells like teen spirit </b> ale to bys moh znat .) pak treba jeste - <b> Rape me </b> kl labum jeste <b> Lithium </b> proste hledej na netu jsou toho kotle :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.09.2005 17:20 |
to pesz - tak to ses jantar ze nemas rad Curtika to dream - mno Nirvana je celkem dobra, sice jsem to poslouchal kdyz mi bylo tak 15,ale i ted mi porad nevadi, jestli chces nejaky alba tak nejspise -<b> Smells Best <b>, <b> Unplugged </b>Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 03.09.2005 21:48 |
jestli si este nic nesehnal dreame tak se ohlas na icq ja ti neco poslu... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
dREAm 03.09.2005 19:02 |
Snad o tom poreferuje duf. :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
| << | < | > | >> |
|