<< | < | > | >> |
SirPesZ 13.12.2005 15:37 |
defila>>> Jo, tak to možná i jo :-). Ale na braňáku to pouštěli nějaký gympláci a to byl fakt výmaz. a to fakt musíš bejt zmaštěnej (mno a voni říkali to samý :-)). Welcome to my world of death and pain |
kapo 13.12.2005 15:36 |
SPZ: znas? tak mi rekni nejlepsiho Jungloveho DJe, rekni mi jakehokoliv interpreta, ktereho jsi slysel, rekni mi na cem je JUNGLE zalozeny a rekni mi jak vznikl... :) |
defila 13.12.2005 15:36 |
mno zalezi zas jakej jungle, neco je i celkem zajimavy,ale to me prijde asi jen kdyz jsem pod vlivem.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 13.12.2005 15:34 |
Já jungle znám a jsem velice rád, že žádný z mých sourozenců jej neposlouchá, protože bych asi udělal defenestraci (cédéček :-)). Jungle navíc ani není hudba :-). Welcome to my world of death and pain |
kapo 13.12.2005 15:31 |
ja to neberu jako komercni sracku, proste to zni zajimave... v posledni dobe posloucham prave jenom elektroniku a sem tam Marleyho... no a tohle si pustim jednou za uhersky ro(c)k... ale je to dobre. Je fakt ze zbyvajici pisnicky jsou celkem sracky hlavne o lasce :D |
defila 13.12.2005 15:30 |
spam... :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 13.12.2005 15:30 |
jungle is massive.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 13.12.2005 15:29 |
teda ja za to jsem rad :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 13.12.2005 15:29 |
neslyseli a nekteri z nas jsou za to radi .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 13.12.2005 15:27 |
Listen to da JUNGLE and you'll hear amazing things! :D uz jste slyseli treba od Nickelback to posledni CD? tam se mi libi hned ta prvni skladba ta je energicka pekne vokalovana, rytmicka (proste si pohrali)...Naposledy upraveno: 13.12.2005 15:28, kapo |
defila 13.12.2005 15:22 |
jo jo, 16-ti letej clovek pln zkusenosti nam rekne co a jak .) tak kapo co a jak? :DKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 13.12.2005 14:01 |
jestli se k tomu mam vyjadrit ja, tak me na textech nezalezi, protoze v hudbe, co posloucham, se moc nevyskytuje a kdyz jo, tak to jsou nejake vokaly jenom, ale zni to hezky a to se mi libi. Mama rad zamyslenejsi hudbu, ale metal si taky poslechnu.. na nem jsem vyrustal :) |
SirPesZ 13.12.2005 12:28 |
Mno, mně se líbí třeba text u Hallowed Be Thy Name (u Maidnů i Cradlů je stejnej, pokud vím) :-). Ale znáte něgdo kapelu Tortharry? Ty hrajou docela dobře. Aspň na živo se mi líbili, jejich desky nemám.Welcome to my world of death and pain |
Belenor 13.12.2005 08:14 |
Maxell: to je fakt :-)
Dream: vono mi to prijde, ze texty jsou stejne chabe i u cizaku, akorat ti to treba v anglictine tak neprijde, protoze je to anglicky vic kůůůl tak ti prijdou lepsi :-) |
Maxell 12.12.2005 21:42 |
Jo, to by k tomu metalu taky sedělo :-) |
defila 12.12.2005 21:20 |
a co slovo paka? .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Maxell 12.12.2005 21:07 |
No jistě, je tam to slovíčko metalové, což je směr, kterej mi nic neřiká :-) |
Jack 12.12.2005 21:07 |
Tak ja znam vsechny skupiny a zpevaky pouze komercni..njn ta reklama.. :p |
defila 12.12.2005 20:37 |
protoze jste paka jedna se o skvele pociny ceske v metalove scene a jsou i celkem znami.....Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 12.12.2005 20:10 |
Tyhle nekomercni sracky nikdo nezna.. |
<< | < | > | >> |