| << | < | > | >> |
 SirPesZ 27.11.2006 11:36 |
Jj, nášivky jsou fajn. A taky trsátka. Občas je somruju :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 27.11.2006 11:25 |
to alda -> problem je, ze tato evc se moc na evropskem trhu neobjevuje a clovek na ni nema moznost jak narazit, tudiz jsem nalezl v jednom klubu o hudbe odkaz,tak jsem si to poslechl a hodil odkaz sem, priste az na neco podobneho narazim tak si originalku koupim, male kapely je treba podporovat, proto na koncertech kupuju cd, kdyz se mi neco extra libi, ale v prevazne vetsine to dopada na placky, a nasivky :) mas uz trosku vysperkovanou bundu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Alda 27.11.2006 11:04 |
tak def nam tady vsude cpe jak ma origos JK2 jak ma origos LINEAGE 2 aby meli programatori za co zrad... a pak tady upne nejaky cinsky cedo... jako muzikanti jist nepotrebujou nebo ? I am your Father |
 Belenor 25.11.2006 11:08 |
Vzhledem k tomu, že je stahování prakticky zdarma, proč se zastavovat? Třeba o Mimiku kecali :-) |
 SirPesZ 25.11.2006 08:08 |
defila> hele, moje hledání po ostatních albem Diablo bylo ukončeno s tím, že gdyž prej mám Mimic, tak ať nic jinýho nestahuju, že je to prej nejlepší... Tak nevim :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 22.11.2006 21:19 |
Nejsem milovník grindu, ale určitě se jich tu spousta najde, defe :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 22.11.2006 19:35 |
tak pro fanousky grindu bych tu mel jednu zajimavou hru(jedina jeji logika je zabijet zombiky, ale prijdete si na velice agresivni a skakavou hudbu :)
enjoy ->http://www.viceland.com/se/v2n2/htdocs/zombiegrinder.swfKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 22.11.2006 18:50 |
Já mám taky jen tohle poslední :-D. Ale vím, gde sehnat víc :-), už se na to chystám :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 21.11.2006 18:21 |
ja ji znam :) melodic death a vcelku se mi i libi :) ale mam jen album mimic, mas snad neco vic? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 21.11.2006 17:40 |
Já věděl, že se toho něgdo chytne a proto jsem napsal to slovo kapelu :-). Welcome to my world of death and pain |
 Falcon 21.11.2006 17:39 |
Expansion pack ? :)) xaxaxaxax |
 SirPesZ 21.11.2006 17:37 |
A kdopak znáte kapelu Diablo? :-) Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 19.11.2006 21:04 |
Ach tak :-). Jdu stahovat :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 19.11.2006 20:00 |
hehe, sorry, no :-) |
 defila 19.11.2006 18:55 |
ne, je to v raru a ten rar ma heslo ->w.w.w.metalunin.org(ovsem bez tech etcek u toho www, pise se to jako ta stranka, jenze tady belenorovi to vzdycky hodi odkaz) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 19.11.2006 18:47 |
To jako, že ten soubor je na heslo a to heslo si máme najít gdesi tam a nebo co tím myslíš? :-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 19.11.2006 16:22 |
tak pro zajemce ->> je tu neco cinske folk metalu :) (vcelku pekne)
EMPYLVER - WOOD WOUD WOULD (2006)
Odkaz
pass: www.metalunion.orgKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 19.11.2006 12:49 |
Teďka jak poslouchám ty Beltaine (vřele doporučuju, česká hudba, sice zpěv anglicky, ale download máte od defily tam dole :-)), v písničce 03 - Lake Of Brine ten začátek je dost podbnej Blood Brothers od Iron Maiden. Tak to je celý, jen jsem měl nutnost to někomu sdělit :-). (ono se už pomalu nic novýho vymyslet nedá :-))Welcome to my world of death and pain |
 kapo 19.11.2006 12:25 |
SPZ: moc staré.. nejlepší je ale looking for my leopard :) |
 SirPesZ 19.11.2006 10:08 |
http://www.rathergood.com/moon_song/ Welcome to my world of death and pain |
| << | < | > | >> |