<< | < | > | >> |
Maxell 03.04.2010 23:09 |
Hm, závidim :) Já jsem nesehnal lístky už :)
Jo a reaguju se zpožděním, nějak mi ten post uniknul :) |
Falcon 14.03.2010 18:27 |
tak včera sem byl v debilní ČEZ areně ( organizace jako vždy na hovno...) na Rammsteinech. Předkapela Combichrist, pěkně se to třáslo jak řezali do těch bubnů :D a Rammstein nezklamali jako vždy a zahráli aj některý hodně starý vály takže supr :) jen to čekání před halou hodinu a půl bylo na hovno.xaxaxaxax |
defila 10.03.2010 16:17 |
opet reci o ceske hudebni scene, nevahejte a ctete :-)
http://payo.cz/?pge=1&id=2061&search=Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Flamberg 09.03.2010 08:54 |
Myslím, že kariéru v blackmetalové kapele má jistou :-) |
Belenor 08.03.2010 21:36 |
grrrroooowllll
http://www.youtube.com/watch?v=6uuQ60k26aw |
defila 08.03.2010 21:25 |
ja to mam preci jen kapku dal :-) a navirc v Olmiku hraji taky... sice jsou to kluci sikovni, ale nejaky extra pekla taky nehrajou (navic po lehkych saradach v sestave...) to uz asi nebude ono mam radsi jine ceske kapely, ale AoH si rad poslechnu aniz bych za nimi musel jezditKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 08.03.2010 15:53 |
Tak já taky nebydlím v HK a chystám se tam :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 08.03.2010 00:03 |
jj, vim o tom, ale uz nebydlim v HK :) asi je zkouknu v Olmiku jdi ale kouknout na -> 3/4 ABSTRACT ESSENCE + support. LIVEEVIL, F.O.B., Tortharry
to jsou vyborni cesti kluci, dobre se s nima povida a jeste lip pije :-) (a to nemluvim o tom, ze maji vybornou hudbu)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 07.03.2010 17:22 |
defila> chystáš se 9. dubna do HK do Strojovny? Mimo jiné tam budou hrát Arch of Hell, já bych docela zašel. Welcome to my world of death and pain |
defila 04.03.2010 10:47 |
zpetne vazbovat treba na gramatiku, zvytecne banality a tak podobne... nektere banality jsou umyslne, ale jestli se v textu neco nezda, rad vysvetlim, nebo si budu sypat popel na hlavu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 04.03.2010 09:45 |
Ono těžko zpětně vazbovat, když jsem tam nebyl :-). Ale rozhodně z toho je vidět, jak se vše odehrávalo a nemám dalších otázek :-).Welcome to my world of death and pain |
defila 03.03.2010 10:53 |
tak uz visime, moje dojmy z PAGANFESTU 2010 (Finntroll, Eluveitie, Dornenreich, Varg, Arkona);
zcela zamerne v nem jsou v textu banalnejsi pohadkove motivy, chtel jsem to tak napsat. prijemne cteni :)
kdyby nekdo mel nejakou zpetnou vazbu, tak jen uvitamKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 11.02.2010 19:26 |
nejake ty plky o tom jak bylo v Brne na koncerte
Odkaz
prijemne cteniKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 06.02.2010 10:17 |
Právěže ty klávesy tam hrajou dost klíčovou roli. Welcome to my world of death and pain |
defila 06.02.2010 08:41 |
bez klaves vam to nejde? a hledate spismdoplnovaci vlozku nebo stavbu na klavesach? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 05.02.2010 18:15 |
My pořád hledáme někoho, kdo by hrál na klávesy. Nechcete někdo hrát v kapele se mnou a Th0m45em na klávesy? :-) Welcome to my world of death and pain |
defila 05.02.2010 00:33 |
PODPRAHOVÁ REKLAMA sice s velikym zpozdenim, ale nejak to CD ke mne hledalo dlouho cestu, takze
zcela necekane nehodnotím ceskou kapelu a jeji tvorbu. Tentokrat jsem usoudil, ze muzu zaplout az daleko za hranice nasi republiky a tedy plky o slovenských DEPRESY - MORPH ( Near Death Experiences) prijemne cteni a podporujte nase kapely :) http://www.edgedesign.cz/web_payo/index.php?pge=1&id=2047&search=Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 03.02.2010 18:56 |
ja to vim, po 4 letech josu tu znovu a strasne se tesim ;) povetsinou muj den zacina tim, ze prectu a odpovidam na maily, objedu nekolik ceskych a zahranicnich hudebnich webu a zapinam hudbu...
nekde mezi tim poslechem hudby se ucim, pracuju... mno a kdyz mi zbyde cas, tak spim :) tezke 10 - ti hodinove poslechy hudby :) nejhorsi je, kdyz vychazi nova alba, to pak clovek nestiha vubec nic :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 03.02.2010 16:45 |
def> na BA budeš mít Gojiru ;-) Welcome to my world of death and pain |
SirPesZ 01.02.2010 13:22 |
No právě :-). Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |