| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
Párek 21.07.2007 23:41 |
co mas stim hitlerem porad:-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
SirPesZ 21.07.2007 22:27 |
Tohle by mohlo i do vtipů :-). http://comix.cz/index.php?id=2906Welcome to my world of death and pain |
defila 21.07.2007 18:31 |
ad parek -> tohle je sice stara, ale presto vynikajici vec :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K_A_I 21.07.2007 16:35 |
LOL:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Párek 21.07.2007 11:58 |
http://www.youtube.com/watch?v=LDSTRRdkda8 Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
defila 20.07.2007 19:39 |
ne, proc bych za nima lozil? :)
ale jen me zarazela klidnost pohybu a netecnost lidi :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.07.2007 17:48 |
Tak to si procházelo víc kapel. Ale třeba já ani nevěděl, jak Sepulturáci vypadaj. A jinak -> tys za nima byl? Třeba si všimlo víc lidí a prostě je nechali v klidu na pokoji :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 19.07.2007 16:23 |
a jdu si zarytirit :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 19.07.2007 16:23 |
ale umim poslouchat aniz bych nekoho mlatil, jen me to musi zaujmout, tady k tomu moc heavik nepatri
treba si nedokazu predstavit, ze byych nekoho mlatil na Saturnus ci Dark tranquility
ale zrovna tihle heavikovi kluci misty hrali tak, ze se to tam proste hodilo,jenze jen banda cumilu
ano se slecnou chodime nekdy na spolecne koncerty, ona vetsinou stoji v uctive rade za mnou a kouka, pripadne pari po svem, ja si parim s lidma vepredu taky po svem a pak si kazdy vykladame zazitky :))
nekdy bych si rising dream poslechl znovu, nejsou zase tak z daleka,ale otazkou je kdoby je pozval :/
a celkem vtipnost byla, ze se sepultura volne prochazela po Vizovicich za vseobecne nepozornosti(krom tech,kteri poznali vokalistu, zbytek skupiny zustaval ignorovan,jako by se nic nedelo :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.07.2007 13:13 |
Rising dream se mi taky líbili, v neděli jsem si je odchyt v parku pro podpisy :-). Ty neumíš poslouchat aniž bys do někoho mlátil? Posloucháte s přítelkyní někdy hudbu spolu? :-)Welcome to my world of death and pain |
defila 19.07.2007 12:19 |
ja tam prisel nekdy v pulce, podival se jestli lidi neco delaj, ukazalo se , ze zase jenom cumej, poslech si par tonu a rozhodl se odejit radsi si dat pivo
mnohem vic me treba prekvapili rising dreams, predtim jsem je vubec neznal a ackoli zase heavik, tak ani ne tak spatnej, hlavne ten basak byl celkem borec :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 18.07.2007 15:53 |
defila> to první bylo intro, který bylo použitý od Tatu a bylo to myšlený jako legrace, jestli myslíš tohle :-). A ta první písnička taky nebyla nic moc, měli lepší :-). Welcome to my world of death and pain |
Falcon 18.07.2007 15:38 |
a vy ste tam nebyli spolu ? :D jeden by řek že jo :) xaxaxaxax |
defila 18.07.2007 14:48 |
ja jsem z nich videl jednu vec, pak jsem od nich utek ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 18.07.2007 14:00 |
Jo, ta pyramida byla hustá. Ale to seš pěknej jantar, protože moc lepších kapel tam nebylo :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 18.07.2007 13:05 |
ad pesz -> na norther jsem byl u pivni pyramidy a pil pivo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 18.07.2007 09:56 |
Njn, ale to je na všech fesťácích. Líto mi bylo třeba fiXy, která dostala vypískáno asi nejvíc, kvůli změně programu. Vždycky se najde machr, kterej si myslí, že změny programu a časovej harmonogram si kapely snad vybíraj samy nebo co.Welcome to my world of death and pain |
Alven 18.07.2007 00:51 |
taky jsem slysel ze kapely jako die happy tam dostaly docela solidni cocku ze strany nekterych ortodoxnich..divaku...smutné |
SirPesZ 17.07.2007 19:33 |
defila> když ono se nedá pořádně poslouchat, když do tebe furt někdo mlátí loktem :-). A co říkáš na pány z Norther?Welcome to my world of death and pain |
defila 17.07.2007 18:14 |
me ten festak celej nejvic zklamal, celej ctvrtek dementni zvuk, klucinove z Finntroll byli jasne nasrany, nebo to na vokalistoj bylo alespon videt, i kdyz je treba mu uznat, ze tocit bez zapreni rukama umel opravdu kvalitne, kam ja se hrabu, ja kdyz se neopru alespon o stehna, tak tohle neudelam :)
Bodomove byli asi nejvetsi spestreni, vybornej zvuk, cdckiova presnost, mazec, akorat demence byla, ze byli brani jako pred kapela, coz bylo na nic a museli rychle utyct :(
Sepultura ma vzdy vynikajici vykon, o tom nepochybovat
rage se mi libili do te doby, dokavad jsem byl zpity, pak jsem pir jejich akci vystrizlivel a bylo to uz o nicem, i kdyz ten klucina co hral na prvni housel byl borec jako sveine(jak tam ke konci stal u mikraku)
Sem rikal, ze six degrees of separation jsou sikovny cesti kluci :)
co me osobne prekvapilo, byli chorvati rising dreams-> na heavik celkem povedeny, hlavne basak me prisel jako celkem borec
jinak pekelna nuda, naprosto mrtvej dav a nenavist z jejich strany k tem, kteri delali kotel(tedy me a nejake te trose dalsich :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |
|