| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
defila 17.08.2007 14:25 |
mno tady nemuseji byt ani naliti-> vetsinou vysiraj polaci, suverene se zacali rvat, jen tak pro svoji zabavu, nejakej borec prochazel, tak dostal zezadu ranu a uz to jelo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 17.08.2007 12:44 |
Ono když se lidi nalejou, tak je jedno, čeho to jsou fanoušci :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 17.08.2007 12:05 |
ono to bylo v josefove, primo v arealu, takze kdo se tam nalil, tak automaticky splhal po hradbach... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Akym 17.08.2007 08:33 Editovat,
Smazat
|
Jo to jsou ty metalový fanoušci, pakáž jedna. |
Flamberg 16.08.2007 20:41 |
Co jste tam kua dělali, že pořád někdo odněkud padal? :-) |
defila 16.08.2007 13:23 |
nahodou, festak to byl super, hodnotim ho velice kladne... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 16.08.2007 12:48 |
A se všema do Náchoda, tam jsou pěkný řezníci :-). Welcome to my world of death and pain |
Maxell 16.08.2007 10:45 |
Hm, to je fakt super, určitě bych někam zašel... Fakt nevim, kdo by mě tam dostal |
defila 16.08.2007 09:40 |
hmmm asi zadnej report psat nebudu :o) http://metalopolis.net/art_concerts.asp?id=3660
btw ->> Brutal Assault 2OO7
Zdravotní asistence na festivalu Brutal Assault 2007
Na festivalu jsme ošetřili 178 osob. Pomoc ze strany rychlé lékařské pomoci jsme využili celkem 11krát. Naši zdravotníci i posádky ZZS byli po celou dobu enormně zatíženi množství úrazů a intoxikací.
Nejvážnější námi ošetřované případy:
9. 8. 2007 16:30
Přichází pacient s úrazem hlavy. Po zvážení zdravotního stavu je uvědoměna ZZS v 16:35 s žádostí o pomoc při ošetření a transportu na chirurgické odd. Posádka RZP přijíždí v 16:50 a klienta přebírají do své péče a transportuje na chirurgické odd. nemocnice v Náchodě.
9. 8. 2007 18:05
Přichází pacient po bodnutí vosou. Z důvodu začínající alergické reakce a snižující se saturace a krevního tlaku je uvědoměna ZZS v 18:09. Posádka RLP přijíždí v 18:21 a klienta přebírají do své péče.
10. 8. 2007 14:15
Přichází pacient po bitce, z důvodu vážného podezření na zlomeninu horní končetiny a více krvácejících řezných ran jsme požádali o asistenci ZZS při ošetřování klienta. Klient je transportován do nemocnice v Náchodě.
10. 8. 2007 16:35
Jsme požádáni Městskou policií Josefov pro zajištění zdravotní asistence při zatýkání agresivních účastníků, kteří bezdůvodně napadali okolní občany. Na místě zasahovala pořádková jednotka Policie ČR (10 težkooděnců), 2 výjezdové skupiny Policie ČR, 2 hlídky městské policie a psovod. Policie celou situaci zvládla bez zranění a našich služeb naštěstí nebylo potřeba.
10. 8. 2007 19:10
Přichází pacient se suspektní krvácením z urogenitálního traktu po pádu s naražením v oblasti bederní krajiny. Z důvodu nemožnosti kvalitního vyšetření jsme po konzultaci s klientem v 19:20 uvědomili ZZS. Posádka RZP přijíždí v 19:40 a klienta přebírají do své péče a transportují na chirurgické odd. nemocnice v Náchodě.
10. 8. 2007 19:55
Je přinesen klient po pádu z 4 metrů. Z důvodu podezření na otřes mozku je volána v 19:58 ZZS s žádostí o pomoc při ošetření a transportu na chirurgické odd. Posádka RLP přijíždí v 20:12 a klienta přebírají do své péče a transportuje na chirurgické odd. nemocnice v Náchodě.
10. 8. 2007 23:30
Naši zdravotníci jsou voláni na tísňový telefon s žádostí o pomoc při ošetření klienta po pádu ze zdi. V 23:32 začínáme s ošetřováním. Jedná se o pád z 10 metrů a klient se nachází v bezvědomí. Ihned (23:33) je uvědoměna ZZS s žádostí o vyslání posádky RLP. Pacient je zajištěn, je mu nasazen krční límec a jsou mu provedena všechna základní vyšetření, včetně stálého monitoringu krevního tlaku, pulsu a saturace. Po příchodu posádky RLP až na místo události (23:49) naši záchranáři spolupracují po celou dobu při ošetřování vážně zraněné osoby. Velmi pomáhají také při komunikaci s klientem, který se těsně před příjezdem ZZS probírá z bezvědomí. Ta je velmi obtížná z důvodu cizí národnosti klienta. Ve 24:05 byl pacient ve vážném stavu odvážen na traumacentrum Fakultní nemocnice Hradec Králové.
11. 8. 2007 6:45
Po volání na tísňový telefon je klientovi se silně krvácející ránou v oblasti nohou (klient usnul u rozbité lahve a k ránu se o dané střepy pořezal)domluven výjezd posádky RZP, která jej převezla na chirurgické odd. nemocnice v Náchodě.
11. 8. 2007 15:00
Přichází pacient po napadení a silného úderu do břicha. Z důvodu nutnosti provézt kvalitní diagnostické vyšetření v nemocnici je volána ZZS a klient je převezen RZP do nemocnice v Náchodě.
11. 8. 2007 16:55
Naši zdravotníci jsou voláni ke klientovy polské národnosti s těžkými bolestmi v oblasti břišní krajiny (pravděpodobně způsobeno při potyčce). Z důvodu bezpečnosti naši zdravotníci vždy zasahují za asistence bezpečnostní agentury. Vyšetření klienta bylo velmi náročné, klient nespolupracoval a byl agresivní. v 17:05 byla uvědoměna ZZS a zároveň také Policie ČR s žádostí o pomoc při zvládnutí situace. V 17:15 na místo přijíždí hlídka Policie ČR, situace se ale vymyká kontrole a z důvodu vysoké agrese polských občanů jsme nuceni ošetřování přerušit. Policisté v 17:17 žádají na místo posily a naši zdravotníci pro jistotu volají i Městskou policii Josefov. V 17:25 se na místo dostavuje RZP a v 17:26 přijíždí 2 vozidla městské policie. V 17:30 přijíždí také další vozidlo Policie ČR. Bohužel pořádková jednotka Policie ČR v danou dobu zasahovala na jiném místě. V 17:35 policie situaci začíná zvládat a vozidlo RZP rychle z místa události odjíždí do nemocnice v Náchodě, kde se klient podrobuje operaci z důvodu vnitřního krvácení. Děkujeme policii a bezpečnostní agentuře za zajištění bezpečnosti našich zdravotníků.
11. 8. 2007 21:40
Je přinesen klient po úderu do hlavy. Pro podezření na otřes mozku, který byl doprovázen 5minutovým bezvědomím, je volána ZZS v 21:45. Ještě před příjezdem vozidla RZP (22:03) se k nám dostavuje klient se stejnou diagnózou. Oba dva jsou předáni do péče přivolané posádce RZP. Aby toho nebylo málo, těsně před odjezdem RZP(22:12) je k nám přinesena další osoba.
11. 8. 2007 22:10
Po odjezdu RZP osoba upadá do bezvědomí, a proto je uvědoměna ZZS s žádostí o vyslání další výjezdové posádky. Vozidlo RLP se na místo odstavilo v 22:25 a klienta odváží do nemocnice v Náchodě.
Delší dojezdové časy vozidel ZZS jsou způsobeny špatnou dostupností do místa festivalu.
Při předávání klienta do péče ZZS je posádka informována o anamnéze, objektivním stavu a způsobu ošetření. Mezi samozřejmost patří monitoring základních životních funkcí - saturace, krevní tlak, puls, glykémie. O každém klientovy je proveden řádný zápis a posádce je předávána kopie.
Krom těžkých případů jsme řešili naraženiny, krvácivé rány, kolapsy, intoxikace a také klíšťata.
Opět velkým problémem byla agresivita účastníků. Čeští spoluobčané se většinou chovali velmi slušně a větší problémy s nimi nebyli. Naopak je tomu u občanů Polské republiky, jejichž chování bylo mnohdy velmi agresivní a často vyprovokovávali potyčky s ostatními účastníky festivalu.
Poděkování
Spolupráce se Zdravotnickou záchrannou službou Královéhradeckého kraje - výjezdovým posádkami z Jaroměře byla perfektní, posádky RZP i RLP vždy předvedli velmi dobrou práci a vzájemná komunikace mezi našimi záchranáři a posádkami ZZS byla výborná. Všem zasahujícím posádkám velmi děkujeme.Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 14.08.2007 11:19 |
napisu casem :)
zatim hodim odkaz na úpar videi, ktera se objevili na hofy
http://www.youtube.com/user/Bahomar
a jednoho hustodemona ->http://ronaldo.rajce.idnes.cz/Brutal_Assault_2007/images/DSC02783.JPG
az budu mit svoje fotky, tak taky neco malo postnu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.08.2007 14:00 |
Tak zhodnoť aspoň DT :-). Co jiného?Welcome to my world of death and pain |
defila 12.08.2007 21:24 |
vubec :)
necham si to zatim rozlezet v hlave a pak zvazim :)
a dark tranquility me zrovna moc neoslovili, sic vyborne predvedeni, ale cekal jsem neco jinehoKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 12.08.2007 21:24 |
vubec :)
necham si to zatim rozlezet v hlave a pak zvazim :)
a dark tranquility me zrovna moc neoslovili, sic vyborne predvedeni, ale cekal jsem neco jinehoKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 12.08.2007 20:40 |
Já chtěl vidět Dark Tranquillity, ale na tenhle den samostatně neprodávali.
Tak házej report :-).Naposledy upraveno: 12.08.2007 20:41, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 12.08.2007 19:18 |
probehl vynikajici Brutal Assault, kdo nebyl, rozdodne nepochopi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 11.08.2007 00:31 |
ten by nepodporoval pripojeni na net :p Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 10.08.2007 16:03 |
ne dvouradkovej, dvoubarevnej jako ze ma treba jen cernou a zelenou barvu...(display) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 10.08.2007 16:01 |
mno defila ma hlavne pripojeni k netu pres telefon zadarmo:)a kdyz pominu nejake aktualizace,tak ma kazda stranka 5kb takze to pres edge celkem jede;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 10.08.2007 14:53 |
dvouradkovej? :p You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 10.08.2007 14:46 |
taky zalezi na tom, jakej mas telefon ze?:D defila ma nakej 5 let starej dvoubarevnej alcatel :p I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
<< | < | > | >> |
|