| << | < | > | >> |
 defila 04.01.2006 14:31 |
musim zklamat podle nazvu mi to nic nerika... Jedine co se mi v me potemnele mysli vybavuje jako hra o preziti je ->Battle Royal I, II -> ale to je jen dalsi japonsk pocin, kdo nema rad asijsou produkci tak to zjevne nepochopi, kdo ji rad ma, tak to zjevne nepochopi taky, jelikoz ten film nema moc smysl :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 kapo 04.01.2006 14:04 |
a videl nekdo film SAW (hra o přežití (nebo tak nejak))? je to naprosto skvele! defila me urcite potesi a rekne ze videl a ze se mu to libilo... co? :)) |
 Belenor 04.01.2006 13:59 |
Paul Atreides tusim, ta duna, kterou mam na mysli ja, je film nekdy ze sedmdesatych let, mam pocit, ze v tom hral Sting. Vona pak byla natocena jeste nejaka novejsi verze, ale tu jsem snad ani celou nevidel. Nejlepsi je samozrejme kniha, ale to do teto diskuze nepatri :-) |
 K_A_I 04.01.2006 13:49 |
Duna? Paul Atrejdan nebo jak se jmenoval?:D duna byla fain hlaven ty cervici:) jestly to je ta duna co myslim:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 Belenor 04.01.2006 12:35 |
Mno, teda Eraser Head jsem treba moc nepobral - holt jsem neznaboh. A Dunu uz si moc nepamatuju. |
 defila 04.01.2006 11:38 |
MUllholand drive Babicka Mestecko TWin peaks a zbytek jich z hlavy nevimKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 04.01.2006 10:34 |
mozna kdyby jsi rekl nejaky nazev filmu tak bych v hlave,rukou (nebo v kapse,nebo v batohu) neco vyhrabal:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 03.01.2006 23:20 |
*nesmysly hrubka jak ma byt .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 03.01.2006 23:19 |
hmmm abych filmy odvinul na zpravnou miru -> videl jste nekdy, nekdo(z vas neznabohu) filmy od DAvida LYnche? co na ne rikate? pripadne ktere, abychom mohli diskutovat a nebavit se nad takovymi nesmysli jako je wrestling... nekdo s rozumem v rukou(pripadne po kapsach a i v batohu .)) odpovi? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Greenhorn 03.01.2006 22:44 Editovat,
Smazat
|
P.S: haluz scénky byly ty jak se probíhali mimo arénu (např. v garážích, převlékarnách, chodbach) ale herecky to bylo nic moc, ale bitky byly fakt dobrý. Ale postupem času jsme si všímal jak třeba po menším uderu odskočil jako by dostal pecku mezi voči. :) |
Greenhorn 03.01.2006 22:42 Editovat,
Smazat
|
jn...ale občas mě sralo když někdo celou dobu dostával do držky a na konci jedním kopet to ukončí. |
 K_A_I 03.01.2006 19:21 |
hh nice:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Semi 03.01.2006 18:02 |
Scenar... :p |
Pilse 03.01.2006 17:50 Editovat,
Smazat
|
Ja mam s Hoganem stazeny naky wwf videa celou dobu dostava na drzku a pak najednou vstane a vsechny uplne rozmlati :) |
 K_A_I 02.01.2006 14:14 |
tjn to Hulk Hogen stara skola:D ale jako chtel bych videt ten wrestling co zakazali jak byl nazivo:)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Greenhorn 02.01.2006 13:43 Editovat,
Smazat
|
jo a myslím že tam byly i díly kde se mlátily i ženský :D Ale tedka nevím jestli "bojoval i na tom MTV" ale dobrej byl Hulk Hogan ... jsem někde viděl pár sestříhů ze zápasů |
 K_A_I 02.01.2006 13:13 |
no kazdopadne WWF bylo super:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
~stx#. 02.01.2006 12:49 |
jj WWF tam sem fandil Undertakerovi :D Naposledy upraveno: 02.01.2006 12:50, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Greenhorn 02.01.2006 12:31 Editovat,
Smazat
|
když už se tu mluví o The Rockovy....to je borec :) kdysi jak ještě na MTVčku vysílali WWF(Wrestling) tak jsme mu vždy fandil :o)...i když jsou ty souboje jen hrané.. ale nikdy jsem nemoh přijít o to, jak jeden o druhého přerazí masažní stůl :D |
 K_A_I 21.11.2005 22:51 |
2pes: co neni muže byt viď?>;-) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
| << | < | > | >> |