<< | < | > | >> |
K_A_I 04.01.2006 19:49 |
omg jasny takovi to nejvetsi prekvapeni z celyho filmu tu klidne reknete tim padem film ztrati asi nejvetsi kouzlo:) Naposledy upraveno: 04.01.2006 19:49, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
kapo 04.01.2006 19:41 |
ta mrtvola, nebyla mrtvola, ale typek, ktery to vlastne vsechno vymyslel (ten psychopat) :) asi se zdrogoval a nechal se tam lezet... |
K_A_I 04.01.2006 19:32 |
kua foxi ty kretene tohle smaz!! In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Fox 04.01.2006 19:03 |
myslis to jak ta "mrtvola" vstala a rekla tomu typkovi...ty si nevazis zivota a zasnula a zamknula:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 04.01.2006 18:31 |
no SAW hmm znam teda i lepsi filmecky:) treba lovci myslenek sou podle me vodost lepsi:)
ale zase musim priznat ze takovej konec jako mel SAW sem vazne necekal :) Naposledy upraveno: 04.01.2006 18:33, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
SirPesZ 04.01.2006 16:02 |
Už jsme o tom uvažoval, ale ještě jsem se k tomu nedokopal. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 04.01.2006 15:48 |
Precti, docela dobra, nenech se odradit zacatkem. |
SirPesZ 04.01.2006 15:47 |
Mno z Duny znám akorát To Tame A Land :-). Welcome to my world of death and pain |
kapo 04.01.2006 15:26 |
opravdu si SAW sezente, aspon ty duffilo, je to fakt dulezity snimek (samozrejme pouze v puvodnim zneni...) |
Fox 04.01.2006 14:46 |
SAW mi byla velmi podrobne vypravena :)) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 04.01.2006 14:31 |
musim zklamat podle nazvu mi to nic nerika... Jedine co se mi v me potemnele mysli vybavuje jako hra o preziti je ->Battle Royal I, II -> ale to je jen dalsi japonsk pocin, kdo nema rad asijsou produkci tak to zjevne nepochopi, kdo ji rad ma, tak to zjevne nepochopi taky, jelikoz ten film nema moc smysl :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 04.01.2006 14:04 |
a videl nekdo film SAW (hra o přežití (nebo tak nejak))? je to naprosto skvele! defila me urcite potesi a rekne ze videl a ze se mu to libilo... co? :)) |
Belenor 04.01.2006 13:59 |
Paul Atreides tusim, ta duna, kterou mam na mysli ja, je film nekdy ze sedmdesatych let, mam pocit, ze v tom hral Sting. Vona pak byla natocena jeste nejaka novejsi verze, ale tu jsem snad ani celou nevidel. Nejlepsi je samozrejme kniha, ale to do teto diskuze nepatri :-) |
K_A_I 04.01.2006 13:49 |
Duna? Paul Atrejdan nebo jak se jmenoval?:D duna byla fain hlaven ty cervici:) jestly to je ta duna co myslim:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Belenor 04.01.2006 12:35 |
Mno, teda Eraser Head jsem treba moc nepobral - holt jsem neznaboh. A Dunu uz si moc nepamatuju. |
defila 04.01.2006 11:38 |
MUllholand drive Babicka Mestecko TWin peaks a zbytek jich z hlavy nevimKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 04.01.2006 10:34 |
mozna kdyby jsi rekl nejaky nazev filmu tak bych v hlave,rukou (nebo v kapse,nebo v batohu) neco vyhrabal:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 03.01.2006 23:20 |
*nesmysly hrubka jak ma byt .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 03.01.2006 23:19 |
hmmm abych filmy odvinul na zpravnou miru -> videl jste nekdy, nekdo(z vas neznabohu) filmy od DAvida LYnche? co na ne rikate? pripadne ktere, abychom mohli diskutovat a nebavit se nad takovymi nesmysli jako je wrestling... nekdo s rozumem v rukou(pripadne po kapsach a i v batohu .)) odpovi? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Greenhorn 03.01.2006 22:44 Editovat,
Smazat
|
P.S: haluz scénky byly ty jak se probíhali mimo arénu (např. v garážích, převlékarnách, chodbach) ale herecky to bylo nic moc, ale bitky byly fakt dobrý. Ale postupem času jsme si všímal jak třeba po menším uderu odskočil jako by dostal pecku mezi voči. :) |
<< | < | > | >> |