<< | < | > | >> |
K_A_I 09.02.2006 15:18 |
vzdyt sem to rikal blbost u ktery se da dobre zasmat:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
kapo 08.02.2006 21:54 |
saw je dost dobry film, dvojka nevim, ale jednicka je pro me takova "brutalni komedie" :) |
Timmy 08.02.2006 16:54 Editovat,
Smazat
|
okej, smysluplnej pribeh, staci? |
K_A_I 07.02.2006 16:27 |
a co to teda je? pribeh je treba i to ze se jdes nekdy nazrat;)
kaluze krve ja rad teda pokud to neni moje krev.In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Timmy 07.02.2006 16:12 Editovat,
Smazat
|
Alven: ja sem neprirovnaval saw k t.masakru jen sem rikal ze saw je BLBOST stejne jako t.masakr, jestlis z toho pochopil ze je k sobe prirovnavam, tvuj problem vubec tydle filmy vo zabijacich sou strasne nafouknuty a skoro dycky tam de vo hovno.....kupa nasili, kaluze krve a nejakej pribeh co by tomu daval aspon trochu smysl chybi (a nerikejte mi ze hra mezi zabijakem a nekym kdo se ho snazi chytit je pribeh) |
kapo 07.02.2006 13:57 |
jack opravdu nechape... :) to je jedno |
Jack 06.02.2006 17:51 |
Uhorelo mu haro snad? :)) |
kapo 06.02.2006 17:34 |
ted bych ti nepral me videt :D |
defila 05.02.2006 21:51 |
to kapo -> ja et nekdy musim potkat :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K_A_I 05.02.2006 13:28 |
kapo : semnou nechce nikdo sedet pac do vetsiny lidi zacnu po chvily rejpat:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 05.02.2006 11:51 |
Def: Tak já netvrdim, že jsi po tom nějak vypatlanej, naopak uznávám, že o většině věcech ten přehled fakt máš. Na druhou stranu kdokoli kdo hulí, by podle mě zasloužil... No nechci bejt sprostej. A s tou hudbou, taky si nám ve vedlejší diskuzi kritizoval určitý skupiny a žánry :-) Jasně, poslouchej si co chceš, já to tak ostatně dělám taky. Uznávám, že ta moje narážka na tu hudbu byla asi bezpředmětná... |
kapo 05.02.2006 11:30 |
no tak protoze kdyz tam lidi sedi tak zacnu dycky filosofovat a dycky to kutim do urcite osoby. no a proto tam nikdo nechce sedet .) |
K_A_I 05.02.2006 10:56 |
defila: pac sem se asi nudil a u toho sem se aspon na chvily zasmal. In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 05.02.2006 09:50 |
tak to nemam predstavu, vysvetli .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 05.02.2006 09:26 |
dwfila: ja kdyz jsem na sracky tak zasadne sedim u stolu sam, hadej proc? :D |
defila 04.02.2006 23:06 |
to maxell -> hmmm muzeme se hadat -. neberu to z duvodu ze to potrebuju, ani z duvodu, ze v tom hledam zabavu a nedokazu se bez toho bavit, pravda citim se po tom uvolnenej, ale to je ucinek te latky, nijak to neobhajuju, jelikoz vim jaky to je svinstvo, ale to telo si nicim ja, jelikoz je to moje telo, do toho mi nikdo kecat nebude, ani me nikdo osocovat nebude za to jak se nicim, pokud jsi se mnou nemluvil, nevis co proti me rikas, ac se to nezda, tak tim nejsem vypatlanej do mrte, stale se snazim mit vseobecny prehled o temer vsem co me zajima -> knihy, historie k hudbe -> tu hudbu posloucham proto, ze malokdo dokaze zahrat to co ti panove hraji, to ze se tobe nelibi neni muj problem, poslouchej si co chces, ja to do toho mluvit nebudu, co vubec poslouchas? nebo spis proc kritizujes to co posloucham ja? obhaj si to, pak uznam tvoji kritiku , ze se ti to nelibi
to kai -> tak proc jsi se na to dival, kdyz je tp dle tebe blbost? .)
to zbytek privrzencu filmu -> kdo splnil povinnost a dival se dnes na Hodiny(the hours?) CT 1 od 21:05
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 04.02.2006 22:52 |
ja to klidne reknu za nej :D I am your Father |
K_A_I 04.02.2006 22:30 |
ano chci! jak texaskej masakr tak saw je prakticky blbost. fakt zlaty asijsky horory
to defila: jasne miluju hrozne saw a cumim na to kazdej den. fakt to hrozne zeru a zadnej film neni lepsi jak saw. fakt kkt. nikde nic takoviho sem nerekl! jen rikam ze to je dalsi blbost u ktery sem se aspon nekde zasmal a ne jak vetsina nudnejch(aspon pro me) filmu.
btw:radsi mi prispevky nectete stejne sem zas na kashi.Naposledy upraveno: 04.02.2006 22:32, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Fox 04.02.2006 20:52 |
chces rict ze to je lhar ? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Alven 04.02.2006 20:51 |
lol timmy....hazet do jednoho pytle t.chainsaw masacre a saw...to bych nerek ze jsi to videl...protoze saw, aspon jednicka, nema s hororem spolecny ani b.... |
<< | < | > | >> |