Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Filmy
25.11.2024 (3.143.5.161)

Filmy

Zakladatel: Ladron

vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :)

<< | <> | >>

defila
04.09.2009 00:18
tudiz, kdo by se chtel vzdelavat v korejske kinematografii, tak ma moznost, bo filmovy klub ceske televize procitl a probehnou 4 filmy(respektive jeden bezi dneska, nebo spise uz dobiha..) od jednoho z nejproflaklejsich reziseru a to Kim Ki Duka.... Dneska dobiha Samaritanka, pak budou nasledovat:
3-Iron (podle me nejlepsi film, ktery kdy natocil...)
Luk
Cas

reziser je vcelku plodny, jeho filmu mam oravdu hone, akorat se v nich velice snadno cte jeho rukopis, pokud tedy nejste postizeni stejnou obsesi jako ja a filmova dila vas minula, muzu jen vrele doporucit (osobne su zvedav, zda nekdy predvedou neco od Park Chan Wok-a, bo jeho tvorba (jak stara, tak ta uplne nova) mi prijde mnohem lepsi )

-- filmy davaji ale celkem v nevhodnou hodinu pro bezne publikum(i kdyz necekam, ze se na tenhle typ filmu vrhne hladove obecenstvo...)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

defila
04.09.2009 00:12
tahle teze narusuje celou moji myslenku :)
budeme predpokladat, ze jsou škrti :))

Belenor
03.09.2009 20:51
No, max je 30 sekund, ale nejsem si jist, že pro takovéto použití. Nakonec proč by nemohli zaplatit majitelům práv? :-)

defila
03.09.2009 20:27
on tam bude urcite nejaky ojeb, kdyz daji jenom kratkou cast veci, ze nemusi platit zadny prava (nevim to, jen tak hadam :) )

Belenor
03.09.2009 19:37
Myslim, že práva vyprší tak 50 až 70 let po smrti, tipuji. Nevím, jak je to v případě převodu práv na někoho jiného.

defila
03.09.2009 19:14
hmmm, ako podklad toho traileru hrajou Mansonovu predelavku Sweet Dreams, ze by uz vyprseli autorsky prava na Smells like children? (mimochodem spolecne s Antichrist Superstar jediny dve alba, ktery maji opravdu napad -tedy v jeho tvorbe- zbytek stoji za...)

Naposledy upraveno: 03.09.2009 19:15, defila

Belenor
03.09.2009 14:34
Jestli myslíš epizody I až III nebo ty clone wars, tak to jsou taky kraviny, kaii :-) Vona i epizoda VI byla na hraně.
deXter
03.09.2009 13:56
hm to mi připadá jak podle unreal tournamentu :) jinak se mi zdá že poslední dobou je nějak moc filmů kde jde jen o efekty a příběh je tam jentak nějakej aby se neřeklo :)

K_A_I
03.09.2009 13:21
bele vis co? bez se kouknout na star warse ;-) to ti treba nebude pripadat jako kravina...
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Belenor
03.09.2009 13:10
Jo, to bude taky asi pěkná kravina :-) Running Man vzor 2009? :-)

K_A_I
03.09.2009 12:50
tento mesic asi navstivim znovu kino :)
dalsi sci-fi akcni narez : http://www.youtube.com/watch?v=9ubYTIazskQ
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Belenor
03.09.2009 07:09
Hm, to vypadá slibně a má to některé mé oblíbené herce :-) Jen doufám, že všechny žerty neskončily v traileru :-)

defila
02.09.2009 23:20
hehe :)
http://www.youtube.com/watch?v=qszzV1tkzoE

defila
02.09.2009 22:25
jo, toho jsem vlastne videl taky :) (nrvim, vsichni potterove mi prijdou jako desiva... stejnak tak knihy(teda priznam se, ze jsem tim jenom prolistovval..) )

nakonec jsem stahl Serenity (2005) zajimavy "nesmysl" :)
clovek alespon nemusel u filmu premyslet, mam-li to brat z tohoto hlediska, tak se mi to i libilo, kazdopadne, co me nejvic pobavilo ve filmu,
bylo, ze veskera "mimozemska" plavidla ve svych programech a komunikacnich systemech jako mimozemsky jazyk pouzivaji Japonstinu. (leckde jen sousledi znaku, ktere nedavaji smysl) scenristi nemusi chodit daleko, pro vymysleni cizozemskych jazyku :)

K_A_I
02.09.2009 20:58
nj na potteroj byl nejlepsi trailer :P

SirPesZ
02.09.2009 20:26
Mno, já byl na novým Potteroj a vřele nedoporučuju :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
02.09.2009 20:14
neco mi to rika, ale ja na tenhle typ ptakovin moc nejsu :o)
deXter
02.09.2009 17:13
muheheh :D
Maxell
02.09.2009 17:10
Defila: Scifi? Docela se mi líbily Star wars, znáš? ;-)
deXter
02.09.2009 15:14
taková vychrtlá koza :)
<< | <> | >>