<< | < | > | >> |
MohawK 09.08.2006 20:54 |
Hele nemáte někdo film Jay a Mlčenlivej Bob Vrací uder ? v pondělí to dávali na ČT2 je to fakt prdel je tam napriklad i Hamill kterej hral ve SW 4,5,6 Luka, jako Drtikul :DD Naposledy upraveno: 09.08.2006 20:54, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
K_A_I 09.08.2006 13:03 |
taky hukot:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
~stx#. 09.08.2006 07:44 |
jj tyvole a nebo jak upalili tu policajtku :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
K_A_I 08.08.2006 22:44 |
hmm jj pyramid head :) ten byl krutej ale jako nejlepsi na tom byl ten konec:) jak tam "vyjela" ta holka na ty postely a kolem ni vsude ty draty:) jak tam ten kostel bo co to bylo skoro celej vykosila:) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
~stx#. 08.08.2006 22:31 |
hele byl hustej ten typek jak meril asi 3 metry, mel na palici zeleznej hranol a v ruce 2m macetu :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 08.08.2006 14:34 |
To by byl masakr :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:34 |
a jeste pritom prolomi stenu stojici za nim co? :))
to by bylop na koncerty docela zajmavy, vzhledem k tomu ze tam docela litam, tak myslim, ze bych byl obvinen z nekolika nasobne vrazdy :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 08.08.2006 14:31 |
Si vem, naběhne komando do místnosti plný teroristů tak, že hlavou vrazí do zdi a projdou skrz. A gdyž se prostřílí skrz a dostane se na řadu boj muže proti muži, tak prostě je trhne hlavou a páčem mu přesekne krční tepnu. Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:28 |
kazdopadne za pokus by to stalo .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 08.08.2006 14:28 |
def> Jo, to jsem taky koukal :-). Já myslim, že to se vyvíjí pro ty speciální jednotky. Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:27 |
prej lak :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 08.08.2006 14:27 |
ale kdyby to fungovalo podle reklam tak by to za zkousku stalo, vlasy ktere prorazi kapotu u auta me opravdu dostaly, takovy utocny vlas by se nekdy hodil .)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 08.08.2006 14:26 |
jj staci dobrej lak... :) I am your Father |
SirPesZ 08.08.2006 14:25 |
def> mno, stejně taxe můžeme snažit jim říct, že není nutný si na hlavu lejt litry gelu ;-). Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:25 |
to pesz -> hh zajimava teorie :) ale stejne nevymluviem tem co poslouchaji elektroniku, ze to hudba neni,lec muzeme se o to snazit :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 08.08.2006 14:23 |
def> Mno, hudba se skládá z melodiky a rytmiky. U některých stylů mi chybí to první :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:22 |
to pesz -> o n je nedko kdo hudbu neposloucha? :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 08.08.2006 14:17 |
defila> si vem, gdyby všichni poslouchali hudbu. Z koho by sis dělal legraci? .-) Welcome to my world of death and pain |
defila 08.08.2006 14:15 |
jiste, jinak by na svete nybyla originalita :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 08.08.2006 14:14 |
njn kazdy ma jiny vkus... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |