|
| FilmyZakladatel: Ladron vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :) | << | < | > | >> |
 Falcon 27.09.2009 18:22 |
v pátek jsem byl na Disctrict 9 a bylo to hodně dobrý, doporučuju zajít...
jinak taky dávali trailer na Avatara a to bude film roku podle mě :)xaxaxaxax |
 Belenor 18.09.2009 15:59 |
Nedobře se na to díváš :-) Sračky je potřeba potírat, neboť kazí osoby, které nepoznají, že to je sračka :-) Má to ovšem slabinu, že každý za sračku považuje něco jiného. Ale je naprosto ok potírat svou kategorii Sračky :-) |
deXter 18.09.2009 14:32 |
defe proč to tak hrotíš, vždyť ti to může bejt uplně fuk co kdo točí a kdo na to kouká :) nikdo tě nenutí abys na to koukal :D |
 defila 18.09.2009 11:30 |
me z toho klipu neni ani jasny, proc tohle nekdo toci :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Maxell 18.09.2009 10:45 |
No tobě z toho klipu neni jasný, že je to seriózní akční film, doplněnej o komediální prvky? :-D |
 defila 18.09.2009 10:27 |
osobne to nemam rad, tak kricim, kde muzu :) zajimavy by bylo, kdyby ten film byl opravdu myslen "vazne" na urovni filmu...Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Maxell 18.09.2009 10:26 |
Píše se Seagal Defe!!! ;-) A on nemá ve zvyku hrát v parodiích pokud vim :-) |
 Belenor 18.09.2009 00:47 |
No, defe, já teda nevím, ale mě to přijde jako nějaká parodie, tak možná křičíš zbytečně :-) Viz název Cockpuncher, tj. něco jako "Kulomlat" či tak něco (Drtič koulí zní moc obyčejně) |
 defila 17.09.2009 22:57 |
Boha, to bude blbost :) zase americky nepochopeni vychodniho bojovyho umeni (navic zcela nechapu co tam ten Segal dela, on ma 7. dan v Aikidu(coz je japonske...) Mistri bojovych umeni placou, tupy divak zasne...;)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 K_A_I 17.09.2009 21:42 |
hahaha :D http://www.dailymotion.com/video/xaempd_cockpuncher-the-movie_shortfilms In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 defila 04.09.2009 00:18 |
tudiz, kdo by se chtel vzdelavat v korejske kinematografii, tak ma moznost, bo filmovy klub ceske televize procitl a probehnou 4 filmy(respektive jeden bezi dneska, nebo spise uz dobiha..) od jednoho z nejproflaklejsich reziseru a to Kim Ki Duka.... Dneska dobiha Samaritanka, pak budou nasledovat: 3-Iron (podle me nejlepsi film, ktery kdy natocil...) Luk Cas
reziser je vcelku plodny, jeho filmu mam oravdu hone, akorat se v nich velice snadno cte jeho rukopis, pokud tedy nejste postizeni stejnou obsesi jako ja a filmova dila vas minula, muzu jen vrele doporucit (osobne su zvedav, zda nekdy predvedou neco od Park Chan Wok-a, bo jeho tvorba (jak stara, tak ta uplne nova) mi prijde mnohem lepsi )
-- filmy davaji ale celkem v nevhodnou hodinu pro bezne publikum(i kdyz necekam, ze se na tenhle typ filmu vrhne hladove obecenstvo...)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.09.2009 00:12 |
tahle teze narusuje celou moji myslenku :) budeme predpokladat, ze jsou škrti :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 03.09.2009 20:51 |
No, max je 30 sekund, ale nejsem si jist, že pro takovéto použití. Nakonec proč by nemohli zaplatit majitelům práv? :-) |
 defila 03.09.2009 20:27 |
on tam bude urcite nejaky ojeb, kdyz daji jenom kratkou cast veci, ze nemusi platit zadny prava (nevim to, jen tak hadam :) ) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 03.09.2009 19:37 |
Myslim, že práva vyprší tak 50 až 70 let po smrti, tipuji. Nevím, jak je to v případě převodu práv na někoho jiného. |
 defila 03.09.2009 19:14 |
hmmm, ako podklad toho traileru hrajou Mansonovu predelavku Sweet Dreams, ze by uz vyprseli autorsky prava na Smells like children? (mimochodem spolecne s Antichrist Superstar jediny dve alba, ktery maji opravdu napad -tedy v jeho tvorbe- zbytek stoji za...) Naposledy upraveno: 03.09.2009 19:15, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 03.09.2009 14:34 |
Jestli myslíš epizody I až III nebo ty clone wars, tak to jsou taky kraviny, kaii :-) Vona i epizoda VI byla na hraně. |
deXter 03.09.2009 13:56 |
hm to mi připadá jak podle unreal tournamentu :) jinak se mi zdá že poslední dobou je nějak moc filmů kde jde jen o efekty a příběh je tam jentak nějakej aby se neřeklo :) |
 K_A_I 03.09.2009 13:21 |
bele vis co? bez se kouknout na star warse ;-) to ti treba nebude pripadat jako kravina... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 Belenor 03.09.2009 13:10 |
Jo, to bude taky asi pěkná kravina :-) Running Man vzor 2009? :-) |
| << | < | > | >> |
|